Tävling dag 2

Blev inte riktigt som jag hade bestämt mig ;) haha

Fick ett nedslag med båda, fyfan va dåligt jag red Melwin tyckte jag.. Menmen. Backade som fan till sista hindret och kom i botten med han. Exilia hoppade lite stort och rev bakbommen men Gud va fina hästar jag har. Imorgon är de iallafall final i msva så de är ju den som ska sitta klockrent. Nånå jag bloggar imorgon om hur de har gått!


Fel å bo söderut?

Själv bor man i Gällivare där de är meter med snö fortfarande när de redan är sommar från sundsvall och neråt.. Och Gällivare är de sämsta stället att bo på om man ska satsa på häst sporten vill jag lova.. Fan å. Flyttar så fort jag får chansen.


Saknar svart långt hår.. Eller rött..


Tävling

Har tävlat idag, var felfri med exilia men red inte för att vinna eftersom att nolla känns bättre inför finalen, men kom placerad, 7a :) Melwin fick ett nedslag men de är sånt som händer, hursomhelst har de ju gått jätte bra iallafall. Imorgon är de msvb+5 och jag har bestämt mig för att nolla båda! Jag rider i svenska d-ponny laget då med Melwin också så vi Får hoppas att de hår toppen.

Just nu sitter vi på en pizzeria och käkar, den går vi till hotellet och duschar och sover :) puss!


Skövde

Idag kom vi fram till Skövde och tävlingarna börjar på fredag. Men redan imorgon är besiktningen av alla hästar. Har köpt nya ridbyxor (kingsland) och nya ridstövlar, dom var inte så jätte fina inte direkt min smak, bara helt vanliga, men vad hade jag för val när mina andra är sönder? Just nu ligger jag och pappa på hotellet och tar de lugnt! Hörs imorgon!

Stockholm nästa

Nu har vi bara 12 mil kvar av dom 70. Skönt att komma fram dit för både oss och hästarna. Imorgon är de bara en resa på 35 mil till Skövde.

Vi stannade i Sundsvall på Queens men jag hittade Inge ridstövlar jag gillade.. Så vi ska kolla i Stockholm imorgon för mina ridstövlar är sönder så annars måste jag rida i mina chaps fast de är ju inte hela världen.

Hade lagt upp massor med bilder om de nu hade gått! De är nå fel på mobiläckelbloggning..


Umeå

Ligger hos familjen Lindebergs stuga och kollar big brother. Imorgon har bi hela 70 mils lång resa framför oss och då stannar vi i Stockholm hos exilias gamla ägare familjen Eckers. Ska även stanna efter vägen och köpa nya ridstövlar och ridbyxor :) hör imorgon, puss!


Turné!

Äntligen är vi på väg på våran tripp! Sitter i bilen just nu på väg till Umeå, och imorgon dammar vi till Stockholm och onsdag till Skövde. Den här tävlingen är något helt nytt för mig. Nu kommer vi tävla om pris pengar, kommer bara tävla mot starka och riktigt bra motståndare och hoppas på att jag tar ni till Grand prix finalen! Har fått en kommentar för ett tag sen om att jag ska berätta mer om EM. Somsagt är inget bestämt, bara de att jag är en av de cirka 20 stycken i Sverige som fått chansen att bli uttagen till landslaget, och då ska man fara på en del tävlingar som förbundet kommer och kollar på, och gillar dom en så får man troligtvis vara med. Men jag vet inte hur de blir med det, fö när vi fick en förfrågan så skrev vi att vi satsar på bra resultat på SN i första hand, så de kan ju göra att dom inte tar ut mig till laget men vi ser ju! Är iallafall hur taggad och lycklig som helst! Vet inte hur jäkla mycket jag har längtat och nu är vi äntligen på väg! Kommer nog blogga en hel del och uppdatera hur de går, puss!:)


Working on my own

Fyfan, jag lider när jag pratar. Så sjuk är jag.. Slutar dessutom halv 4 idag så de gör inte saken bättre, har gjort bort en grej av alla grejer som jag har kvar att göra i skolan, gjorde bort svenska redovisningen och jag fick VG, nu har jag engelska prov, fysik prov, so prov, engelsk bokrecension och första världskriget uppsatsen kvar, sen var de Inge mer tror jag, ska bli klar med de den här veckan för att nästa vecka och veckan efter de är jag ledig eftersom jag ska tävla internationellt i Skövde och sen ska jag tävla i Sundsvall. Så den veckan jag kommer hem är de lov och då kommer jag alltså ha lov i 3 veckor! Woop!

Nånå, nog om skolan och allt de där. Når jag slutar ska jag och min fina pojke mysa hela dagen! Puss


Thats what you are

Måndag: sjuk och hemma från skolan.

Idag har jag varit i skolan trots att jag känner mig sjukt krasslig och låter som nån jävla kråka.

Nu ska jag och Jesper fara och handla, sen städa epan så jag kan lägga ut den på blocket och köpa någon annan frän :) sen blir de stallet och hoppträning!


Party all night

Hade en riktigt rolig kväll kväll igår. Erica fyllde nämligen år så vi firade henne och de var riktigt kul. Bara folk skickar lite bilder till mig så lägger jag upp dom har nångång, för jag har bara på mig och Matilda och mig och tobban :)

Har just kommit hem från stallet och hunnit äta skrovmål. Red ut med hästarna i finvädret. Just nu väntar jag på att tobban ska komma så ska vi duscha åde och mysa sönder. Puss!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1140469/images/2012/pic_194462019.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1140469/images/2012/pic_194462034.jpg" class="image">


Nu är klockan mycket

Eller? Ligger iallafall i tobbans säng nu och ska sova.

