Sista tävlingsdagen

Jag och Melwin felfria i MSVA och vinst och kvalad till SM!!!!!!!!!!!!!! Mer kan jag inte säga! Hur jäkla bra som helst. Love My horse.

Nu är vi i Sundsvall och här ska vi sova inatt och imorgon bär de av hela vägen hem till Gällivare! Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1140469/images/2012/pic_200653033.jpg" class="image">


Tävling

Tävlade igår i msvb med båda (1.10, 1.20) och Melwin kom två vilken var förvånande för jag red jätte söligt som en träningsrunda men ändå hade jag bara nån hundradel bakom 1an så då ångrar jag att jag inte gasade lite iaf haha.. Exilia har fortfarande rasp/mugg, de är bättre så jag provade rida men hon är inte sig själv och de fattar man ju för om man själv har skavsår så springer man inte runt som att inget är konstigt. Men hon hade bara 4 fel men men.

Idag red jag Melwin i msva (1.30) och fick ett jävla pet, IGEN! 4 fel är lika med 0, så himla onödigt.. Men imorgon har jag en chans till, hoppas. Exilia fick inte tävla idag bestämde jag, hon ska få penicillin istället så dom där jäkla såren far bort, stackars flickisen<3

Imorgon blir de somsagt msva igen med Melwin, den bär de av hemåt. Puss


Mora

Ligger i sängen här vi bor just nu, men nu ska jag gå och hjälpa till att laga lite tacos innan de bär av till stallet igen och skritta ponnyerna. Taggs tävling imorgon!

Saknar min pojkvän.. Fan att han också har tävlingar så han inte kan följa med mig jämt.. ;) hehe


Sundsvall

Ligger i sängen just nu, ska börja göra iordning för att sova och imorgon på morgonen far vi till mora :)

Har shoppat ett par stövlar, en jacka och två par trosor idag, har även varit på Ikea å de å kikat. Puss


Mot sundsvall

Har 38 mil kvar nu, vi ska stanna strax i umeå och käka på Max, fyfan va gott säger jag bara!! Hörs sen :)


Tja Piteå

Nu är jag i Piteå :) imorgon åker vi vidare till Sundsvall och stannar där över natten och sen på fredag far vi till mora där jag ska tävla. Och den här helgen finns de möjlighet att rida två stycken 1.30 klasser så då har jag alltså två chanser på mig att vara felfri. De ska nog gå bra. Taggar. Puss


Tja de är jag som bloggar flera gånger om dagen!

Eller inte?

Idag tog jag sovmorgon till halv 11 och for till skolan då och sen efter skolan for jag och matilda och fika, den hämtade pappa oss så for vi förbi mds och hämtade mat och nu sitter vi och kollar top model och har packat lite eftersom jag far imorgon. Puss bloggar sen.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1140469/images/2012/pic_199790457.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1140469/images/2012/pic_199790458.jpg" class="image">


deeenco @ instagram

Följ mig! :)


Fredag lördag söndag

Fredag var jag ju somsagt i Kiruna och tävlade, red LA med både och vann med båda så de var ju bra.

Lördag hade min kusin Mattias 30 års fest och de var 80 tals tema till en början och vi hade träningspass, riktigt kul! Sen blev de party på kvällen!

Söndag har tillbringats hemma och i stallet och just nu kollar jag bigbrother medans tobban sitter vid min dator och spelar. Pusshej

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1140469/images/2012/pic_199570924.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1140469/images/2012/pic_199570924.jpg" class="image">


Torsdag och fredag

Igår (torsdag) gjorde jag inte mycket, var mest irriterad.

Idag ska jag fara till Kiruna över dagen och tävla, slutar snart skolan så då sticker vi direkt. Sen vet jag inte vad som händer. Hejdå


Skolan är grym

Not.

Är sjuk som fan och allt helvete och är så jävla less.. Tur de var god mat, åt korvstroganof och sen pannkaka till "efterrätt".

Är stall ledig idag, jag och Tobias ska mysa och fa ut å käka åde! Puss


Fråga

Har fått en fråga om vad de är för ridbyxor och ridstövlar som kostar så mycket som jag hade köpt för. Vet inte hur de menar, tyckte du att de var dyrt eller? För ska man ha fina märkes ridbyxor så kostar dom runt 2-3 tusen. Och ridstövlarna var ju somsagt 3 tusen billigare än mina andra så.

