boden en sväng

Exilia har varit svullen i bakbenet i nån dag nu så eftersom att jag är så himla rädd om mina hästar så vill jag alltid kolla upp det direkt för att veta om det bara är något litet eller allvarligt. Så vi for till Boden imorse och kollade upp henne och det var ingenting, ingen hälta och inget visades på ultraljud så veterinären tror att hon bara har fått någon smäll. Så när vi ändå var där så besiktade vi henne och hon är prima frisk och redo för att säljas. Måste bara vänta på att svullnaden gått ner helt, vilket den nästan har gjort, sen börja rida, sen blir de provridning! Och även för min del också, berättar inte så mycket nu, bara att jag ska till Växjö och prova en storhäst. :)
 
Nu blir det att duscha sen kolla Pretty little liars. Ses!

two and together

Har svenska, skulle göra redovisning men de blev först på fredag så just nu håller vi på att börja med en argumentation. 
 
Kan berätta lite om helgen. Fredag for jag, mamma och pappa hem till Tobias och käkade julmiddag med Tobias, hans mamma, pappa och syster, plus Pär, som var i Thailand med oss, och de är just därför vi hade julmiddag, eftersom att vi missade jul hemma i Sverige eftersom vi var i Thailand då. Senare for vi allihopa till Olearys och tog en drink. 
Lördag hade Lotta hoppkurs och de gick sjukligt bra, hoppade bara Melwin. Hade även stallpass, sjukt jobbigt. Senare på kvällen for vi till en lokal som jag hade hyrt och hade lite fest där sen drog vi vidare till Emilio och de kaosade som tusen men vad ska man förvänta sig i Gällivare?
Söndag hade vi hoppkurs dag 2. Lottas kommentarer till mig var: "Det finns inget att klaga på, ni är helt fantastiska, det är Januari månad och ni är redan i full tävlingskondition, vars ska dehär sluta!?" Så man kan ju säga att de gick jävligt bra!
 
Idag har vi somvanligt hopplektion men gissar att Lotta har planerat nå bommar eller någonting bara eftersom vi haft kurs ihelg. 
Igår kväll har jag suttit och kollat på storhästar eftersom vi troligtvis har en köpare på Exilia, så Lotta ska ringa på hästen idag så vi kan fara och provrida, dock är de en hingst, och det får man inte ha på Ridklubben Dundret. Men de finns ju olika sätt att lösa de på. Nånå livet leker, jag är glad. Puss.

that's how it goes

Hej på er alla. Idag har jag varit i skolan iallafall, mår mycket bättre både i magen och förkylningen. På idrotten for vi på gymmet och jobbade stenhårt och kul var det! 
 
Idag ska jag inte till stallet som vanligt eftersom onsdag är min lediga dag, så jag och Tobias ska umgås och vi ska fara med min mamma och kolla på när Pecka spelar hockey match. Har en hel del läxor som jag borde göra med just nu ska jag iallafall kolla pretty little liars. Btw så längtar jag till helgen som fan, fina planer. Puss
 
 
På bilderna var vi i Turkiet i somras på kvällen och hade skoj jag och mina fina pojkvän. Haha riktigt snygga. Saknar de blonda håret..

ont i magen

Har haft en bra helg i Sorsele, förutom att jag fick jävligt ont i halsen och kunde inte svälja, och på lördag kväll fick jag sån magknip att jag inte kunde stå upp. Så blev ingen skola för mig på måndag, och inte idag heller, har fortfarande magknip men jag rider ändå, dock är de väldigt jobbigt att sitta upprät när man har magknip..
 
Tror att jag ska dra med mig Tobias nu och fara på erikssons en sväng nu och köpa en locktång, för den jag har är så konstig.. Sen ska vi fara ut och käka eftersom att vi firar att vi har varit förlovade i 1 och ½ år idag. Sedan blir de hoppträning. Pusspuss
 
Jag och sanna började morgonen på bästa sätt för att heja på Tobias!

bad update

Det kommer lite inlägg nån gång då och då och jag vet själv hur tråkigt det är att läsa bloggar som bloggar lite, så förlåt. Sitter i skolan just nu, slutar 12 och efter det ska jag till stallet och sen vid 4 tiden ska jag följa med Tobias till Sorsele, han ska tävla slalom. Det ska bli sjukt mysigt att bo i någon stuga där i byn osv. Måste ta med datan dit och göra nån nyhetsuppgift som ska vara inne på söndag. Intressant? Nej.
 
Nu ska jag sluta skriva och avrunda med nån bild.
 

lite bilder från thailand


träningsvärk..

Har sjuklig träningsvärk från igår, men kul var det! Jag och Julia var grymma! Nu har jag sett klart säsong 9 av one tree hill och det vsr den sista säsongen så nu ska jag fortsätta koll gossip girl som jag bara har sista säsongen kvar av, sen ska jag börja på pretty little liars som jag hört ska vara skit bra. 
 
Imorgon börjar jag 1 och de ska bli förjävla skönt! Och sedan på kvällen har jag hoppträning och det är banhoppning som väntar! Nu blir de att ta en dusch och sen chilla!
 

fan va fint med lördag

Just nu sitter jag hemma och har just ätit revbensspäll. sjukt fint! Har även satt One tree hill säsong 9 på nedladdning så jag och Tobias har bestämt oss för en mys kväll med serier och godsaker! 
 
Har sjuk jävla träningsvärk från att jag var på gymmet igår! Känns bra! Har varit ganska aktiv den här veckan, typ gått på långpromenader med hundarna osv. Imorgon står de även träning på schemat,alla tävlingsryttare på RKD ska träna tillsammans varje söndag klockan 4. Kul! 
 
Nu blir det att slå på oth och bara chilla. Kanske blir att gå på promenad sen med Maggie en sväng! Puss

hemma igen

I måndads kom jag hem efter 3 veckor i Thailand. Det har varit det bästa som har hänt mig sen jag vet inte när, hade kunnat vara flera veckor till, hade ingen hemlängtan alls! Har blivit rätt så brun men min pojkvän är väääldigt brun, och pappa också. Men vi har knappt solat, har bara legat i skuggen på grund av värmen, så jag pressade bara i max 3 timmar dom två sista dagarna och de var då jag blev brun! Vi har haft en fantastisk julafton, och ett underbart nyår. Bästa resan någonsin. Älskar Thailand förutom att dom är riktigt dåliga på engelska.. Vi har bott på 4 olika hotell och for till en ö över en dag och bott på en ö i 5 dagar. Ni får se bilder någon annan dag när jag har satt in dom på datorn! 
 
Är i skolan nu, vilket inte är så super kul.. Men måste man så måste man. Har massa jobb som skulle ha varit inne för länge sen.. Hoppade mina hästar igår och det var superkul. Eller de var mest bommar och upphöjda bommar. Nånå vi hörs! Puss
 
 

RSS 2.0