Stockholms län

Befinner mig just nu i stockholm på Radisson hotell. Imorgon ska vi vidare till Borås där Svenska Mästerkskapen håller till! Tävlingarna börjar på torsdag, dock bara uppv. klass men ändå :) Båda ponnyerna är mer och dom känns fina, de kommer nog gå sjukt bra! Jag uppdaterar mer eftersom hur de går! Puss
 
 
Exilia hoppade nästan igenom en msva med kotledsinflammation, stannade på sista hindret, så jag menar hur grym är hon inte när hon är frisk då, älskade häst<3 I början iår hade jag 3 felfria msva och alla 3 var vinster, hon är topp 3 i hela Sverige, de kan ni ge er fan på. Men målet med henne är iallafall topp 10, eftersom vi inte har varit i form!
 
Och Melwin blev ju 6a sist även fast jag fick ett jävla pet i 120, och sen felfri i 130, så nu jäklar, topp 3 är de som gäller, mitt mål.

Fyfan va lycklig

Som ni troligtvis vet så har exilia varit skadad, sen satte jag igång henne, for på sm men hon hade fortfarande ont, så de gick ju som inte bra. Så vi kollade ju upp henne efter sm och behandlade henne. Nu har jag satt igång henne igen men för säkerhets skull kollade vi upp henne så jag inte far på sm och hoppar fast jag inte ens vet om hon är riktigt frisk. Men igår kollade vi upp henne och hon är 100% frisk så hon ska med på sm nästa vecka!:) kärlek! Så jävla glad. Världens finaste.

Är i skolan nu, försov mig imorse.. Men hur som helst måste jag sluta tidigare också för jag ska till stallet för hästarna ska raspa tänderna. Sen ska jag packa lite lådor hemma eftersom vi ska flytta snart! Puss


Stall pass igen

Klivit upp halv 7 idag igen.. Har just gett lunch och nu väntar jag på att tobban ska komma hit med min mat! Sen blir de att rida, raka och sen ge middag sen hem. Intressant? Är sjukt trött och less på de här nu.. Ååh vill hem och sova. Fast måste gör läxor idag.. Och packa lite.

Btw så hade vi avskedsfest igår hemma hos pappa, hela släkten kom och vi var i grillkåtan, lyssna musik, sjöng och de slutade med spyor för en del? Haha voivoi. Sen får jag vidare.


Stall pass

Idag har jag nämligen stallpass, har kommit hit sju, får fara hem vid 4 men måste tillbaka vid 7 igen :) är sjukt trött! Ska nog ta en tupplur nu!


Fredag och vi ska ha kul

Ikväll ska jag med mina fina tjejjor på olearys och äta go mat! Så himla mys, plus att de är hockey så de lär va proppat där.

Är i stallet nu, men är klar nu så jag ska hem och vila ett tag sen blir de som sagt de som står ovanför!


Härligt

Började 11 och slutade 12 idag, skönt! Nu blir de stan ned Hanna och efter de ska jag baka cupcakes med mamma och Sofie och sen blir de stallet :) låter bra! Puss


Power nap nu

Slutade lite tidigare så nu ska jag ta en tupplur och sen käk sedan stallet :) hörs!


Varför vill jag flytta till Spanien?

Fick en fråga om det. Varför? Ja varför inte? Det är världens möjlighet. Jag älskar sol och bad och värme, jag vill tävla och utforska världen, jobba och leva livet. Hur kan man inte vilja? Det är inte alltid man får en sån här möjlighet. Därför vill jag de :) Puss
 
Har samhälls nu men han sa alldeles just att vi som är klar får göra precis som vi vill så då har jag alltså hål till 1. Nu har jag alltså lunch! Yey. Hejdå
 
Hoppning med båda mina super ponnyer ikväll!

har samhälls

Ja rubriken talar ju för sig själv. Jag har gjort klart uppsatsen om partier så jag chillar bara på facebook och andra roliga sidor. Har lunch snart!
Slutar halv 5 idag och har ridning 5-6 och efter de ska jag rida Exilia så jag har fullt upp ända till ikväll. Hörs!
 

Frågor om flytten

Har fått lite frågor om vad som händer när jag flyttar. Svaren:

Om jag och Tobias fortfarande är tillsammans så är planen att han ska följa med och jobba där. Jag ska även jobba och troligtvis gå skola.

Angående hästarna så får man ju inte tävla ponny i Spanien om man är över 16, så därför ska jag så klart sälja dom innan jag flyttar och ska skaffa storhäst/storhästar när jag är där om jag inte hinner köpa de redan innan jag flyttar.

Angående vännerna så finns dom ju kvar här, äkta vänner stannar alltid kvar och finns där för en. Jag kommer fara hem i princip varje lov och ibland även helger eftersom jag har min mamma här också som jag inte vill vara borta från hur mycket som helst!

Så var de om de!:)


Bastu och solsidan

Har tagit en bastu för ett tag sen och har just kollat solsidan! Fan va mys!

Nu tar jag och tobban en fika, åt två sjukt goda mackor med orient på och nu blir de lite mosade löskokta ägg haha! Gött.


Tjena

Gårdagen blev lyckad som tur var! Började hos Petra och for sedan upp på dundret på linas födelsedags överrasknings fest :)

Ska snart till stallet och ikväll blir de tacos! Puss


Olearys oh oh olearys

Om en halvtimme är de Olearys på schemat med hanna, carro och frida. Det ska bli så sjukt gott och mysigt. De var tur att jag bokade bord imorse för allting var fullbokat nu. 
 