Men idag har jag haft en riktigt bra dag. Skolan gick bra och var på topphumör, på rasten gick jag och jonte till marknaden där vars min fina pojkvän och några andra var, stod och snacka där sen tillbaka till skolan. När jag sluta hämtade tobban och dom mig så hann vi bara hem innan vi for ut på marknaden och gick på stan. Hämtade ut två paket, FEI pass till Melwin och löshåret som än en gång var fel färg så jag ska skicka tillbaka det. Och sen gick vi och fikade på alla tiders sen for jag till stallet. Puss



Dåligt med uppdatering

Bloggade inte igår och i förrgår, men hursomhelst så hoppade jag mina knasbollar och så på tisdag. Onsdag var jag med Matilda och färgade håret, blev gråhårig.. Sen for vi och kollade match, hockeykillarna mot innebandyn, blev 6-5 till innebandy, inte så konstigt borde man ju tycka eftersom dom spelade innebandy.

Idag har jag inte varit i skolan, var sjukt dålig i magen igår och imorse. Men nu är de bra och har varit ute å kört skoter med brorsan och tobban. Ska till stallet om ett tag och ha kvällsfodring åde. Puss


I wanna be the biggest part of you

Hej på er.

Kom hem från ritsem igår, har haft riktigt mysigt och roligt där, med skoter och kvällar med trevligt folk i husvagnarna och lite röjj.

Har just slutat skolan och ska nog ta en powernap, n-ice. Sen blir de stallet osv.

Bloggar mer senare, ska berätta mer om EM satsningen och bland annat om lite internationella tävlingar som jag ska fara på :) puss


Ritsem nästa

Har just ridit världens finaste ponnysar, nu ska jag packa och sen lastar vi skotrarna och sticker till fjällen och husvagnsmyser till söndag! Fan va jag har saknat ritsem, har knappt varit där något på flera år eftersom jag inte kunnat då jag har hästar åde..

Lär nog inte blogga så mycket eftersom de är så segt internet där :) puss hörrs!


Skoter och sånt

Sov riktigt bra inatt, vaknade 12 och började direkt klä på mig osv för att fara ut på skoter tur, de var riktigt mysigt med bra väder och så vidare.

Har duschat för ett tag sen och nu ligger jag och älsklingen och kollar tv men vi ska nog fara och köpa nå gott snart åde! Puss


På väg hem från stallet

Är snart hemma, då ska jag käka mat som satan och sen blir de hårfärgning på både mig och pojkvännen :) puss!


Jag älskar mina hästar

Har inte gjort ett skit hittills idag men ska strax till stallet och rida mina fina osv :)

Har hämtat ut mina balklänningar, så fina dom eee! Puss


Tjenare bloggen

Imorse for vi ut med skotrarna men de var fan as kallt (-8 grader), hehe. När vi kom hem från skoterturen så somnade jag och hjärtat i sängen i typ två timmar och sen for jag till stallet.

Sitter på stallet nu och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Vet inte vad som kommer hända ikväll mer än big brother? Puss hörs.


På väg till luleå (skulle ha publicerats i fredags)

Sitter i häst bilen och stirrar på vägen. Idag har jag inte varit i skolan, fyfan för förkylning.

Imorgon är de tävling :) kul de ska bli ändå! Men sitter här och planerar en massa tävlingar bland annat en i Frankrike i april och Finland osv, har ju inte berättat till er om den stora nyheten som hände för några månader sen. De är nämligen så att vi är cirka 15-20 stycken i Sverige som blivit inbjudna till EM satsning och därför ska man fara på dessa tävlingar och sen kanske får rida i landslaget ;) puss


Luleå town

Har inte orkat blogga nått, men hur som helst så ska jag ta och berätta att jag tävlade ju i Lördags, och var felfri med båda i båda klasserna och kom 3a i LB:n med Melwin och vann LA:n med Melwin. Exilia fick ingen placering men de gick ändå hur bra som helst! Plus att det inte är så "värt" att satsa och svänga som en tok i småklasser, tar de hellre som lite träning, och somsagt så är jag hur stolt över dom som helst för dom har skött sig så himla bra.
Nu taggar jag och Tobias Big Brother och sen vet jag inte vad som händer, har sovit så himla dåligt inatt, och tobban också, så de blir nog en tidig kväll. Puss
gammal bild på mig och Melwin.

det finns bara en sort, de svär jag på

Denna bilden fotades sommaren 2009 när jag fick Exilia, och order är fortfarande lika sanna.

andra tävlingen med Exilia och tog hem placeringar samt vinst i LA. Min fina prinsessa, du kommer alltid vara den speciella fina ponnyn som alla kallar "sagoponnyn". Jag älskar dig så himla mycket, de är obeskrivligt. Jag kan inte fatta att jag en dag måste lämna iväg dig. Hoff!
Vist LA, nordmaling 2009

Trött och hostar, Inge bra kombination

Är i skolan, håller på att dööö... Far nog hem strax jag orkar verkligen inte vara här.. Men får se om jag tvingar mig själv att stanna.

Ikväll ska jag fixa i stallet och packa både där och hemma eftersom vi sticker till Luleå på fredag och tävlar lite småklasser på lördag. De går bara upp till LA så de blir som en liten träningstävling för dom.

Skriver sen


RSS 2.0