Om några timmar är de tvåtusentolv

Gott nytt år allihopa!

Sitter hos Tobias just nu och väntar på att dom ska komma hit med Sibylla mat! Sanna fyller år idag också så de blir väl att fika lite också.

Ikväll blir de väl att vara med folk osv, vi får höras! Kram.


Glömde bort

Glömde bort loggen helt idag för har haft fullt upp. Klev upp halv 10 imorse och for ut med skotrarna och körde med lite folk. Sen har jag tobban och tobbi bara tagit de lugnt hemma hos mig sen duschade jag och älskling sen for jag till stallet (onödig dusch?).

Nu ligger jag i sängen helt jävla död och ska sova. Somnade nyss på soffan framför tv:n. Men aja puss hej!

Svarta håret<3 men ska fan inte färga tillbaka de så, med tanke på att mitt hår inte pallar ett skit så då kommer jag måsta ha svart jätte länge och jag blir lätt less på mitt hår och måste förändra..


Onepiece mys

Vaknade klockan 12 bredvid Tobias som vanligt och då har vi kollat film och sånt.

Men nu är jag hemma hos Tobias medans han är på dundret, jag kollar tv bara och tar de lugnt och ska strax på kvällsfodring och rida osv.

Men nu kom Tobias hem! Häjs!


Skojter är skoj

Lite kallt var de att köra skoter men ändå. Vi har eldat osv men nu ät vi hemma igen och ska på Sibylla och käka, mm gott. Hörs!


Kurragömma

Finns inte mycket annat bättre att höra i Gällivare så vi är ute med bilarna och leker kurragömma och de är faktiskt rätt kul, har varit ute i några timmar ;) de är jag jonta och Sanna mot tobbi tobban och spunker. Haha just nu är vi på ett ställe och gömmer oss och lägger ut några bilder så dom får några ledtrådar, fast man ser ju knappt ;)


Man i tried so hard

Ställde klockan på halv 11 idag för att hinna fara till stallet och duscha efter de för att sedan fara med Jacqueline på stan.

Har nyss ätit pizza på manuella med Tobias och vet inte vad som händer sen. Puss

Min älskling, finast!


The mountain top, walk on water, I got power, feel so royal


bilder på julklapparna

+ lite mer.
image description
resan som jag redan har berättat om.
skoterbrillor av Tobias
björnborg trosor
presentkort på 500kr
underställ
underställs väst
linnen
parfym
stickad tröja
berlock av tobias
och ett navelsmycke av han också men orkar inte fota den nu men kanske en annan gång.

Borta bäst men hemma bra?

Saknar tävlingarna. Längtar tills säsongen kommer igång igen så man får fara och resa och ha kul. Och vill inte vänta till sommaren för att fara utomlands, vill fara nu! Ska iallafall hitta på något nu på jullovet, typ fara till stugan i Piteå och mysa eller vara till lansjärv eller nått. Gaah, de är alltid så tråkigt i Gällivare..


Jag gillar att vara jag

Igår var de fest hemma hos pappa så jag och Tobias var där en sväng och kolla läget och sen for vi till mamma igen och bara fikade och kolla Entourage och sov.

Har just vaknat och sitter och kollar tv. Jag är så himla lat, skulle ha följt med i köra skoter imorse, eller kanske inte för de blåser som fan. Men ikväll har jag kvällsfodring så jag rider ju först ikväll, så vi får se vad jag hittar på nu på dagen. Puss

Bästa julklappen, en utomlandsresa för mig och Tobias <3


Julklapparna

2500 kr
Utomlandsresa för mig och Tobias, vi far när vi vill bara vi två!
Skoterbrillor
Navelsmycke
Berlock
björnborg trosor
underställ
Underställsväst
linnen
Parfym
Stickad tröja
Presentkort på 500

Plus lite mer pengar, choklad osv.

Bilder kommer sen!


Nu är julen mindre kul

Alla klappar är öppna och nu finns de ingenting och göra, då var julen överskattad igen. Haha.

Slänger in nån random bild.


God jul hörrni!