Efter olles ska jag nog bara hem och äte nacho chips och salsa och mysa. 
 
Tidigare idag har jag varit i stallet, ridit båda, sen direkt efter det for jag till backhoppan och gick med Hanna och efter de har jag handlat och sen hoppat i duschen. Ingen powernap idag, ovanligt! puss
 

I stallet

Ska rida lektion om 5 minuter. Maggie och tobban håller mig sällskap och ska kolla på mig idag!

Har sovit nån timme idag på dagen, var helt slut.. Har även kollat lite gossip girl! Har snart kollat klart alla säsonger fyfan va jag kommer sakna de! Hehe.

Bild på dojjorna, dom ser vanliga ut men de är platå på dom!

Hejdå


svenskaaa

Har nu fått en bok som vi ska läsa som heter kort kjol, här redan läst den förut men de vet ju inte han om så, hehe. Idag ska jag nog fara och träna lite, kanske gå till backhoppan och senare ikväll ska jag rida mina två fina ponnyer!
 
Har på mig mina nya skor idag och de låter som att jag i klackeskor fast de inte är de, haha. Många tyckte att dom var as balla och jag tycker också att dom var riktigt fräna, är skit nöjd. Har även på min nya mössa och jacka, de är så kul med nytt! Nå men vi hörs!
 

fråga och sånt

Fick en fråga om min mamma ska med till Spanien, och nä de ska hon inte, mamma och pappa har skiljt sig förra sommaren. Pappa och min bror Jesper flyttar till Spanien nu i november och jag flyttar dit nästa år nån gång. typ på sommaren! :)
 
Har slutat halv 4 idag och då for jag direkt till stallet och red min finaste flicka och nu ska jag kollar ett avsnitt gossip girl sen äta. MINA SNYGGA SKOR HAR KOMMIT NU! SÅ JÄVLA BALLA!:D haha hejdå
 
 
 

Stallet och hoppning

Står färdig med hästen och väntar på att få gå in i ridhuset och ha hoppträning.

Idag har jag varit på stan med pappa och inhandlade en peak dunjcka och två mössor. Sen for jag hem och käkade kesella med bananer, yummie!

Hörs!:)


bild från SM finalen 1.40 cm

Melwin är inte lite högt över? Snacka om häst med marginal!
 

I do it anyway

Sitter och jobbar lite på naturkunskapen, vi håller på att skriva en rapport om rökning och cigaretter och efter de slutar jag. Då ska jag fara hem och sova sen har jag hoppträning, kul!
 
Jag vill utomlands nu! Men de är inte så länge kvar, pappa flyttar ju till spanien nu i November och då ska jag fara dit i en vecka och sen far vi troligtvis till Hawaii en vecka där vid julen på jullovet. Längtar..
 

Min fina vän

Hehe tog just bort Sannas löshår, fan va snäll jag är, gör allt för dig gumman!;)


hej alla människor som läser de här

Fin rubrik som vanligt. Sitter i skolan nu och har tyska. Hade en hål timme från 12 till 10 över 3 så nu har jag lektion till halv 5 sen slutar jag. Och resten av min dag vet ni ju typ redan. 
 
Vet inte varför jag bloggar haha? Har ju typ inte ens något att berätta? 
Har inte ens nå batteri på min telefon nu för den dampar som faaaaan. Tappade min iphone i en vattenpöl för ett tag sen och nu drar den typ 10% batteri av att jag skriver typ ett sms, och pratar jag i telefonen så bränns de i örat för att den blir stekhet. Hade 25% när jag kom till skolan för en halvtimme sen, har skrivit 3 sms och nu har jag slut, tur att min iphone 5 kommer snart. Puss
 

new in

Har beställt ett par as balla skor, men jag är förmodligen dom enda i Gällivare som ska han såna, kanske till och med i Norrbotten så jag tror jag väntar med att lägga upp bild iallafall!
 
Idag slutar jag halv 5, kul.. Har sedan rid lektion och sen ska jag ta bort sannas löshår. Puss
 

iphone 5

beställt för några dagar sen :)
 
 

beställt

Har tänkt att jag ska börja lägga upp lite grejer som jag beställer eftersom de är i stort sätt det jag gör på dagarna haha!
 
Löshårs kit, så jag kan börja experimentera lite själv istället för att slösa 6000kroner varje gång jag sätter löshår.
 
Sjukt cool att ha en sån här under en genomskilnig tröja när man ska ut :)
 

oh my lord

Så jävla skönt! Började 8 idag, vilket inte var de skönaste, men de skönaste är att jag har slutat nu! Blir att fara till stallet nu så de är bortgjort, sen ska jag duscah och vila ett tag och mysa med hunden. Klockan 5 ska jag befinna mig i hakkas för att tattuera mig och sen ska jag följa med Jesper till lansjärv och hämta nå däck sen hem till gve igen. 
 
Hörs!
SM final 140 cm 6a

bilder på huset

Vårat fina fina hus <3

Skolan

Börjar 11 idag eftersom att jag är för sjuk för att vara med på gympan. Idag slutar jag 4 och har klipp tid då! Skönt att klippa kort igen!

Nu har jag samhälls och sen lunch, längtar!


RSS 2.0