Idag är en seg dag

Har börjat 8 på morgonen idag och jag var gode trött.. Idag var första skoldagen med lektioner och kan säga att jag är fan redan less. Haha.

Jag är inte taggad på att fara till stallet idag, hatar när de är så dåligt väder.. Frågan är ju vart jag ska rida ena hästen eftersom de är lektioner hela dagen, rider lektion med en men jag får väl vänta till sent på kvällen så de är ledigt inne i ridhuset :)

Tänkte gå på en promenad till backhoppan idag men de lutar nog mot att bara vara inne. Hörs!


Min fina tatuering

Är så himla nöjd! Den blev så sjukt snygg! De gjorde jävligt ont men de var de värt!!

Har redan börjat planera min nästa tatuering! Hehe


Första skoldagen avklarad

Har börjat ekonomiprogrammet och de verkar sjukt trist.. Kanske kommer byta till fordons.. Men jag får se, de är trist med skola hur som helst!

Imorgon är de skola från 9-11 och klockan 4 är de tatuerings dags! Taggad! Puss


New sgt cup

Har haft hemma tävling ihelg. Kom 2a och 1a med Melwin igår och 3a och 2a med exilia igår och idag kom jag 1a och 1a med Melwin och red bara en klass med exilia då jag kom 2a efter mig själv som kom 1a, (eftersom de var ihopslaget). Igår var de LA MSVB och idag var de LA och LA+5 med Melwin och bara LA+5 med exilia.
Vann även hela sgt cup med Melwin och kom 2a med exilia.

Brukar aldrig rida 4 klasser men Melwin var absolut inte trött och har inte hoppat på flera veckor så han tyckte de var ganska kul att busa igenom några LA:er ;)

Nu ska jag sova. Är helt jävla slut efter helgen tävlingar och jobb som funktionär och klivit upp 7-8 lördag söndag och dessutom lagt mig mitt i natten? Nånå. Skola imorgon :( börjar ekonomiprogrammet. Hejdå


Bra dag

Har varit en hektisk dag, klev upp halv 10, for till mamma och tog de lugnt till 11, då for vi it och gick och gick upp för backhoppan och sen fick vi hem och år lite, sen for jag till stallet och red mina fyrbenta, och har just duschat och fixat mig lite.

Snart kommer Jacqueline för lite film, mys, mojitos och sleepover! Puss


alla kan förändras

"jag blev bara så arg" "jag kan inte leva utan dig" "vill leva livet ut med dig" "jag såg ett stjärnfall och jag hoppas att jag kunde säga till dig vad jag önskade" "sämsta semestern någonsin, vill bara hem till dig" "önskar att den här dagen aldrig varit" "jag hatar den nya jag, jag lovar att den gamla är tillbaka nu!"
 

Jag har alltid älskat dig och kommer alltid göra de. Jag blir lycklig som aldrig förr när du säger så. Det är dig jag vill ha, som alltid. Jag hoppas att de ordnar upp sig.
 
 

Tänk att jag visste det.

Jag hoppas att jag gör rätt i att lita på dina ord den här gången.


nu är de bara 5 dagar kvar

Om 5 dagar ska jag tattuera mig, längtar! Och en annan sak, har färgat svart hår idag! hehe
 
Har inte så mycket mer att skriva just nu, ska fara på stan och vara med jacqueline och felicia och sen har jag kvällsfodring. 
 
Jag mår bra nu. Jag är stark :) Jag gör de rätta. Puss
 
 

tänk att jag bara blev bortkastad

Känner mig befriad men ändå så jävla chanslös. Alla dessa gånger jag hoppats på att de skulle bli bättre, ditt beteende och din omogenhet, jag gav dig hundra chanser och jag gjorde för de mesta inget fel, jag var den som kämpade. Jag var den som tog skiten och fick stå ut med det. Jag kan inte vara någons andra hands val, och det tyckte jag att jag var för dig. Jag accepterar inte att folk bara tar och tar och inte ger. Detta var nog de bästa som kunde ske i denna situation, du är inte mogen för mig. Jag har inte tid för en massa lek. Du vela inte ha det som jag vela ha det. Jag hoppas ändå att du har de bra och hoppas du hittar någon som har samma intressen som dig, att bara hänga runt på dina villkor. Att göra som du vill. Jag är inte helt felfri jag heller, men en sak är jag säker på, jag var den enda som försökte gör allt bättre! Men ingenting hände ocvh jag har insett att jag är värd någon som inte kastar bort mig för att den är på semester och inte kan prata om saken.

Åh jag vill inte

Vet inte om de kommer bli så värst kul om 6 dagar, antingen så blir de det roligaste som nästan kan hända, eller de tråkigaste.

Har en tatuerings tid om en 8 dagar men den kanske måste avbokas eftersom jag inte riktigt vet ännu vad jag ska skriva och så.

Är i stallet nu, har kvällsfodring. Får snart fara hem och bara mysa framför en film :) puss

Avslutar med en oseriös super söt bild på mig och Sanna!


Ritsem

Har farit till ritsem över helgen och varit där med världens bästa pappa och några andra. Vi har åkt båt, grillat och fiskat osv.

Har kommit hem idag och har duschat nyss. Tobias är ju i Turkiet, han for i fredags, så livet suger just nu..fast inte så länge till för att jag ska nämligen göra en riktigt rolig grej om 7 dagar! Och om 6 dagar är de ju även hemma tävling som pappa sponsrar så de är därför jag inte har kunnat hänga med till Turkiet för de känns så fel att föräldrarna är här hemma och sliter på våran tävling och inte jag.. Haha. Nånå men skriver mer imorgon!


