Mobilbloggar

Ligger just nu här i hästbilen och kollar alla mina serier, how i met your mother, arrow, pretty little liars och prison break. Underbara serier. Har cirkus 15 mil kvar till Sundsvall nu. När vi kommer fram blir de att fara på stan en sväng, behöver lite höpåsar samt en ny sport bh. Vi får höras!:) hejdå


Piteå

Kom ju till Piteå igår och bli här en natt till också. 
Idag har de varit så himla bra väder, hästarna har varit så lyckliga att få vara här på deras favvoställe. Eftersom jag inte har något ridhuset och eftersom det är väldigt mycket snö på både ridbanan och ängarna så for vi till hällan och red mina fina inne i deras ridhus och det gick jätte bra. Imorgon på morgonen rullar vi till Sundsvall och guuuuud vad jag är tävlingssugen! Oh gosh. 
 
En annan grej som jag fick veta alldeles nyss, blir att fara till Spanien igen i augusti och den här gången ska Julia och säkert nån/några andra med, troligtvis har vi ett hus där då, om vi får det vi vill ha, men annars är ju tanken att vi ska hyra tills vi hittar något eftersom att pappa nu har bestämt datum och han flyttar dit i Juli. Nånå längtar som fan iallafall! 
 
Har nyss ätit fläskfilé och nu ska jag lira lite LOL, bjuder på en bild på hästarna idag i hagen och två bilder som är från ridsportgalan, samt mina nya älsklingsdojjor som jag fått av Tobias som en väldigt sen julklapp! 
 
 

de här blir gode bra

 Nu är jag riktigt glad även fast jag är sjuk som en jäkla jäkel. Var ju inte i skolan på hela förra veckan och inte i måndags, men igår och idag har jag varit. Imorgon efter skolan ska jag fara till piteå och sova där två nätter, sen på lördag rullar vi vidare till sundsvall för att tävla där söndag och måndag. Är riktigt taggad. Så idag måste jag bada hästarna, klippa dom och packa osv. Det ska bli så himla kul, första tävlingen iår! Blir ju Msva med Melwin såklart men jag hade tänkt satsa på bara han eftersom jag redan gjort allt man kan tänka sig med Exilia, men hon är så himla fin just nu så hon får nog också gå det en sista gång med mig! Hihi.
 
Btw så var jag på ridsportgala ihelg i Luleå trots att jag är himla sjuk och knappt kunde prata, och jag vann priset som årets unga ryttare och fick ett presentkort på hööks för 3000 kronor så dagen efter for vi direkt på hööks och shoppade en massa longeringsgrejer, nya tyglar, ludd till lädergrimmorna och lite annat. Nånå vi får höras.
 
 

väldigt trött och väldigt glad

Jag har så braiga kompisar, så braig pojkvän och familj. Fick en underbar överraskning igår men det kan jag inte säga ännu!
 
Igår lanade vi lite, fast vi gick och la oss vi 3 tiden iallafall men är riktigt trött idag men har bara två lektioner, just nu har jag engelska sen har jag svenska.
 
Idag blir nog en bra dag, ska på ett möte klockan 1, sen ska jag till stallet och efter det ska jag nog knalla och kolla lite på marknaden. Ikväll blir de även fest med släkten, middag osv eftersom att vi firar Kattis och Jösse som fyller 50 år. Efter det blir de lan hela natten!
 
Vad jag vet om lördag hittills är att jag ska rida hoppkurs för Lotta men sen blir de nog bara att chilla om det inte blir utgång. Nånå pusshejs.
 
 
Den här serien Arrow rekomenderar jag! sjukt bra :)
 
 

taggar för helgen

Nu sitter jag på svenska lektionen och babblar en massa om nationella prov och såna saker. Tråkigt som fan. Hatar alla slags prov, jag gör hellre uppgifter. Har haft idrott innan den här lektionen och vi var på gymet och körde mage och rygg, men vi var inte alls taggade så vi chillade ganska mycket haha.
 
Idag har vi hoppträning och det ska bli riktigt kul. Snart är de ju faktiskt tävling i Sundsvall och det ser jag fram emot. Vet inte vad jag ska skriva, men kan informera er om att vi har hittat 3 hus i Spanien som vi håller på att välja mellan. Så jävla nice. Längtar så jävla hårt tills jag flyttar. Och har träffat massa nya kompisar som verkar sjukt härliga och en dag var vi ut och det var riktigt kul, fast inte dagen efter, hojj.. haha. 
 
Har fått en fråga om hur min tatuering ser ut eftersom att de var någon som var sugen att göra ungefär samma sak. Så du som frågade får en bild på det en annan dag. HEjdå :)
 
 

På hotellet i Spanien

Just nu ligger jag på hotellet efter en dag med massa hus tittande. Väntar på att pappa ska komma tillbaka så ska vi fara till ett jätte stort köpcenter och shoppa! Om vi inte hinner idag så tar vi de typ på fredag, men stan här i spanien är öppen till 10 på kvällen varje dag :) hihi så de är ju mer än nice. Har ett nytt löfte, ska inte betälla kläder när jag är i Gällivare, jag ska bara shoppa när jag kommer till Spanien fram tills jag flyttar hit, och de blir de STOR shopping varje gång jag är här! Istället för att beställa en massa, de finns mycket snyggare kläder här. Har köpt en klänning, en jacka, två tröjor, ter trosor, ett par jeans och ett par solbrillor. Är riktigt nöjd med allt. 
 
Följ deeenco på Instagram så ser bilder här från Spanien :)
 

RSS 2.0