Hello beauty

Har knappt bloggat alls på ett bra tag men internet på min data funkar inte och har inte orkat fixa de.. Men direkt de fixas så ska jag lägga ut bilder från Turkiet och sånna grejjer från systemkameran! Men livet rullar på och jag är så glad som har min Tobias. Det är han som gör min dag. De är han som alltid får mig att le och må bra. Har haft sån tur som vunnit ditt hjärta. Vill aldrig förlora dig min älskling! Hade aldrig klarat nått utan dig. Föresten så är de hemma tävlingar ihelg som min pappa sponsrar med hans företag så de heter SGT cup så ska ju som sagt tävla ihelg. Aja pusshej

De som stör mig mest

Varför kan jag aldrig hitta bra vänner? Varför finns de ingen som jag alltid kan ringa när jag vill prata? Varför är de bara jag som ger men aldrig får något tillbaka? Är så himla less på att de alltid är jag som försöker hela tiden men ingen bryr sig. Varför är de jag som aldrig får en present på min födelsedag, för att ingen ger ett skit om hur jag har de och för att jag är så jävla usel på att välja vänner.. Är så less på att bara ge. Jag är hellre ensam än att vara med er har jag insett nu.. Är så besviken

Vart jag mig i världen vänder

Nu blir de middag med Sofie Sandra mamma Hanna och Linnea hos Sofie. Sen ska jag nog fara till Sanna och mysa på och sen gå o lägga mig i mina fina pojkes säng o sova utan han för han är nämligen i gränsen och jobbar osv, tänkte följa men fiska och sånt är inte de roligaste jag vet så jag stannade hemma istället vilket jag ändå tyckte var ett dåligt val. Hade ganska kul igår faktiskt men kan berätta om de imorgon eller nått. Sist jag tänkte blogga så hade jag inge internet på datan och då har jag skitit i att ens gå in på datan så jag mobilbloggar. Puss

Huhu

Är dålig på att blogga ... Bloggar mycke imorgon , eller kanske ;)

Bla bla bla

Har inte haft tid att blogga och berätta om hur de har gått eftersom att direkt jag kom hem så hade jag fullt upp att vara med mina saknade! Men nu är jag på stallet så jag passar på att mobilblogga. Fast orkar inte skriva allt om sm nu, kan berätta att jag kom 11e placerad så jag är alltså 11 bäst i Sverige! Nog för att de var andra konstiga regler dehär sm:et som jag inte förstod mig på, och plus att jag hade riktigt trött häst i finalen som även hade ont i magen, och hade lite otur in i kombinationen.. Men jag är jätte nöjd. Jag har då fina ponnisar så jag kan inte fatta de själv. Puss

facebook

Kommer snart skaffa en ny facebook, för att jag har så himla många vänner som jag inte känner så när jag har skaffat ny så adda ni som känner mig. =)

förra sommaren


en lycklig tjej

Verkar som att min mobilbloggning aldrig uppdaterades.

Kan iallafall berätta att igår tävlade jag Msvb med båda hästarna. Melwin kom 7a i sin klass. Och Exilias klass var ju första omgången i SM. Var felfri med henne så de kunde ju inte bli bättre! Det är lite annorlunda på de här sm:et jämfört med dom andra, för här kan man rida för vinst också o varje omgång, förut har alla felfria bara fått en rosett, eftersom de inte spelar någon roll vad man får för placering utan bara vad man får för fel osv. Så red ju bara för att vara felfri, och de var jag och kom 9a.

Idag var de en Msvb med Melwin igen, hade ett litet nedslag men han var sjukt fin. Sen var de andra omgången i SM och den gick i Msva och hade bara ett litet pet så jag är ju vidare till a-finalen så imorgon ska jag vinna allt! Haha eller försöka iallafall! Det var ganska svår bana, många stannade ut sig och egentligen brukar de gå 20 till a-finalen men nu är de bara 17 eftersom de inte var nå fler som tog sig runt.. hm.. aja Puss

Melwin i Tierp.


tierp, veckan i stockholm, skövde

Applåder för min uppdatering! Eller? Måste bli bättre på de här.

Iallafall, Lördagen i Tierp slutade inte bra med Exilia, för de första var de nog riktigt dumt av mig att gå in o rida allra högsta klassen som första klass när hästen har blivit riden i en vecka och vilat i 2 veckor innan de, så de har aldrig gått sämre, fick ett stopp och nån rivning och så gallopera hon rakt igenom vattengraven (hahahhaha) hon älskar vatten så hon är inte så brydd i om hon trampar i den eller inte. Så man kan säga att hon skrapade ihop mer fel i denna klassen än vad hon skrapar ihop på 1 år haha. Men Melwin gick skit bra, fick 4 fel plus tidsfel för att jag la en volt.. Så kvalade ju tyvärr inte till SM med han eftersom jag inte var felfri, så han får gå cupen istället. Men jag är skit nöjd.