Hej alla glada

Natten tillbringades i Lill stugan igen och när jag och Tobias vaknade så var de strålande väder så vi tog båten hem och då for jag till stallet och red mina fina ponnyer.

Har vilat en stund här på dagen, var jätte trött. Men innan de satt jag ute med mamma och målade naglarna och solade lite. Men nu är jag pigg men trots de ser de inte ut som att de blir nå mer än att ligga inne idag. Vi höörs


Someone like you

Kvällen och natten igår har tillbringats med Felicia och Hanna i Lill stugan och de var sjukt mysigt! Vi grillade banan med smält choklad, käka nachochips med salsa, godis, spelade kort, musik, ljus osv, sjukt mysigt!

Idag har de varit strålande sol och jätte varmt så jag har varit med mamma på stan och shoppat lite, cyklat runt och de! Snart blir de grillning och lite båt körning. Puss


Knock you down

De var så mysigt igår! Käkade fläskfilé sen for vi ut med båten till mammas stuga en sväng här på en ö. Och de var första gången vi var dit också, så himla mysigt vi hade, åt kladdkaka med grädde och jordgubbar och sen for vi hem vid 11, och vid halv 12 for vi till alla tiders och köpte några bärs sen for vi hem.

Idag ska vi tillbringa kvällen och natten i stugan här på lilla ön. Vi ska mysa osv! Låter som att dagen kommer bli bra. Puss!


Hej lördag

Idag ska jag tillbringa dagen med lite grillad mat på kvällen och sen glida ut med bastu flotten med Tobias, pappa och säkert Jesper en sväng, mys!


Fråga

Har fått en fråga om hur jag får så långa ögonfransar? Svar, ja jag föddes med dom, och jag har aldrig använt något medel eller något för att göra dom långa :)

Och en annan fråga om jag tävlar sm med båda hästarna? Svar, ja, fast de förstår du säkert efter de jag har skrivit efter de :)

Och ni som sagt lycka till, att jag är grym osv, TACK SÅ MYCKET! Blir verkligen skit glad!

Avslutar med en bild på min snygging :)


Min bästaste vän

Har varit med min fina älskade vän Jacqueline idag. Vi har inte haft mycket att göra men vi har kul ändå, har bara promenerat lite, snackat om allt och alla och sen mötte vi upp Felicia och va med henne ett tag.

Är hemma nu och kollar film med Jesper. Puss på er


bloggar från en data

Hejsan! 
 
Kommer inte ens ihåg sist jag skrev från en data, har bloggat från mobilen i flera månader.
 
Är iallafall hemma i Gällivare nu och de är fan inte kul. Fick ångest direkt jag kom hit.. Är inte på humör just nu heller.. Vill bara prata med mina fina vänner och min bästis så blir jag nog gladare <3 pusshej

Hej jag heter Dänk

Och de här är min vän Sänk


6:a bäst i Sverige!

Som ni ser på rubriken så blev jag sexa i SM med Melwin på vårat första sm någonsin! Fast lite surt var ju de också eftersom de hade kunnat gå ännu bättre! Första omgången som var msvb hade jag ett nedslag med han, fyfan va dåligt jag red! Haha jag red exilia fortfarande fast på Melwin så jag la han jätte nära hela tiden och satte han i skiten, och annars går ju msvb som en dans för oss, men de var bara ett litet pet, så onödigt.. Och andra omgången, msva, var jag felfri och kom 4a!! Så grymt! Och finalen gick i svår hoppning (1.35-1.40m), vilket också var första gången jag skulle rida de, fick 2 nedslag och ett "stopp". Kom helt fel så jag la bara ner handen och tänkte "de här går aldrig..". Melwin är ju inte direkt den typen som vill stanna men i de läget gick de inte. Det var riktigt svår bana! Och hon som vann hela SM hade också 12 fel som mig, men grejen var att hon hade ju inget fel på första omgången, msvb, och därifrån hade ju jag 4 fel, så man tar med sig alla fel under helgen in till finalen, vilket jag tycker är skit dåligt. Jag tycker att man ska "starta om på nytt" i finalen. Och i omgång 2 är de även stilbedömning som man tar med några fel beroende på hur man blir placerad på stilbedömningen, tror jag kom 5a eller nått?? Skit bra! Höll på att glömma att berätta om exilia. Hon var felfri första omgången men andra fixade hon inte. Kan förstå de. Hon har varit på bete hela sommaren då hon har vilat, blivit tjock, kondisen är på noll, när jag har satt igång henne så har jag inte hoppat så högt, Max 1.10 och andra omgången var ju bana på 1.20. Så hon hade ju knappt någon chans att fixa de där, hon bara skakade när vi kom ut för att hon var ganska slut. Exilias starka sida är heller inte att hoppa på gräs, det sa även förra ägaren. Hon blir jätte försiktig och står emot. Så vi kom till b-finalen och red msvb+5 och de gick riktigt bra! Hade bara ett litet litet pet! Hade jag inte haft petet så hade vi kommit 2a :) söt sillen. Så jag är riktigt nöjd! Fyfan! Är 6a bäst i Sverige, redan! Jag har ju hur många sm som helst kvar med han! De lutar åt rätt håll, puss på er!:)


Svenska mästerskapen

Igår tävlade jag första sm klassen, men det var bara uppvärmnings klassen dock men jag var felfri med båda! Idag är de kval 1, stilbedömning som döms av Markne och Baryard! Så de gäller att vara felfri och rida snyggt ;) plus att dom tar en del på hur ekipaget ser ut, typ utrustning osv ;) nånå önska mig lycka till!


RSS 2.0