hot like mexico

Har kommit hem från skolan vid 2. Har haft utvecklings samtal också. Ligger lite smått risigt till i några ämnen men annars så!

Vet inte vad jag ska göra nu, Julia är här och har fått 3 par jeans av mig men nu ska hon hem så ska nog bara ta de lugnt och sedan fara till stallet. Puss



Haha.. Sitter på Norvalls data och den här bilden var den enda som passade..

dont talk about moonshine

Ja, då var skolan avklarad för idag. Har hunnit rida Melwin också men nu sitter jag återigen hemma hos fammo för att äta här med pappa. Haha. Jag älskar att vara här, Efter skolan är jag alltid så trött så jag far hellre hit och sover än att fara hem, här har man service med mat och allt sådant också.. hehe. Och har ju ätit här nästan varje dag i en månad, eller så har vi ätit ute eftersom att vi inte har nå kök hemma för tillfället för vi har haft vattenskada. Så vi har hyrt en stuga uppe på dunret som vi har bott i i en månad. Fast de är bara mamma och pappa som sovit där och jag och Jesper är alltid på vift.

Men nog om de för nu ska jag äta sen sova sen duscha. Ikväll ska jag vara med Matilda och några andra säkert. Pusshej.

ps de är nå lagg och går inte att ladda upp bilder just nu..

make it nice, do it right

Nu har jag kommit hem från stallet och hunnit äta lite och duscha. Ska snart till min fina Benjamin och blir att sova där också så uppdaterar imorgon. Puss.
Jag vill tillbaka till detta paradis..

trött, hungrig, ont i skallen

Visst är de ju förjävligt? Haha. Sitter hemma hos fammo just nu och jag orkar ju inte laga mat själv eftersom hon inte är hemma, så nu ska jag börja med att sova några timmar, sen blir de nog käk och efter det ska jag till stallet och hoppa min fina Melwin!
Idag har jag varit i skolan till ungefär 1 för jag började må dåligt så mamma fick hämta mig så for jag hit. Känner att de inte är så bra att jag är sjuk, för att efter Thailand resan så har allt blivit så jävla jobbigt i skolan. Men jag har nästan kommit till rätta nu! Jag har bara ett so-prov och ett biologi-prov kvar och sen ligger jag inte efter nåmer, skönt.

Föresten så ska jag ta och fota nya bilder och så vidare. Men de är så jobbigt att dra med en fet system kamera överallt och fota vad man gör, och för tillfället så har jag ingen vanlig kamera, hehe eller jo men dom har inge batteri och jag hittar ingen av laddarna. Och min mobil kamera har gått sönder för någon dag sen också.. huhu. Men godnatt!


Timrå Hästsportförening

I helg var jag nämligen i Timrå och tävlade men tog bara med en av mina hästar dit, Exilia eftersom jag rider elitlaget med henne. På torsdagen rullade vi ner till våran stuga i Piteå och på fredag morgon stack vi iväg mot Timrå/Sundsvall. Direkt vi kom fram fixade vi till hästarna och sedan gick jag och Julia till Birsta City en sväng och där slösade jag nån tusenlapp, ajaj..

Men på lördag morgon satte tävlingarna igång och första klassen som jag red var Elit omgång 1 med laget. För dom som inte vet så är jag med i Piteå Ridklubb Elit och vi tävlar mot 8 andra lag. Men hursomhelst så var de jag, Olivia, Cornelia och Ida som red första omgången och alla var felfria i grundomgången, sen blev de omhoppning för oss och Högbo Ridklubb. I omhoppningen red jag felfritt och dom andra tre i mitt lag fick 4 fel. Så Högbo vann och vi kom 2a! Bra start för vårat lag iallafall. 

Senare på lördagen hoppade jag en Msvb och där kom jag 2a, suuuper fin ponny!

Söndagen slutade bra. Red endast en Msva då. För er som inte vet så är de iallafall högsta klassen som går att tävla på C-ponny, det är 1.20m högt och de är SM-final höjd och man kan förklara de på det viset, haha. Iallafall så gick jag in på banan och red en klockren felfri runda och vann! Fick prins Carl Philips pris och ett täcke för 1595kr, oc har även säkrat en SM plats till nästa år också!

Måste säga att det är en otroligt bra start på året, har varit på 3 tävlingar och har fått 5 rosetter med en häst. Inte för att jag bryr mig om rosetterna haha dom slänger jag ändå bara i något hörn, men resultaten är ju fantastiska. Pusshej!


Här bjuder jag på en ganska dålig bild men man ser ju vad det är iallafall!
En mycket glad tjej som har världens bästa häst!

Hej alla läsare!

Nu har jag startat upp en ny blogg, vilket var jätte tråkigt för jag hade verkligen vela har kvar min gamla blogg, eller åtminstone kunna kolla in på den och kolla på alla gamla roliga bilder och inlägg som jag har lagt in där. Men nu är de så att någon person som inte hade bättre för sig, han/hon hackade min blogg och satte gästlösenord och bytte lösen på bloggen. Tråkigt ja, men nu är jag igång igen med denna blogg och ska försöka skriva mycket för att få tillbaka alla mina läsare, jag hade faktiskt ganska så många, cirka 200 och de tycker jag är jätte mycket med tanke på att jag knappt bloggar om något speciellt! Men nu ska jag försöka komma igång igen med bloggandet, hihi!


RSS 2.0