när man inte vet ett knyst


friday im in love

Försov mig lite imorse, men slutade somvanligt 12 som jag alltid gör på fredagar, skönt. Då for jag och sola och sedan stallet. När jag kom hem slocknade jag i soffan i en halvtimme kanske, sen hämtade jag och pappa thai mat och köpte massa godis, chips och sånt! Kände att jag vela ha en hemmakväll med han när jag ändå är så jäävla förkyld och hostar lungorna av mig. Men senare kom Jacqueline men nu har hon farit igen. Ska sova strax för imorgon måste man ju ha energi när de är Valborg! Puss.


it is no sun without you up there

Har inte varit i skolan i Tisdags för då var jag ledig, och idag har jag inte varit eftersom att jag är sviiin förkyld och har varit de hela helgen när jag har tävlat också. Har kollat film med Jeppe, Jacke och Davve och varit i stallet och rakat Melwin, solat, och sen hyrde jag en film och har just kollat den, de var min dag. Haha. Ska nog plugga lite nu och sen sova. Puss




when you comes and goes


Helgen i Sundsvall har varit helt great. Melwin har aldrig varit så fin i hela sitt liv. Även om jag bara red LB, LA första dagen så nollade han båda iallafall. Sen red jag bara MSVB på måndag och var felfri och blev trea! I högbo siktar jag mot MSVA.
Exilia vann ju somsagt MSVA på söndag och de är fan helt amazing. Två stycken i rad! Och måndag red jag felfritt i lagomgången och de gjorde ebba och ida också och olivia på 4 fel. Men vi vann! Så jävla king! Och sen red jag en MSVB med Exilia på måndagen också, och då fick jag ett pet. Sjukt lyckad helg, jag ägde banan känns de som.

Är hemma i Gällivare nu, kom hem vid 4 tiden. Och vet inte vad jag hittar på, får se. Puss




alla bilder är på melwin från msvb

hallå och hej

Har tävlat idag. Red LB, LA med melwin bara för att få igång han lite nu när de är andra tävlingen. Var nolla i båda, bara de att i LAn så glömde jag helt bort var tiden var innen jag kom på första hindret så de hade gått några sekunder innan jag börja rida haha fail. Så fick 2 tidsfel. Men han har aldrig hoppat så här sjukt jävla bra. Han hoppar mig nästan ur sadeln så bra hoppar han. Red bara MSVA med Exilia idag och den var jag felfri i och vann klassen! Fatta! Har ridit två MSVA iår och vann båda. Är sjukt glad. Vilken ponny jag har alltså. Eller vilka ponnyer jag har kanske jag ska säga. Imorgon blir de MSVB med Melwin och Lag klassen  och MSVB med Exilia. Sen rukllar vi mot Piteå igen. Puuusss!

åh herregud

Säger bara fyyyyfan. Har shoppar för cirka 8000 idag... Men de var nödvändigt! Imorgon är de tävling så ska väl strax sova, puss!

tider bara springer förbi



tänka sig att de var för 2 år sedan och de känns som nyss..

im in action

Nu ligger jag inne på rummet o känner lugnet. Tävlingarna börjar först söndag så imorgon blir de shopping och såna saker. Har redan hunnit shoppa en par tights och en tröja idag men imorgon blir de garanterat massa mer. Nu slänger jag in lite biler som tagits under resans gång. Puss


piteå i vårat stall

bilen

framme i sundsvall

nu måste jag skärpa mig

Dålig uppdatering, fy på mig.

I förrgår hade jag riktigt riktigt kul. Var med Jacqueline, Gustav, Jocke, Marcus, Nisse, Alexander och några till. Vi tog de lugnt, vi for till tallbacka och spelade fotboll i mörkret vilket var riktigt kul. Sen for vi till Gustav och kollade Devil, riktigt bra film. Kom hem mitt i natten och då kom alla dom andra också med, och vid 4 tiden for dom hem och då gick jag oc Jacqueline och la oss. De var ett tag sen jag hade så trevligt iallafall så ni vet. haha.