Söndagen var nog Exilia back in buissnes för då gick jag in och red Ridsport ponny cup som gick i msvb och den vann jag, klart och tydligt. Så är även kvalad till finalen i Göteborg helgen efter de här sm:et men jag orkar inte fara dit. Dock är de bara 15 mil härifrån som man hade lika gärna kunna fara när man ändå är här, men jag vill hem.. Och Melwin hade bara ett litet pet i den klassen.


Veckan i stockholm!
Eller ja de var ju bara måndag tisdag och onsdag. Tobias kom på Måndag kväll och då for vi på Gröna Lund, bästa dagen på länge eftersom att jag hade saknat honom så himla mycket! Vi åkte karuseller och en massa andra saker, vann även en jätte stor Plopp grej, hehe snacka om tur.
Tisdag tillbringade vi hela dagen på stan typ, men hittade bara ett linne, en tröja, ett par jeans, ett par mjukisar och en mössa.
Onsdag hann vi bara vakna så var vi tvungen att checka ut ur rummet och sen for vi o käka lunch sen vidare till stallet och sen skjutsa Tobias till flygplatsen, sen börja rulla mot Skövde med hästarna och ladda för tävlingar.



Nu befinner jag mig i Skövde och har tävlat idag. Först tävlade jag Melwin i LA som var uppvärmnings klassen inför cupen. Var felfri och kom 7a, riktigt fin. Fick många applåder och pappa sa att alla på läktaren brevid honom sa mycket bra saker, så de kändes bra. Sen red jag Exilia i uppvärmnings klassen inför SM som gick i LA och jag var felfri, man kunde även vinna den klassen, på alla andra SM har de alltid bara varit clear round men nu var de som en vanlig klass, men red bara för att vara felfri och få en bra runda och de fick jag så jag är nöjd.

Imorgon börjar allvaret och då ska jag fan vara grym annars blir jag för-b!


baby move like a freak

Har sovit ganska länge idag, typ till halv 12. Eftersom att jag alltid tävlar sista klassen. nu är klockan kvart över 2 och det är minst 2 timmar tills jag ska tävla. Just nu spöregnar de, och för 10 minuter sedan gick de inte att vara ute för att de var så jävla varmt. Men hellre rider jag i mulet än i sol för annars blir de så jobbigt.

Bloggar sen!


Nån sliten bild från Timrå haha

under the coconut träd

Har tävlat idag somsagt och de gick jätte bra, kom 6a med ett nedslag på sista i omhoppningen. Red lugnt och riktigt bra faktiskt så jag är jätte nöjd, nu har han kollat sig runt och jag har känt på banan så nu taggar vi till imorgon! Och exilia ska ju förståss också tävla imorgon, men hon går oftast som en klocka så de är inte lika "spännande", + att hon är ju redan färdig kvalad till sm nästa år också så.

Har käkat lax och duscha och sånna grejjer nyss och nu är jag mätt och ren. Vill sova för de finns inget att göra, men jag kommer ju aldrig kunna somna så här tidigt ändå så de är ju ingen ide, kanske jag kollar en film? Ja vi ser ju. Pusshej


saknar min säänk<3 


sleeping time?

Det blev lite roligare mot kvällen. För världens bästa Ebba och hennes störsköna pappa kom hit till tierp för hon ska ju nämligen också tävla. Så vi har ridit och sen bara suttit utanför hästbilarna och pratat, käkat chips med chili dipp och godis med mera.
När vi är på tävling så har vi på senaste tiden sovit i hästbilen eftersom man sparar mycket mer pengar på de + att de är skönt att vara på tävlingsplatsen hela tiden och kunna titta till hästarna närsomhelst och sånt. Så nu sover vi också här inne, de är väldigt litet men jag tror att päronen siktar på att sälja den här och köpa nå större, lutar nog mot de.
Är mycket lyckligare nu iallafall för har fått besked om att min älskling kommer på måndag och blir att stanna o vara med mig under hela SM och sedan rullar han hem tillsammans med oss. Fett nice.