Nu är de julafton och jag är glad. Ides inte fara i köra skoter imorse för var alldeles för trött. Så när jag vaknade vid halv 12 for jag till stallet och var där till 3 ungefär.

Har hunnit duscha och fixa mig och farit till Tobias och gett och tagit emot julklappar! Vad jag har fått kommer de bild på sen så jag försäger mig inte nu, men dom är gode bra iallafall!

Har just käkat hos Fammo med hela släkten och snart ska jag fara till Tobias igen. Puss


Monopol

Lirar monopol med Tobias, Sanna och Jonathan och sen ska vi göra nå annat. Tjao


Hipp hurra min bror fyller år idag

Grattis min fina bästa broder Jesper på 18 års dagen!:)

Nu är de bara en dag kvar till jul och jag lääängtar! Vill ha julklappar!

Ska på stan nu en sväng sen hem och äta tårta. Sen får vi se. Puss


This is happening

Film på nedladdning, Entourage, mackor, dricka och såklart bästa sällskapet! Mys!


Skoterturen

Har varit på avslutning först på morgonen och fick betygen. 7 vg resten g. Hade sänkt mig i bild från MVG till g men de är inte så konstigt eftersom jag varit på den 3 gånger hela nian. Och musik hade jag sänkt mig från vg till g, men har höjd mig till vg i matte. Nånå.

Efter de for vi ut med skotrarna och de var faktiskt riktigt mysigt men kallt.

Nu ska jag fara på stan och köpa julklapp och present och sen far jag till stallet. Puss


Utlandet för en kvart

Var just och sola en kvart så man kanske blir lite brownie, och nu är jag påväg hem för att duscha.


Hatar det här

Hur svårt kan de vara att veta vad man ska köpa i julklapp?! Har hittat till mamma nu iallafall, men pappa och Jesper vet jag fan inte vad jag ska ge + att Jesper fyller 18 dagen innan jul också.. Haha jobbigt när man inte har någon fantasi.

Sen har jag även inhandlat en mössa och ett par örhängen till mig själv idag :)


Fika, nom nom

Nu bjuds de på fika i skolan och sen slutar jag!

Ska till stallet och sköta om mina fina när vi slutar sen får vi se. Puss


Dag 5: En gammal bild på dig själv


you got this swag you got this attitude

Tjenare! Första gången jag bloggar från datan på ja jag vet inte hur länge, för jag sitter nästan aldrig vid datan, så bara för att vara snäll mot er så bloggar jag från telefonen!
Hur som helst. Vem längtar till jul!? Ska jag vara ärlig så längtar jag som fan. Jag brukar tycka att julen är överskattad, man bara går runt och väntar hela dagen, plus att hela dagen går helt segt och så vidare. Men jag längtar til den här julen, för jag är så himla nyfiken vad jag får i julklapp så jag håller på och dö!
Vi ska fara på skotertur och grilla på morgonen och vara ute ett tag sen när vi kommer hem så är de ju så gorr som dags att göra sig i ordning och allt de andra. Så jag tror denna julen blir bra!

Leverera bowling

Nu har vi kommit hem från bowlingen, kom 2a båda serierna men nja de var inte alls min dag, förra gången hade jag typ minst 6 strikes och nu hade jag 3.

Ja vad ska man göra ikväll, ska vara med Tobias iallafall och vi lär väl bara mysa. Hörs!

Bilden är tagen när vi just kommit hem från Turkiet och ska på pdol!


Hey young homie

Fyfan. Slocknade här i nån timme hos tobban och har just vaknat och vi ska nog och bowla på ett tag, vi hörs sen!


Wanna be a big part of you

Har äntligen inhandlat en riktigt riktigt fin julklapp åt tobban!

Har just hunnit duscha och fika och nu ska vi kolla Entourage!

Fin fina bilder! Smyg fotade den förstaden tråkisen velade inte vara på bild.


Kvällsfodringen

Har varit ute och gått med dom fina och nu väntar vi på att klockan ska slå 10 så vi kan låsa stallet och fara hem och mysa. Puss


Sent me an angel

Igår tog jag och Tobias ett varmt och mysigt bad i bubbelpoolen med ljus. De var såå skönt. Sen käkade och sov.

