Angående bilder på huset!

Dom kommer idag! Skulle lägga in igår men precis då slutade jag skolan så då hann jag inte ens ta bort inlägget så jag bara publicerade men hann aldrig lägga in bilderna. De är jätte fina bilder som var på annonsen.


Hey på dey

Har inget speciellt att skriva så som vanligt skriver jag bara om min dag. Vaknade halv 8 på grund av hunden.. Chillar hemma ett tag och har nyss kommit hem från stallet där jag har myst på och ridit mina hästar.

Ska ta en dusch nu och sen ska jag och Jacqueline ha nya kväll med nachochips och salsa med mera! Hörs!


behind my back

Här får ni bilder på huset! Det är inte sålt ännu :)
 
Sitter i skolan och har svenska, älskade fredag, börjar 9.15 och slutar 12. Slutar alltså snart. Då blir de stallet och sen ska jag nog hitta på nå kul med någon. Hörs
 
 
 
 

Maggie min Maggie

Nu har jag bestämt namnet på hunden och de bli Maggie! Och My heter ju min andra. Åh Maggie är så söt så jag döör.. 
 
Sitter i skolan nu och har tyska. Efter skolan måste jag vila ett tag innan stallet. Hatar när de börjar bli mörkt ute då är man mycket tröttare på morgonen.. Hörs
 
 
 
 
 
 

English lesson

Min söta lilla prinsessa har hållt mig upp nästan hela natten så till slut klev jag upp vid 7 tiden så hon gick gå ut och busa lite, började 9.25.. Nånå de är ju så med valpar..
 
Idag ska jag träna lite hade jag tänkt, vi hörs sen!

På flygplatsen

Nu om en kvart så sitter vi på planet mot Stockholm för att vara där i en halvtimme för att hämta en hund sen far vi hem igen. Sugen på shopping gaaah!!

Det ska bli så kul att få hem min egna lilla söta hund :) hehe! Bild kommer sen!


in tha school

Sitter här just nu med matilda och kollar på lite klädsidor osv. Vi hade matte första lektionen men elisabeth var inte här så vi hade egentligen börjat 10.45 men nu sitter vi här fast vi egentligen hade kunna sova! skit jävel.
 
Senare idag ska jag på syntest efter de får jag övningsköra :)
 
Imorgon ska jag flyga till stockholm och hämta en liten vovve, en likadan som vi har. Kul! puss
 
 
 

Super bra kväll

Hade så himla roligt igår och inatt! Vi började med att vara hos mig, jag, Matilda, Sanna, Jacqueline, lina, Julia, Elin, Alexandra, Katja, Johanna och Jennifer. Vid 11 tiden for vi vidare och kvällen slutade vid 3, då gick jag hem med älskling och mös lite.

Idag blir bara en lugn dag tror jag. Hörs!


i like friday!

Sitter på svenskan nu och ska skriva nån sjukt jävla tjorvig grej, en uppsats och källkritik om 11 september? fuck! Började 09.15 och slutar 12.00 vilket alltså är snart! hehe.
 
Idag kommer bli en riktigt bra dag tror jag! Ska umgås med fina roliga vänner, partajja och bara ha sjukt kul! hörs!
 

sitter i skolan

Har glömt att säga att vi har fått våra skol datorer, mycket skönare att ha istället för att skriva för hand! Plus att hela engelskan har jag suttit och kolla Gossip girl, så sjukt bra! 
 
Idag ska jag vara med Jacqueline, hon ska få ta bort mitt löshår, de har växt ut så jävla mycket plus att jag har katt tovor över hela skallen! blä. Sen ikväll blir de somvanligt mys med hjärtat!
 
 
Glöm inte at följa instagram! Där lägger jag upp dubbelt så mycket bilder :)

lite kommentarer

Anonym: "jag bryr mig aldrig om att vinna" det var nog dagens haha
 
Fick en kommentar av nån anonym fegis. Haha om du skulle sett filmer på mig så ser du tydligt att jag rider snyggt och prydligt. Hade jag vela vinna så skulle jag ju verkligen ge järnet och då lilla vännen så tror jag inte att de skulle se vackert ut eftersom att tillexmepel melwin äe väldigt spänd av sig. Haha skaffa ett liv :)
 
Och kommentaren av Lydia w och Lydia g, ni är vettiga brudar! Tack så mycket, ni är grymma<3
 
Och en annan fråga om jag kan lägga upp bilder på mitt hus, de kommer :)!

