saknar de här

girls you are beautiful!


erica, jacqueline, jag <3

all i ever wanted all i ever needed


in this club

Hejsan på er. Torsdag natt mådde jätte illa och spydde och allt, verkar som att det är många som har mått dåligt? Men for till skolan ändå på fredagen för att jag kände att jag var tvungen att bli klar med arbeterna.
Igår var jag även med en söt som jag spöade ut kort och sedan gled vi lite och skjutsade hem tobban och så vidare.
Idag har jag bara varit  stallet och har just duschat så snart ska jag vara med några pojkar. Puss


lite andra bilder



vinst msva

2a msva

3a msvb

vinst med laget

in this gallery

Hade ju som sagt bra-dag igår och det var inte jätte kul. Men efter de hänkade jag och Hanna med ett par pojkar till golfbanan och spelade lite. Sen fick jag skjuts hem av Filip och då var de bara o plugga! Alla arbeten ska vara inne senast imorgon och nu har jag ett kvar som jag måste fixa ikväll.

Tävlingen i Gävle gick jätte bra. Red 1.10 med melwin på lördagen och fick 4 fel, sen red jag 1.20 med omhoppningen på 1.30 och jag nollade och kom 3a! Med exilia red jag bara lag klassen på lördag som gick på 1.10 och jag var den enda i vårat lag som faktiskt nollade, vi slutade på 10 fel och vann hela elit serien så nu väntas de lag SM nästa helg!

Söndag red jag 1.20 med exilia (msva), Nollade och vann, de är fan helt otroligt, har ridit 3 msva iår och har nollat alla och vunnit alla. awesome! Sen red jag 1.30 med melwin för första gången, jag nollade grunden! Sen gick jag in på omhoppningen som var 1.40 och kom runt på 4 fel och slutade på en andraplats efter EM ryttaren som gick ut sist och nollade. Hade jag vunnit med melwin hade jag fått tävla Falsterbo de hade vart grymt men nu kom jag ju 2a så ;) En till felfri runda med melwin nu så får jag ta med han på SM i sommar och i vinter också! Måste fixa det!


1.20

1.30


BRA-DAGEN

Dålig bloggning. Ska berätta ikväll om hur de gick på tävlingen i Gävle (SKITBRA)
Ska på Barnens räddningsark dag nu på skolan för alla elever måste göra någonting där för att sämla in pengar, haha jag ska gå med skrammelbössa! Nånå hejdå.

ute och härjat med världens bästa lag

Fan vad jag älskar mitt lag! Jag tror inget annat lag har lika bra sammanhållning som oss! Imorgon ska vi vinna åt helvete! Heja Piteå Ridklubb!





Förresten så är de Ida, Jag, Ebba och Lydia som rider lag imorgon.

its like an ipod stuck on replay

Remember the first time we met
You was at the mall with yo friend
I was scared to approach ya
But then you came closer
Hopin' you would give me a chance

Who would have ever knew
That we would ever be more than friends
We're real worldwide, breakin all the rules 
He like a song played again and again

 

Varför ska de alltid vara så svårt att leva drömmen


sunshine


fått lite fäg idag kanske? fast i den här camen får man alltid jävla rött ansikte när man inte sminkar sig. Sjukt nice väder här iallafall.. Jag vill flytta!

imorgon gäller de

Idag har de varit en klass bara och de var en LB som några i mitt lag har ridit, eller typ alla? Och de gick bra för alla, Ida vann c-ponny och Ebba vann d-ponny och Lydia kom 2a d-ponny. Grattis! Jag red inte den klassen för jag känner att de är onödigt lågt och så. Så imorgon gäller de! Då blir de lag omgång med Exilia (om jag får rida laget). Och LA, MSVB med Melwin. Och söndagen rider jag bara MSVA med båda pollarna! spännande!

Har just duschat och strax ska vi käka med laget och lite andra folk. Puss

Piteå Ridklubb Elit

Våra nya lag onepieces!



och jag o pappsi <3

dirty

Har inte så mycket annat att göra så nu bloggar jag ganska mycket. Eller har inte så mycket att skriva men har lite nya bilder från mobilen och de här var mitt rum innan jag hade städat.




Det tog två timmar för mig att vika in kläderna. Städa till lite där inne också. Jag kände mig riktig duktig då efter som jag aaaaldrig städer mitt rum eftersom städerskan gör de :)


alltså måste bara vista hur grym jag är

Enda ämnet jag har MVG i. Fan va grymt.



pretty baby


Jag rider ju alltid utan hjälm i Piteå så igår tänkte jag rida med denhär mössan men de vart alldeles för varmt, skrattar varje gång jag ser bilden för den är så sjukt ful. Haha!


the worst part is over

why is it over? because i meet you


framme i Gävle

Igår kväll kom vi fram till Piteå på kvällen och då red jag hästarna på ängen i solnedgången, mys. Imorse klockan 9 började vi fara mot Gävle och från Piteå till gävle är de 75 mil så vi har åkt 8 timmar i bilen. i har just kommit till stället vart vi bor och nu ska vi strax tillbaka till stallet igen och ge kväll och gå med hästarna. Puss



nån bild från resan. förresten så är de sjukt varmt och fin väder här.