Ska nog iallafall sova nu, ska upp imorgon och tävla en liten LA plutteklass med Melwin för att värma upp lite inför lördagen då de är MSVA som jag bara m-å-s-t-e nolla, hehe. Nånå pöss


Nu blir de goda grejer

Nu är vi framme i Tierp, eller ja för nån timme sen kom vi fram. Ska käka kyckling med beasås och pottisallad, sjukt gott! Efter det ska jag rida och imorgon är de tävling. Men startar bara en LA med mullebulle. För övrigt så känner jag mig inte på topp just nu, är sjukt, hostar som fan, trött, saknar Tobias så jag vet inte vad, kan inte tänka på annat, kan knappt sova. Men jag måste försöka fokusera på tävlingarna.. Nånå men bloggar senare för de är så jobbigt o skriva nu när jag bloggar från ipaden, pusshej.

tjena mittbena

Just nu befinner jag mig i Sundsvall, imorgon åker vi vidare till Gävle. Har ridit idag och de gick skit bra, tror de kommer gå skit bra till helgen i tierp och kanske ännu bättre nästa helg då de verkligen gäller. Har shoppat en Kingsland t-shirt, ett schabrak, nysa veredus skydd (vita) as snygga! Och broddar och lite annat skit idag. Nånå kommer säkert blogga mer senare men annars imorgon! Puss


Saknar världens finaste så de gör ont..<3


hittade nån galen bild från ihelg


De här var innan vi skulle fara in på området.

Tobias Härstedt

Har glömt att göra ett grattis inlägg så nu gör jag ett i efterskott.

Grattis på 17 årsdagen 28/7!♥


road trip

Idag är de måndag och imorgon är de tisdag, vilket betyder att vi börjar fara till tierp på tisdag och sedan tävla helgen för att försöka kvala Melwin till SM. Och på söndag efter tierps tävlingar så rullar vi till stockholm för att vara där resten av veckan och sedan börja rulla mot skövde på torsdagen eller något och sedan försöka bli svensk mästare under den helgen (nästa helg). Tobias kommer troligtvis till stockholm på måndag, om han inte gör de så kommer vi inte ses på 3 veckor och saknar redan ihjäl mig efter en dag..




Turkiet 2011

Vi har haft hur roligt som helst. De var nog de bästa, skönaste och den mest behövliga grejen jag har gjort på flera år. Jag vela inte hem. Vi har hunnit med allt och ingenting. Sola, bada, shoppat, mysiga kväller ute på balkongen, förlovning, mera sola, mera bada. Ja precis. Förlovningen skedde den 22 juli på stranden. Eftersom att vi sammanlagt varit med varandra i ett helt år det datumet. Har helt klart världens bästa pojkvän.

Hursomhelst så finns de väl inte så jätte mycket mer att skriva men bara att det har varit helt great där borta och jag vill tillbaka.

har bara några mobil biler inlagda på datorn nu så slänger in några.












piteå dansar och ler

Kan berätta lite om pdol nu. Har haft sjukt roligt med mina fina vänner och min fina pojkvän. Fredag började med att jag, sanna, jonta och tobias for till havsbadet och var nere vid vattnet och chillade med en massa folk i köhlers båt. Sedan for vi in till området vid halv 11 för att hinna se tove tyrke men kön var så fucking lång så vi missade henne. Men sen hade vi allmänt trevligt hela kvällen och dansade som galningar. Vid 3 tog jag och Tobias taxin till min stuga och slog på en film och sen sov.

Lördag for vi på stan en sväng på dagen men alla affärer var stängda så de sket sig ändå, så vi for hem och fixade oss och sedan for vi till havsbadet och vid 9 tog vi bussen till området och gick för att kolla veronia maggio, så jag sanna och lollo trängde oss längst fram och sen tänkte vakterna slänga ut mig så dom drog i varsin arm och jag höll båda fötterna mot staketet och tröck och sanna och lollo drog i mig, kom loss tillslut och jag säger bara, jävlar va förbannad jag var på dom, jag hade ju inte gjort nå fel? hehe. Och sanna blev av med båda skorna där inne bland folkmassan.. herregud. Resten av kvällen hade vi bara sjukt trevligt och fyllde ju somsagt år. Tog taxin till öjebyn (där vi hade hyrt 2 lägenheter) vid 4 och gick och sov nästan direkt.





De här var dom få bilderna som jag tog ihelg. Fotade inget inne på området..




hemma från turkiet!

Kom hem i onsdags efter 2 roliga veckor. Vela inte hem. Men nu är jag hemma iallafall och har varit på pdol hela helgen och haft de riktigt trevligt, och fyllde även år på tolvslaget till söndagen 31 juli så de blev ett par dussin kramar och gratulationer. Tack. Orkar inte skriva nåmer nu men skriver om Turkiet osv någon annan dag. Och så bjuder jag på lite bilder sen nångång också. Puss


RSS 2.0