Nu befinner jag mig iallafall i Piteå eftersom att jag ska tävla i Sundsvall ihelg. Det är nämligen Andra elitomgången som ska avgöras där och har med båda hästarna. Exilia ska gå Lagomgång, MSVB, MSVA ovh Melwin ska bara rastas av eftersom de är hans andra tävling så han är något spänd och nervös men får se hur han är så då kanske de blir MSVB :) nånå pusshej.


dont you everever feel

Har vaknat skit tidigt för att de är massa jävla äckel byggare hemma hos oss och bankar i väggarna. Halv 4 ska jag hoppa Exilia och halv 5 ska jag hoppa Melwin och efter de ska jag vara med Jacqueline. Nånå hejdå.


något gammal bild, typ ett år sen


mys pys

Jag och Emma har pratat om allt och ingenting och de kändes härligt, de behövdes. Sen gick vi till statoil och köpte massa godis och hyrde film. Så vi har kollat den, och nu har hon farit hem så jag ska nog sova strax för ska upp ganska tidigt eftersom jag ska hoppa pollarna imorgon, puss.


i wanna find a way to make it

Har så mycket att säga, känns som att jag deppar fast jag egentligen inte gör de. Det är nåt som saknas men ändå inte. Jag har allt jag behöver och jag lever precis som jag vill. Men just nu vill jag bara bort från den här skithålan, jag vill flytta till Spanien nu nu nu och skita i precis allt. Jag vet inte vad det är som saknas men jag antar att de är en vän. En äkta vän, eller åtminstone en vän som alltid fanns där, en bästavän som man var med dag in och dag ut ochhade roligt med. För jag vet ärligt talat inte vart jag har någon av mina vänner. Ingen jag kan prata med när jag mår dåligt, ingen jag kan fatta beslut med, ingen som bryr sig speciellt mycket efter att jag gjorde slut med benna, ingen har inte ens frågat mig hur jag mår. Gör jag nå fel? Isåfalll, kan någon berätta vart felet på mig sitter? För mig känns de bara som att jag inte har tid med någon på vardagarna, och de har jag bokstavligen inte. Men helgerna och loven är så himla värdelösa när jag inte är på tävlingar, för de enda jag gör är att vänta på at något ska hända men jag vet inte vad. Så här ensam ar jag aldrig varit.


vi drar till fjällen, fest hela kvällen

Efter frilufsdagen i fredags så bestämde jag mig helt plötsligt för att fara till ritsem och ha de trevligt med massa trevligt Gällivare folk. Så de var verkligen riktigt roligt. Inatt sov jag även mellan Jacke och Pär och de var nå oerhört trångt och svettigt så jag vet inte vad, men sjukt härliga grabbar har gjort min helg minnesvärd. Tack.

Har just duschat och sånt och ska väl strax sova eftersom jag inte har sovit så mycket inatt. Puss


stamp on the ground

Ponnyerna var hur fina som helst idag.
Imorgon är de frilufsdag från 10 till 2 sen är de lov. Puss!

Har solat idag också och bärjar bli riktigt jävla brun.

eat food is a passion

Har ätit som tusen idag, åt en fet lunch på skolan, och 3 timmar efter åt jag två middagar på en timme = mätt.

Nu ska jag på stan och köpa en jacka, jag har en grön tyg jacka men hade vela ha en beige också så de ska jag inhandla. Sen ska jag till stallet och kommer hem därifrån först 10 ikväll. Puss

pluggdags läggdags

Nu ska jag "plugga". Sen gåoch sova. Puss


do you ever feel, lika a plastic bag?

Haha rubriken.. En mening från en låt som jag har sjungt hela dagen. De fula är att låte inte ens är bra haha.

Var sjukt trött imorse, kände att jag vela dö för stunden. Men jag tog mig upp och de funkade bra i skolan idag, har jobbat flitigt på alla lektioner. Sen hade vi hål timme från 9-10 så då gick jag och julia hem till fammo och sov.

Har käka köttsoppa och sen varit i stallet en snabbis. Och vet inte vad jag ska hitta på nu, men är inte så sugen på att göra något så jag tror jag laddar ner en film och sånt. Puss


love comes and goes

Har redan hört att de snackas en massa falska, onödiga saker om hur de blev mellan mig och Benjamin. Jag bryr mig inte för fem öre och det kommer jag heller aldrig att göra, jag bryr mig aldrig vad som snackas i min närhet. Men jag fattar inte varför folk tror på saker man hör i Gällivare? De känns som att jag slutat med sånt för flera år sen för jag vet ingenting om någon annan nåmer. Men innan ni säger en massa så ta reda på sanningen först och fråga någon som vet till 100%.

Det var jättebra mellan mig och Benjamin först och de kändes så himla bra. Men saker förändras och efter ett tag så var vi inte med varann på cirka 1 vecka och då hade jag tid och tänka över hur jag verkligen kände. Jag kände inte att de var kärlek. Jag var inte kär. Så jag talade om de för han och sa att jag bara vela vara vän med han, och de gick han ju med på.