Måndag är värst

Slutar halv 5 idag.. Tungt.. Har naturkunskap nu. Den har vi en hål timme och sen tyska sen slutar vi :)

Efter skolan ska jag och Hanna fara och ta en fika sen sola! Puss


Helgen

Har haft en riktigt lyckad helg på både tävlingsbanan och annars.

Fredag började vi rulla mot Luleå och mös på där hemma hos faster.

Lördag red jag LA och vann. Väldigt fin och lydig. Bara en låg klass men de behöver ju Melwin också, inte alltid gå högt. De var ju iofs den högsta klasen, hehe. Direkt efter tävlingen körde vi järnet hem och duscha och stack sen på hockey, riktigt spännande match och Luleå vann med 3-2!

Söndag red jag LA+5, samma sak där, svin lydig och fin och kom 2a, var felfri men fick 4 fel eftersom att jag tog en snäv sväng till sista och hoppa lite snett, så var målet väldigt långt bort så vi red takt mot flaggern och försökte styra höger men då hoppa han undan åt vänster för att han tyckte flaggern var lite läskig när den var precis framför haha så då la jag en volt och red in i mål. Sjukt nöjd :) jag bryr mig aldrig om vinsten. Jag är hellre nöjd med bra känsla än att rejsa och rida som en idiot och vinna!

Nu har vi kommit hem och ska duscha sen blir de x-factor och sen sova! Puss


Torsdag

Hojja nu har jag blivit sjuk.. De blir iallafall att sticka till Luleå ihelg för lite små hopptävlingar eftersom de är den sista tävlingen jag kommer fara på innan SM.

Sitter i skolan nu men har bara en lektion till sen slutar vi. Ska ta och fara o sola idag, efter de blir de lektion med mitt fina fina hjärta Melwin cooper s! Hörs


Tisdag

Idag började jag halv 12 och då hade vi skolfoto sen for jag till Tobias och sitter här nu.

Har inte berättat om helgen, lördag fick jag 4 fel, vi tävlade mitt i natten typ, kolsvart ute och bara strålkastare mot banan. Melwin såg spöken och stannade på första hindret haha sötis! Men sen gick de svin bra. Söndag red jag DM finalen och den vann jag. Sen red jag LA+5 och den vann jag också :)

Ikväll är de hoppträning, de ska väl bli kuligt. Vi hörs!


It wasn't enough

Sitter i skol fiket och vill bara hem. Är typ inte trött idag, är snarare ganska utvilad men jag vill ändå inte vara här.

Idag blir de mys med pojken och sen stallet ikväll. Imorgon sticker vi till Piteå för lite mys plus tävling, rider bara två små klasser med Melwin och exilia ska även få följa med och gå i deras enorma hage som vi har. Hörs


Nachochips och salsa

Ligger här i soffan och äter rubriken! Så himla gott. Ska ta en powernap tills Jacqueline slutar, vi ska först på dollar en sväng och sen om dr slutar regna ska vi gå upp till backhoppan!

Jobbig skoldag idag, egentligen inte men jag har varit så trött.. Har sovmorgon till klockan 9.25 imorgon iallafall :) puss


Stallpass dag 2

Hejsan, ligger just nu i soffan och ska sova till klockan 12 då vi ska ge lunch. Har sovit 3 timmar inatt.. Var ute med Jacqueline och lina och hade de trevligt så de blev senare än väntat!

Ska få nån slags överraskning idag och de kommer bli lite spännande. Sen blir de att sova tidigt och upp till skolan imorgon..


Deeenco @ instagram

Fööööööööölj!

Ni får se betydligt mer bilder där än här!:)


Stall pass all day long

Alarmet ringde 6 imorse och for till stallet klockan 7. Har precis gett mat åt alla hästar och nu väntar jag på att dom ska äta klart sen blir de att släppa ut och sedan mocka. Hoff.

Igår var jag med Jacqueline och Julia och vi latade oss bara tills vi for till Filip och bara latade oss ännu mer. Men de var trevligt.

Saknar blont hår ..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1140469/images/2012/pic_5041a1909606ee47c500109f.jpg" class="image">


RSS 2.0