Hittade djur dåliga bilder på Google men de är dom här iallafall, och ett par kingsland ridbyxor som jag inte hittar bild på. Bilden då en människa rider, de är dom ridstövlarna jag haft i 1 år :)


Hej på er igen

Dålig på att blogga på dom sista dagarna. Men kan berätta att fredagen tillbringades i stallet och sånt och sen lördag så var jag med älsklingen, Sanna, jonta och Robin och satt hemma hos mig och kollar ufc matchen då svensken ägde ut Silva, och söndag var en mys dag som slutade hemma hos mamma med godis framför bb och sen gjorde jag lite läxor och fick hjälp av Tobias. Sen sov vi och båda har hostat som fan inatt och jag kan säga att jag är gode sjuk..

Idag ska jag äta middag hos Conny och sen blir de stallet. Sen vara med Tobias antar jag. Puss på er.


Mot gällivare

Just nu sitter vi på tågstationen och väntar på tåget hem till Gällivare. Ska direkt till hästarna och rida dom när jag kommer hem :) hörs


Kasst väder

Idag är de lika kasst väder som igår och vi ligger bara och tar de lugnt, inte jätte kul men..

Vet inte vad jag ska skriva? Ska hem imorgon iallafall och då ska jag lägga ut lite bilder från tävlingarna jag har varit på! Puss


Riksgränsen

Kom hem till Gällivare igår men for direkt till gränsen för lite skoterkörning och mys med pojkvännen, Sanna, jonta och Julia.

Igår kollade vi bb och mös åde. Idag har vi varit i kört skoter och kom just tillbaka in i lägenheten. Senare blir de tacos och sånt, mys! Hörs


Nu går de att lägga upp bilder

Tobias rider exilia och den måste jag även säga att visst har jag snygg pojkvän?!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1140469/images/2012/pic_197757596.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1140469/images/2012/pic_197757596.jpg" class="image">


Lite andra frågor

Den jackan jag hade på bilden med exilia är en fjällräven jacka :)

Vart vi stod med hästarna i Stockholm var på Ekeby hos exilias gamla ägare :)


Jag och tobias

Fick en fråga om jag och Tobias är förlovade och ja de är vi och snart har vi varit de i 1 år! :)


Sundsvall vettu

I fredags kom vi till Sundsvall. Och vad har vi gjort då? Jo vi gick vi på bio "en gång i phuket" eftersom att vi bodde precis bredvid Sundsvall filmstaden på Scandic.

Lördag har vi gått på stan, köpte ett par jeans.. Inte billiga heller så nu äre fan färdig shoppat. Vi kollade även bio på lördagen också, sen nya american pie, sjukt grym.

Söndag tävlade jag msvb och msva och jag vann båda med Melwin, fyfan så jäkla duktig han är, verkligen på topp!
Exilia har mugg så hon är verkligen besvärad av de, hon har haft de i två veckor typ så hon hade de i Skövde också så hon har varit riktigt besvärad av det.. Så jag var tvungen att rida utan skydd en klass eftersom dom tröck mot såren men jag vågade inte riskera att rida utan om i msva:n så tog på dom och hon velade inte alls, men de kan jag förstå, blev alltså utesluten efter typ halva banan men jag kände att hon inte alls var fräsch. Men kom tvåa i msvb iallafall. Samma sambo Skövde, hon var inte alls hoppsugen men de kan mm ju förstå? min pingla är den finaste som finns.

Idag fick exilia vila så jag red bara Melwin i msvb och var felfri på hinder och gode fin var han kan jag då ta och säga! Men glömde banan så jag fick 9 tidsfel haha för jag stannade och kollade i flera sekunder vart jag skulle.. Haha klantig jag är. Så nu är vi påväg till Umeå och ska sova där sen far vi hem imorgon.

Går inte att lägga ut bilder..


Stan åsåvidarä!

Imorse vid halv 9 hämtade vi tobias från flygplatsen och sen for vi hem hit vart vi bor och grejade lite den for jag, pappa och tobban till Västerhaninge och käka lunch sen tog jag och tobban tunnelbanan till stan och jag shoppade två tröjor och en piercing och tobban köpte två töjningar.

Nu ligger vi och kollar tv och väntar på att tacosen ska bli klar så ska vi käka med mattias och amanda. Gott! Hörs!


Onsdag är en dag i veckan

Idag har jag och pappa farit in till västra Haninge centrum och käkat, solat och kika lite. For sen till stallet å red stjärnorna i fin vädret, sen for vi till mina tremänningar och käkade middag. Kom hem lagomt till bb och kollade det och nu ska jag strax sova.