Har inte varit i skolan, kände att jag inte ides eftersom betygen ändå är satta och sånt. Men på morgonen for vi ändå hem till Tobias och la oss i hans säng och sov, sov ända till 1.

Sitter på pappas jobb nu, och efter de ska jag handla julklappar. Ikväll har jag kvällsfodring på stallet och ta hand om mina fina.


Dag 4: En konstig tid i ditt liv

Har inte haft någon konstig tid?


Jag vill ge dig allt

Sovmorgon var de bästa idag. For till stallet direkt jag vaknade och sen kom pappa med ett skrovmål till stallet! Gott!

Nu ligger jag i soffan hemma hos tobban och väntar på att han ska komma hem från skoterturen! Puss

Bild från Turkiet i somras! Och nu vill jag bara fara utomlands, det är de enda jag önskar mig! Dock inte till Turkiet för de är inte så varmt i januari februari, de är bara dom månaderna jag kan fara när jag inte har nå tävlingar. Vill till nå awesome ställe, jävligt varmt och bli jävligt brun!


Mätt i magen

Mätt av både Thai mat och godis! Nu ligger jag och myser med mitt hjärta framför tvn och ska dricka varm oboy och äta macka trots att jag är mätt! Sen ska vi sova som stockar. Puss ;)


Stallet, hästar osvosv

Svar till er anonyma som kommenterat :)

Vill bara säga till er, och till er alla att jag aldrig vill skryta eller tro att jag är bäst. Anledningen till att jag tillexempel skriver ut på bloggen att jag ligger 8 i Sverige och blablabla, de är bara för att jag vill ha beröm! Jag försöker inte vara bättre än någon annan men de enda jag vill ha är kärlek och komplimanger! Och dom som tar det jag skriver på fel sätt och stör sig på de, dom är förmodligen avundsjuka och det har jag heller inget emot. För det får man vara med om hela livet och man blir starkare av att lära sig ta skit! Jag kan även erkänna till en anonym som skrev att jag var så självkär? Ja jag har absolut bra självförtroende för jag vet vad jag har byggt upp under mina år och jag har tränare som säger så himla bra och fina saker! Och de är de jag söker hos er också, men tydligen finns de alltid nån som ska slänga in en elak kommentar som jag inte bryr mig ett piss om, men ändå undrar jag varför?

Sen måste jag säga att jag aldrig har yttrat mig om att jag har haft de svårare än några andra ryttare som inte har lika fina hästar, jag vet sjukt många ryttare, många av mina kompisar som har så himla bra rid talang men dom har inte den hästen som klarar av att komma långt. Men de betyder inte att dom kämpar mer än mig, jag har två fina ponnyer som jag måste hålla i samma form året om för att få de att hålla. Jag måste rida två gånger per dag och alltid hittar jag något som är knasigt på hästarna och har tagit mycket mycket privat lektioner av min tränare Lotta när jag hade problem, jag har gråtit och skrattat. Och att hålla så pass fina hästar i form och faktiskt tränat upp dom till en högre nivå än innan, då kan ingen säga att jag kämpar mindre än någon annan.

Men tack till alla er som faktiskt ger mig lycka jag gillar verkligen de, de är sån jag är, jag vill ha uppmärksamhet men inte på ett dåligt sätt! Hörs!


Started great

Har varit på dundret idag somsagt med frida och de var så himla kul att stå på brädan igen, och de var inte sista gången!

Dagen har alltså startat riktigt bra men just nu är jag lite irriterad, blir alltid de när folk inte kan bestämma sig eller om något inte går som planerat. Hur som helst så ska jag på Thai med lite folk och käka. Gott.

Bilder från dundret och på mig just nu :)


Dag 3: En bild på någon i din familj

min fina mami♥

Mys jäkla pys

Käkat kladdkaka och bara tagit de eazy som fan. Ska strax gå och sova eftersom imorgon ska jag ställa mig på snowboarden för första gången på 2 år med Frida. Kul! Hörs imorgon!

