gudomligt ställe, lycklig i själen

Jag mår så himla bra. Jag har världens finaste stuga, världens bästa kompisar och världens bästa familj och släkt! Seriöst stugan, de är så vackert, så fritt och härligt. Hästarna mår så bra i sin hage som enorm. Jag har en egen ridbana nu på gården och beställt safety system hinder som kommer snart, jag har ett riktigt roligt jobb på piteå havsbad. Jag är helt enkelt som hemma här i stugan och det har jag alltid varit. Ett plus till att bastun och relax och sånt blivit klart nu och snart ska de målas vitt inne i stallet och ja massa annat småfix också, blir bara bättre och bättre. 
 
Vännerna är helt underbara, jag har så kul, den här sommaren kunde inte börja bättre. Har varit så mycket tjorv med annat innan sommarlovet men det var det absolut bästa jag mår så bra! Det finns så mycket jag har lagt energi på som inte har lönat sig någonting och jag har insett att jag fan ska tänka på mig själv!
 
Släkten är det bästa. Mina kusiner är mina BÄSTA vänner. Det finns inte nån släkt som är så här tight som vi, och det finns ingen som kan ha å kul som vi, och att umgås och fara ut och partaya med släkten fråg 16år till 50år vi har så jävla kul. Att vara med släkten är det bästa helt klart.
 
Midsommaren blev lyckad och väldigt rolig och idag har jag och julia hopptränat och sen varit och simmat med hästarna, tappade ett skydd nånstans men men.. haha och vi flög även av en gång i vattnet..
 
Nu tror jag att jag ska ta ett lol lir sen typ chilla, sova eller nått. PAppa far hem till Gällivare nu så då blir jag och Julia själva här. Både skönt och tråkigt pappa är bäst. Saknar mamma har inte sett henne nu på mer än en vecka.
 
Och ni vill att jag ska fota grejer och lägga ut som är till salu men då blir det bilder med telefonen här nån dag, kan dröja men får återkomma med det!! puss
 

Nu var det ett tag sen

Tjena. 
 
Har rätt mycket att berätta för det är så mycket som har hänt. Men kommer ju inte ihåg allt.. Har varit i Strösholm ihelg och skulle tävla MSVB och MSVA och jag vann MSVB (!!!) och MSVAn blev inställd så det blev 240 mil för att rida en MSVB.. nånå men Strömsholm är så fint ställe bara i sig, så att vara där är som en liten minisemester. Så jag ångrar absoult inte att vi for dit eftersom att jag fick ju segertäcket också i den enda klassen jag red ;)
 
Just nu sitter jag i soffan med Petra och spelar lite LoL och chillar. Vi ska nog fara och sola senare. Igår har jag även fixat allt till balen, ska gå studentbalen med tobban och jag kan då säga att ingen kommer ha snyggare klänning är mig! hehe. 
 
Är helt klar med skolan nu, fyfan va skönt. Avslutning på fredag då blir de röjj! Pusshej
 
 
Lite bilder från Strömsholm, lite färg har man fått också ;)

Snälla snälla svara

Vet att det kanske inte är så kul och ganska jobbigt. Men nu har jag gjort om min enkät lite eftersom att jag skulle ha lite mer frågor osv. Så svara på den nu :)
 
Starta
 
Har haft en rolig helg iallafall, fast den kunde ha varit bättre men alla folk är ju så dryga och avundsjuka hela tiden så de är ju de som förstör. :) Fredag var jag på Livsnäringsgaslan här i Gällivare och jag blev vinnaren av Gällivares idrottsstipendium vilket var sjukt kul, och 10 000 kronor rikare! Lördag blev det utgång osvosv.
 
Har vaknat 14.00 på eftersom att vi höll på ända till 07.00. Så jag har tagit de lite lugnt, gjort bort nån läxa och snart ska jag till stallet. Har glömt att säga till er att jag ska till Strömsholm och tävla ihelg! Denna gången far jag inte med nå lag på Lag-SM utan nu ska jag faktiskt fara med Melwin och rida individuellt och fyfan va kul de ska bli. Världens finaste tävling typ, finare än Falsterbo tycker jag :)
 
Har även satt löshår och är ljushårig. Mycket annat roligt och tråkigt har också hänt med känner inte för att dela med mig av det förän allt är 100% säkert. Puss
 

RSS 2.0