Marbella

Vi var i marbella igår förresten. Kollade lite på fina bilar och båtar och drömde oss bort! Sen blev det en lätt utekväll. Trevligt var det! 










Sista tävlingshelgen

Har ju inte ens berättat?! 
Nollade 140cm i söndags och blev placerad i Grand prix! Shit alltså min häst är såå fin och jag ser fram emot dessa år så mycket! ❤️ 



Det är underbart, men det finns annat som också är underbart

Hej!

Har varit i Spanien nu i 2 månader, och till veckan börjar vi rulla mot Sverige för att vara där till augusti på grund av att jag ska rida sm och såna grejer där. Jag längtar lite till Sverige. Jag har det såå jäkla bra här. Har börjat lära känna människorna här bättre, har det så bra i stallet och det har varit roligt heela tiden. Vi har ju haft mycket gäster som varit här också och tiden har bara flygit iväg, men åh jag saknar ju ändå alla mina vänner i Gällivare! Och vill till fjällen och ta en stänkare i bara underställ och myspysa på skotern i vårsolen! Men har dock bestämt att jag ska fara hit i juli i en eller två veckor med Jacqueline och kanske nån annan, och sen när jag far tillbaka hit i augusti så är det nog en hel del som vill komma och kolla läget!

Har försökt ha tålamod och sola så mycket som möjligt idag, men det är ju så tråkigt.. Haha det är ju sol ännu men vi har varit och spelat padel (som tennis) och vart helt slut så nu ligger vi och kollar film. Ska dock till stallet nu till min underbara häst. 

Vi hörs!




Myser i marbella




måste börja pressa

Under tiden jag har varit här i Spanien har jag ju som levt ett vanligt vardagsliv, häst, skola, kompisar, tävlingar osv så jag har ju inte solat nånting, förutom när jag ridit typ, då man endast solar armarna och ansiktet typ. Så nu känner jag att det är dags och börja pressa för nästa vecka börjar vi rulla mot Sverige och då måste jag ju förfan ha lite färg, annars skäms jag ju! Pressade faktiskt med olja igår och blev sjukt brun bara på en dag, börja tänka hur jävla brun jag skulle va om jag pressade med olja bara nån timme om dagen! Men de är ju såå långtråkigt... 
 
Har iallafall planerat in en mysdag-soldag i parken i Benalmadena med Victoria imorgon. Sen ska jag Filip Jesper och pappa fara på florida spa oh ta massage och bada bubbelpool och mysa! Sen på torsdag bär det av mot sista tävlingshelgen av sunshinetour! Kul ska de bli!
 
Puss
 
 

Önskemål att se håret bakifrån




Information

Felfri idag i 135 och super fin känsla! Blev även 9e placerad av över 70 starter! Är super nöjd :) 




money can't you buy

Okej bloggen var de ja! Nu ska jag försöka komma igång med skrivanet, har faktiskt tänkte på bloggen då och då och tänkt att jag ska börja skriva mer om tävlingarna och när jag rider på vardagarna, och mitt nya liv i Spanien såklart, som jag tror och hoppas att ni är lite nyfikna på! 
 
Så nu känner jag att jag landat, fått ordning och jobbat ikapp det jag missat i skolan när jag varit på resande fot utan internet, och har nu börjat känna mig som hemma. Jag bor i ett paradis, huset, stallet och allt, perfecto!:) 
 
Har tävlat mina 3 första tävlingar med Qulan. Rider alltså sunshine tour just nu som är en internationell 5 veckors lång tävling. Första helgen red jag 120 cm varje dag och nollade alla och var placerad i alla, trots att jag inte red för nån placering. Andra helgen red jag 130 cm varje dag och hade ett nedslag i första klassen med riiktigt spänd och pigg häst, andra dagen var jag felfri och fick en 9e placering av över 100 starter och sista dagen var det bedömning accum och Qulan blev väldigt taggad och drog mot hindrena vilket resulterar att avsprångspunkten blev lite nära på princip alla hindrena när jag inte hade någon kontroll, ehe.. Men fick ett nedslag bara. Sista helgen red jag 135 varje dag och betslade upp honom lite, ett gags som Phillipaertes och Jens hade på honom, då var det piece of cake, 2 nollor bara sådär! Nu taggar vi SM i juni i Sverige. 
 
Jag rider Classic Tour på den här tävlingen och det är bara upp till 135 cm och nångång 140 cm tror jag, blir att starta 140 cm om det förekommer nångång på dom här två sista helgerna som kommer. Sticker dit återigen imorgon. Vi har bara 17 mil från Fuengirola till Montenmedio (vart tävlingen är). Det är så grymt och mäktigt tycker jag, 12 tävlingsarenor som det pågår tävlingar på hela tiden och över 1000 hästar. Dock kan de vara mycket förvirrande.. För att inte tala om hur deras startlistor funkar, man följer inte listorna utan man får bara ett nummer där, sen går man själv och skriver upp sig på en tavla när man vill starta, och om man inte värmt upp nog mycket när man ska in och tävla så kan man bara säga "är inte klar ännu jag flyttar ner mig 3 stycken" typ! Kan ställa till en hel del men tycker ändå de är bra på något sätt. Sen behöver jag ju inte ha skyddsväst fast jag är under 18 osvosv ;) 
 
Har en ny favorit affär också! PRIMARK, så jävla mycket kläder, och så jävla billigt, tror jag köpt en hel garderob därifrån redan.. hehe. Älskar verkligen shopping, går nästan inte en dag utan att jag köper något! Skor måste jag hitta nu, är så helvetes less på converse, alla har ju det dessutom så nu vill jag hitta nå annat, men vita vill jag att dom ska va, är ju sånt matchningsfreak!
 
Nä nu blev de långt, skriver mer på söndag när jag kommit hem från tävling. Puss
 
 

RSS 2.0