Jag och men finaste just nu!


We can start a new day

Hoff! Man blir ju nästan bara tröttare av powernapar. Sov i en och en halv timme och nu har jag nyss duschat. Får se vad som händer nu men inte blir de mycket iallafall när man är såhär sliten idag. Vi hörs!

Så här fin är jag just nu.


Hål timme

Är hemma hos Tobias nu under hål timmen, börjar strax igen och de känns inte kul, är sjukt trött.
Sliten tjej!


Varför finns de avundsjuka

Tänk vad de finns roliga människor, helt otroligt. Folk som bara vill förstöra ens liv. Tur är väl att jag inte är den typen som tar åt mig så mycket men just nu är jag väldigt besviken. Varför jag är besviken är för att de stället jag älskar, som jag är på varje dag, de går mig på nerverna. Att folk ska vara så avundsjuka att de iakttar mig och kollar om jag bryter mot minsta regel för att ge mig varningar på stallet för att sedan bli utslängd efter 3 stycken. Måste bara säga tack så jätte mycket. Precis nästan alla andra gör precis samma saker hela tiden, som att leda hästen utan grimskaft några meter i stallgången, vem fan bryr sig? Det finns tydligt en regel att man inte får gå igenom med hästarna vid skåpen och täckena men de gör till och med alla ridlärare. Ska jag behöva straffas för att jag har fått chansen att ha otroligt fina hästar som jag kämpat och kommit så långt med? Då vet jag inte vad ni är för slags människor som skickar lappar in till styrelsen "Denice hund My var inne i stallet igår".. Hoff väx upp vem/vilka ni/du är.


Dag 2: En bild på någon du älskar

världens bästaste underbaraste pappsi

fräscha och fina

Jag och Tobias har just duschat och käka lite. Nu blir de att mangla på några avsnitt av entourage och sen vidare ut någonstans :)

Biggie biggie momma

Har sy slöjd men kommer nog aldrig hinna klart med byxorna eftersom man aldrig får hjälp, nånå. Vi ska strax till Malmberget och kolla energigymnasiet och sen slutar vi. Snälla låt tiden gå snabbare!!


denice är på bra humör!

Fan va roligt, så jävla mycket roligare att blogga när man får kommentarer, och när man loggar in så ser man att man har 368 läsare och dagen är inte slut! happy girl.
Nu har jag just fixat mig och ska fara till Tobias! Men vi far nog till mamma sen och sover när hon ändå jobbar natt så vi kan mysa helt själva. Hörs sen!

Snart blir de mysigt

Idag har jag varit sjukt duktig i skolan, gjort klart allt utom en enkel uppgift. Efter skolan for jag och tanka och sen hem till fammo och käka, efter de slocknade både jag och min bror i cirka 2 timmar, skönt. Om drygt en timme kommer Tobias hem, åh va jag saknar, de gör alltid, även om jag bara är borta några timmar från han.. Så ikväll blir de väl mest att mysa. Puss puss


Känner mig bra

Slog just mitt rekord i tempel run haha, har haft 3 miljoner och nu fick jag de här på första försöket! Vela ha 5 miljoner men så laggade de så gubben svängde inte.. Haha intressant!


talk about hot head

Nu har jag hunnit duscha och lite andra saker, så nu kommer jag slänga upp bilder på håret osv. Puss
Man kan ju tro jag ha lösögonfransar!

jag ska hela vägen upp, även om jag måste klättra

Nu har jag äntligen gjort klart religions brevet som ska vara inne imorgon, måste säga att de var de jobbigaste jag gjort på länge!
Var och köpte en pumla efter skolan, en hårinpackning som ska göra håret rött, sån använde jag förut när jag hade knall knall rött hår. Så nu ska jag gå och duscha och använda den, sen lägger jag kanske in nå bilder!

