nu är de fredag

Livet leker, är så jävla lycklig människa. Sitter här hemma just nu, har just fixat mig och väntar på carro medans min bror och hans vänner sitter här hemma och förfestar. Lyssnar på musik och bara längtar som ett jävla svin till imorgon då vi far till Thailand! Har packat så sjukt mycket så väskan måste nog väga runt 30 kg. Men ska man vara borta i 3 veckor så är de så det blir! Hehe. Mina två nya älsklings skor är med och lite jul och nyårs klänningar också!
 
HARE BRA! Kanske bloggar från thailand nångång, vi ser ju! Pusshej.
 


engelska lektion

Just nu har jag engelska men slutar typ om 5 minuter. Är himla trött idag men ska ändå på gymmet. Senare idag har jag kvällsfodring och måste även börja packa lite eftersom vi far till Thailand på Lördag!!! Fyfan va skönt.
 
Jag vet inte vad jag mer ska skriva, har aldrig något att skriva. Nå men skriver någon annan dag om jag kommer på något kul. 
 
Igår var de jullunch och jag och julia myste som fan med mycke mat. 

bilder från stockholm och swedish house mafia


det ska bli så himla kul

Nu är de bara 10 dagar kvar tills vi sitter på flyget ner till Thailand, de ska bli så sjukt skönt. 3 jävla veckor i paradiset! Drömmer mig bort dit redan nu!
 
Nu har jag historia, var så jävla duktig som tog mig upp i tid till skolan imorse, för jag var så sjukt trött och jag har lyckats missa första lektionen måndag tisdag.. Hur som helst, idag efter skolan ska jag sätta löshår, ska äntligen bli långhårig igen!!! love life. Är även stall ledig idag så de blir väl bara att ta de lugnt. Nå nå vi får höras.
 

Har tyska = de värsta som finns

Slutar halv 5 och har ridning 5. När jag har ridit ska jag mamma och Sofie fara på badet och simma, sola och basta! Sjukt skönt!
 
Har just haft möte med syon och pappa. Vi har kollat upp skola i Spanien och skickat mejl om ansökan osv. De finns exakt samma linje där som jag går nu, ekonomiprogrammet. Och jag ska börja andra terminen i 2an, alltså efter nästa jul. Eftersom att jag vill hinna tävla Melwin lite till här i Sverige eftersom man inte får tävla ponny när man är över 16 i Spanien. Och har fått en fråga om varför jag ska sälja Exilia, och de är för att jag måste bli av med mina ponnyer till nästa år och jag och exilia har gjort så himla mycket och kan inte komma nå längre av vad vi har gjort, plus att jag inte utvecklas med henne nåmer. Men ojoj så mycket jag hade vela ha kvar min fina..<3
 
Hörs!
 

RSS 2.0