Jag har hört helt sjuka saker som tillexempel, "Visst dumpade benna dig för att du bossade för mycket?" haha whatafuck!? Sjukt korkat att skriva ut på bloggen om dehär, men de verkar vara folk som inte har bättre för sig som snackar en massa strunt så då är de bara att checka in här och kolla hur de egentligen var. Peace!

do it like a dude

Dåligt med uppdatering.
Lördagen blev var sjukt rolig. Jacqueline kom till mig sen blev vi hämtad av Emma och Sanna med skotrarna, hela kvällen var sjukt rolig med många folk som man inte träffar allt för ofta. Vi badade bastu tunna och hade så mysigt.

Idag har jag varit i stallet, sen käkat på husmans med mamma och sen solat med mamma. Nu ska jag nog snart sova, puss.








Har inge bilder från Sanna men de här är iallafall bilder på mig och Jacqueline innan vi for dit.


party all night

Kom just till fammo efter att ha varit på stan med Jacqueline, vi hittade en present till Sanna nu blire kalas hos henne ikväll med bastu och bad och allt möjligt! ;) Har köpt en tröja och hårfärg till mig själv så ska färga håret nu, vi hörs.


its like a melody in my head

Nu måste jag berätta för er att jag taggar för den här Lördagen. Först ska jag och Jacqueline gå på stan och köpa en present åt Sanna. Efter de ska vi börja fixa oss för att fara o fira henne i hennes stuga! Grymt! Har redan pratat med mammsen och hon är troligtvis borta imorgon så då ska vi dra till med lite lyx så istället för att ringa nån stackars kompis som får skjusa hem en, så lyxar vi till de med taxi. Haha fånigt att planera de. Haha ne men så är de. Puss


Jacqueline and me


ooooops

När ja skrev om hur de gick på tävlingen så glömde jag ju skriva om min andra stjärna, den bästa!

Ni kan ju gissa hur de gick? red bara LA och den vann jag, de är ju ändå en vana för mig och Exilia, hon går alltid som en klocka, tick tock tick tock och hon är lik sig varje dag, så jäkla pålitlig. Tillexempel Melwin, man vet aldrig m han kommer bli rädd när som helst eller om han kommer vara lugn eller om han kommer vara helt tokig, han är inge sämre för de men de är så skönt att veta vart man alltid har min fina fina fina ponny Exilia.♥


En bild från Lag-SM.

baby i was born this way


mina hästar betyder allt för mig

Hej hej hej. Min dag började med att jag ställde klockan på halv 10, då for jag och mamma på nyfiket och käkade frukost. Sen klockan 11 solade jag en kvart och sen bar de av till Kiruna för att tävla.

Det är ju en mycket liten tävling som jag bara ser som träning så red LB, LA med Melwin och de var hans första tävling de här året. Och lilla Melwin som är lite speciell av sig, han var rädd för precis allt och stirrade på allt inne på banan, red felfritt LB fast med 1 tidsfel för att jag försökte bara få han så lugn och avslappnad som möjligt, så jag är nöjd för de var ju faktiskt de jag vela få fram av han. I LA varhan fortfarande skit nervös och rädd för precis allt, så han vågade inte gå fram till ett hinder så fick som ett "stopp". Skit jävla spänd häst men vafan han är ju sån och helst första tävlingen, de är ju bara att acceptera att han är trög dedär ponyn ;)

Nu ska jag nog sova. Puss


de är nå fel på mig

De är strålande jävla fint väder och jag har sovit hela dagen. Eller egentligen inte, för for med min hund till veterinären klockan halv 10 på morgonen sen for vi till fammo och så fort jag kom hit la jag mig på soffan o försökte sova, men de gick inte fast jag trött som en jävla dåre. Så jag tvinga mig själv att sova i 4 timmar så nu är de försent att ens göra något innan jag ska till stallet. Och jag skulle med Jacqueline på stan idag för att köpa en present till Sanna, men tror ni jag orkade? Haha fyfan vilken ångest jag har. Har inte varit ute någonting den här veckan. Saaaatanaaaa

jag är rastlös

Följde med pappa på statoil en sväng så vi diggade min nya skiva på högsta så for vi och köpte snus, godis och hyrde en film, så nu ska jag kolla filmen som heter Going the distance.