Angående headern

Tryck f5 om ni inte ser den nya designen. :)


Speaking deutch

Har tyska just nu. Började egentligen 9 då vi skulle kolla lucia men jag försov mig så jag började när jag egentligen skulle börja om vi inte hade lucia, alltså halv 11. Är sjukt trött men vi har inge lång dag idag så jag ska nog orka! Jag längtar bara till imorgon och sen till jul lovet så jag kan mysa med Tobiad och bara ta de lugnt utan nån skola. Hade nästan 300 läsare igår! Fortsätt så, puss! Hörs sen.

Förändring!

Har så satans ful blogg så jag vet inte vad. Äntligen så har jag fått en söt Ronja som ska fixas den åt mig, så vi får se hur de blir, säkert as bra!
Nu hoppar jag i duschen, och färgar även mitt slitna hår som har blivit en lite tveksam röd färg.

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med


Detta hjälper mig kanske med uppdateringen!

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med. 
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

you don't know youre beautiful

Hej hallå. Idag har jag mått allmänt dåligt av förkylningen så de var lite jobbigt i skolan, for iallafall och käka på manuella med Tobias och sen for vi hem till han en sväng. Vid 1 började han fara mot tärnaby för att tävla, kommer hem på onsdag, så när jag slutade klockan halv 2 for jag hem och sov. Nu har jag just ätit mat och 3 kanelbullar och ska bege mig till stallet. Kallt!
Kikade lite bilder och insåg att jag saknar mitt svarta hår! Nu för tiden har jag ju rött!
Min hårfärg nu :)

Sjuk chey

Thebaner, var hemma från skolan igår och idag, har gudomligt ont i halsen och i öronen och när jag hostar gör de as ont, men har bestämt mig för att gå på bilden som är sista lektionen idag, för jag lär inte få be hålla MVGt som är mitt enda.. Tjao

AM-kort Check!

Klarade provet som ni ser på rubriken! Bilen är på verkstan men delarna har ännu inte kommit till den så jag kör med den tills sakerna kommer, ska bli så skönt för mina föräldrar som skjutsar mig seriöst heeeela tiden, pappa far till och med från jobbet flera gånger om dagen för att skjutsa och de är ju inte bra.
Har varit i stallet och ridit, de gick sådär, de är inte så kul att rida den närmsta månaden när man har lånat ut sin häst.. hoff! Sofie ska sova här hos oss inatt så jag, mamma och hon har fikat och dom har hjälpt mig att plugga osv, gjorde klart referatet. Nu ska jag strax sova.. ensam.. men imorgon kommer tobban! yes! byeee

att blogga är som att gå i skolan

Sjukt jobbigt! Har aldrig någon ork till bloggen trots att jag sitter vi datan. Men just nu sitter jag på skolan och känner att jag nite orkar jobba med referatet som ska vara inne på fredag.. Voivoi, har inte ens börjat, men jag gör de hemma ikväll istället, eller?

Den här veckan har de hänt de ena och de andra och den har varit en av dom roligaste på länge. Har haft prao så har fått ta de riktigt lugnt i veckan och sova ut. I torsdags for Tobias till Kåbdalis och har så himla tråkigt utan han och känner mig helt värdelös om jag inte träffar han på en hel dag eller nått, så jag saknade han så mycket så mitt i allt på fredagen började efterlysa om någon skulle till Piteå och de skulle Ronja, så jag liftade med henne till Kåbdalis så var där till Lördag och mös med min fina och kollade när han tävlade. På lördag kväll stack vi till Luleå där hela min släkt med mera var för att fira min fina faster som fyller 50 men ser ut som 35 typ. Det var sjukt kul och vi dansade järnet, vid 2 på natten började vi fara mot hotellet och la mig brevid Tobias och sov och 6 på morgonen for han mot Kåbdalis igen för att tävla, stackarn, och halv 11 rullade vårat tåg mot gällivare igen. Och igår kväll så var jag med mamma, sofie och gänget och käkade gröt, julskinka och drack glögg, sen pluggade jag hela kvällen, ska nämligen göra AM provet idag eftersom jag inte klarade de sist. fuck that. nånå bloggar kanske senare idag!


Anton, Faster Ingela, Victor <3


RSS 2.0