Imorgon på morgonen hämtar vi världens snyggaste kille från flygplatsen! Sen blir de stan med mera och myyyys såklart! Har inte sett han på en och en halv vecka <3 hörs.


Tungsmycke och navelsmycke

Glömde bort att jag köpte den här plus ett navelsmycke idag!


Hissar och dissar

Vad är de som är snyggt med en smal kropp, vad är de som är snyggt på modellerna som har två käppar till ben, spikrak mage och ja, allt annat? De flesta tror att killar gillar sånt, och ja, de gör ju en del, men varför? De finns inget å ta i och nej fy. Det ska vara höfter, sjukt mycket rumpa som man kan skaka och lagomt stora bröst, så jävla snyggt. Rihanna är ett gott exempel på vad jag tycker är den "perfekta" kroppen som alla söker. Killar gillar former och de är överbevisad fakta! Så tjejer sluta banta och fläska på er lite kött på kroppen! Personligen hade jag hellre varit mullig och mer mot tjock än att vara som en av alla spinkiga modeller, börjar helt allvarligt må illa av att se dom, knotorna, benen som är en decimeter från varandra (låren) = osexigt.

Själv kan jag säga att jag har normal kropp. Har ju faktiskt riktigt muskler så har riktigt mycket armar, min bror sa för mån månad sen "oh jävlar va muskler du har, man såg konturerna när du öppnade kylen, jävlar". Och då blev jag faktiskt jävligt nöjd haha. Sen har jag ju ben och röv men skulle vilja ha lite mer av de. Nånå nu vet ni. Har inget å göra så jag tänkte att jag kunde berätta min åsikt om detta! Hiss till former, diss till spinkiga brudar!


Jag älskar kläder, blir helt galen

Som tur var så hann vi bara vara på stan i någon timme innan vi var tvungen att fara till stallet å rida, haha annars hade vi blivit där längre och då hade de inte varit lika kul för pappa som för mig.. Vi gick bara på 3-4 affärer och fick med mig en bh, två linnen, ett par jeans, en ny rakhyvel och ett par jeans shorts. De räcker ju gott och väl så de var tur vi for hem!

Just nu ligger jag i soffan och kollar tv. Ska ligga här ända tills big brother slutar och sen ska jag sova. Imorgon ska jag och pappa fara och sola solarium! Skönt! Är så jävla blek.. Hörs imorgon!


Olearys och shopping

Var på på Olles igår och käka pepparstek!

Har kollat big brother hela kvällen igår och tagit igen alla avsnitten från hela veckan som jag har missat.

Stan idag! Ska shoppa järnet.. Eller kanske inte efter att ha slösat 6 tusen på ridbyxor, och 4 tusen för dom nya ridskorna vilket faktiskt var billigt då mina andra kostar 7.. Plus att hela den här resan har varit riktigt dyr så jag ska försöka behärska mig imorgon.. Men men, lite får man shoppa när man ändå är och reser ;) haha

Puss


Den här satt fint!


Thinking about how my life is and I realised that's so beautiful.

Genom tid och genom alla dagar, hur man förändras. Mitt liv är så underbart.


Mot Stockholm

Har några få mil kvar nu. Håller på å kissa ner mig, men vi ska stanna och äta nu strax.

Vi ska stanna i Stockholm till fredag så de blir shopping kan jag lova! För vad annars kan jag göra där hela veckan?? Tobias flyger 99% säkert ner till mig på torsdag och följer med mig till Sundsvall och kollar när jag tävlar osv.

Hörs!


Tävling dag 3

Exilia rev 3 hinder idag i 1.20 men två rivningar var på grund av att jag la in henne knasigt i tre kombinationen så hon fick kämpa.. Men hon var jätte duktig min stjärna!

Melwin rev två hinder, ett av dom var bara ren otur och den andra var i tre kombinationen där jag la in han väldigt knasigt också (riktigt jävla svår sväng till den). Men jag fick 12 fel med Melwin för att jag la en volt också för att jag inte hann med å svänga till tre kombinationen första gången, och somsagt andra gången så rev vi b-hindret.

Men jag är nöjd! De var 1 felfri d-ponny av alla 30 eller hur många de nu var, så de var ju inte direkt lätt.

Just nu ligger vi på hotellet, har nyss varit å ätit pizza. Ska strax duscha och imorgon bär de av till Stockholm. Puss


RSS 2.0