Tror jag laddar ner denna filmen som heter Flipped, för den vill jag se!:)



Det är tråkigt att vara ledig när andra inte är de och när man inte orkar göra något på kvällarna..



håller på o bränna en skiva

Den kommer bli grym! Bland annat den här låten är med.


don't talk about moonshine

Kom just hem. Har varit i stallet och efter de blev vi bjuden på köttsoppa, säger bara att den som inte gillar köttsoppa är trög! Ska ställa lite frågor till pappsen som vi har till prao uppgift, eftersom jag praoar på pappas företag. Sen ska jag nog inte göra så mycket mer för har sjukt ont i skallen så ska inte ens vara med min saknade Jacqueline. Puss


Såhär sliten är Gllivare Norrlands Konung, haha ;)

en tom själ som svävar själv i mörker

Har just vaknat så nu sitter jag med Victor i Jespers rum och spelar data med han, eller han spelar och jag facebookar och så vidare. Victor bor ju i Luleå och han är min kusin, och han är här nu och praoar på samma prao som mig så vi ska snart ut och bara tvätta skotrarna.
Senare ska jag till stallet och rida mina hästar och sen kanske vara med Jacqueline, om jag nu orkar göra någonting alls. Puss
söööt victor

en liten tråkig lista

att min senaste kyss - var med Benjamin
att jag funderar på - en massa onödiga saker
att jag pratar - mest hela tiden
att jag inte gillar - orättvisa
att min första riktiga kyss - var någongång när jag var liten
att jag avskyr när folk snackar - skit
att kärlek - är riktigt fint men gud så jobbigt
att jag gillar - sommar och sol
att jag alltid kommer att - vara hästens bästa vän
att jag är förälskad i - Benjamin
att sist jag grät var - Fredags
att min mobiltelefon är - en xperia x8
att när jag vaknar på morgonen - har jag ont i huvudet
att innan jag går och lägger mig - så borstar jag tänderna
att idag har jag - chillat
att jag just nu tänker på - vad jag ska svara här
att i kväll ska jag - duscha, sova
att i morgon kommer jag - vara med Jacqueline
att jag hoppas - att jag komer kvala till SM med Melwin också
att jag verkligen vill - bli bra i skolan


då var jag hemma igen

Känns underbart att bara få ta de lugnt för stallet och hästarna tar all energi.. Jag lovar.. Varje dag efter skolan sover jag cirka 3-4 timmar och sen far jag till stallet och när jag kommer hem därifrån kan jag somna lika lätt igen. Och fast ja är så gott som ledig den här veckan så har jag ändå inte varit med någon idag för jag orkar verkligen inte, för jag behöver vila upp mig från allt och ha lite tid för mig själv och min familj. Så nu vet ni de. Haha.

För övrigt så gick de jätte bra med båda hästarna idag, och på fredag far jag över dagen och tävlar med båda pollarna. Nu ska jag iallafall bara gå och duscha sen kolla tv med pappsen. Puss


give me all you have

Oj oj oj va härligt! Var och solade en kvart och inte nog med de så är de ju strålande sol här ute också och cirka +5. Är hemma nu iallafall och pappa har beställt mat till mig Victor och Jesper så vi ska bara käka sen drar jag vidare till stallet och hopptränar båda mina pollar. Puss




Har inte duschat heller efter att jag har solat så såhär ser jag ut nu, svettig och jävlig och side cuten är helt fucked up haha.

you know i'd catch a grenade for ya


all i want is a mess

Jo jag vet, dålig uppdatering.

Den här veckan har jag prao med min pappa och jag måste säga att de är riktigt skönt! Har vaknat vid halv 12 idag och har inte gjort så mycket efter de. Ska fara och sola strax och sen vid 4 ska jag till stallet. Skulle vara med Linda idag men kommer inte hinna så de får bli en annan dag. Har fört över lite bilder, men de var bara tråkiga ego pictures som jag tog igår. Nånå kommer nog säkert blogga mer idag men jag lovar ingenting, puss.



Hade blivit glad om någon slängde in en liten kommentar..?

Ritsem i like

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har helt allvarligt inte haft tid. Bara varit igång hela tiden och nu över helgen är jag i Ritsem. Vilket jag har saknat som en dåre att vara här. Att bara vara med familjen och ibland någon kompis de är nog de roligaste som finns. Man får sig några goda skratt om inte annat, minst en dag på helgen är alla fulla och jävligt och de är fest och de gillar jag, hehe. Fast gårdagen var inte bara bra, de spårade lite men sånt händer. Och det som gör de så jävla roligt här är att min släkt och alla andra kompisar som är här är sååå stört sköna och bara allmänt tröga, typ som mig.

Hursomhelst så har vi varit på en skotertur idag men för första gången på länge så har de varit dåligt väder så de var inte så jätte kul att köra. Har just duschat och ätit och spelat kort med mera. Gissar att de blir en lugnt kväll så blir väl att ta de lugnt. Puss




Mys bilder här från ritsem från förra året. Först en bild på Jesper och sen på Ronja och Anton.


RSS 2.0