sitter i skolan

Har tyska. Jag suger på de. Det är tråkigt. Har strax mat. Det ska bli gott!


the worst part is over

Hallåj, idag var jag ledig eftersom att jag har gett 100 kronor till barn hjälper barn i Bolivia så de var hyfsat skönt. Vaknade upp hos jacke och for direkt med pappa och käka på husmans. Sen chillade jag bara hemma. Har hoppat med båda hästarna idag och de gick inte sådär jätte bra som annars. Jag är en perfektionist när jag tränar, och då blir de bara fel. Nånå, väntar på att en söt jacke ska komma nu och sen sova. Puss


haha ful chey

helgen

Kan berätta lite granna om den eftersom jag inte har skrivit något. Fredag började segt och jag funderade nästan på att bara ligga framför tv:n. Men sen kom Erica till mig och då knalla vi ut en sväng och sen åkte vi runt lite med tobbi och då träffa vi jonte som skulle till jyske så vi for till på fescht och hade kul.
Lördag blev en chill dag i stallet till en början och de gick superbra att rida. Gick på stan också en sväng och köpte en ny tröja, handväska, hårfärg och nagelack. På kvällen for jag, mamma, sofie och pernilla ut på thai och käka, as gott! Sen for vi hem till oss och här hade jesper party så jag umgicks med dom tills klockan 12-1 då alla for vidare till erik. Men då gick ja och sov med en fin pojke istället.
Söndag var i stallet och sedan hem igen och färgade håret, bastade, åt chips och sånt.
sen så bjuder på på två lite små fula bilder på mig som jag fotade alldeles just, haha.

its a little bit funny this feeling inside

Hej alla glada. Har slutat skolan för en halvtimme sen. Skulle på moppekurs klockan 4 men jag orkar fan inte, jag kör moppe ändå jag skiter i kortet. Grejen med att ta de var bara för att kunna ta AM kortet sen så jag kan köra A-traktor så jag slipper gå när jag ska någonstans haha. Fast ska nog inte ta de för jag kommer aldrig orka med kurserna. Och får ju ändå alltid skjuts av mina päron. Nå men nog om de.
Ikväll ska jag till stallet och är inte taggad för de eftersom att de är dåligt väder och jag är trött trots att jag la mig vid 10 igår. Men en sak jag är taggad till är att på onsdag dammar vi till Gävle för att rida sista elitomgången, och vi måste komma som sämst 5a för att gå vidare till lag-SM. Och i Gälve ska jag även debutera Msva med Mullemeck. Hihi och får hoppas på en tredje vinst i Msva med fin Exilia. Pyss

hey jag har ingen kontroll

Sitter här hemma medans jesper har ordnat upp en fest. Ska knata till statoil och kölpa nått gott. Puss


and whats next?


its a passion

Hallådär allihopa.

Imorse var de gode tungt att kliva upp, försökte försova mig men pappa tvinga upp mig haha. MEn annars gick de bra i skolan, jobbade på rätt så bra och sånt. Efter skolan solade jag en kvart och sen gick jag till fammo och käka, efter det bar de av till stallet. Hoppade ponnyera för Lotta och båda var så otroligt otroligt fina, jag rd som en kung och hästarna flög bara fram! Är riktigt nöjd.

Kom hem vid 10 eftersom att jag och pappa har haft kvällsfodring, vilket sög. Men har just duschat och slagit på en film som jag ska kika. Sen ska jag sova som en prinsessa i min sköna sköna säng! Nånå hejdå!



Melwin Cooper S och jag 1.20 vinst!


broken heart never repear


tävling i Vännäs

Ihelg har jag varit med båda ponnyerna i Vännäs och tävlat.
Lördagen red jag LA med båda för de var de högsta som fanns, de suger att tävla de med mina hästar för båda jag och dom bara leker runt så blir jag så ofokuserad och ids inte ens tänka känns de som haha. Men iallafall så Exilia hade 4 fel och Melwin kom 3a. Söndagen red jag först LA med Melwin och han var jätte duktig men lite för taggade nu när de var första utetävlingen, kom 2a iallafall. Sen red jag MSVB med båda och kom 2a med Exilia och Vann med Melwin. Är riktigt nöjd över Melwin eftersom han kan vara ganska hispig när de är nya miljöer osv och nu var de första ute tävlingen men han fokuserade ändå bara på mig. Gut.

För övrigt så har vi bott i våran hästbil för första gången ihelg för de fanns inge rum kvar på hotellet. Det var riktigt mysigt helst på kvällarna nmär vi grillade där utanför och sånt. Och bra väder har de varit så man har ju fått lite färg i ansiktet också.

Har kommit hem idag för vi stannade och sov i Piteå igår. Idag ska jag inte göra någonting förutom att ha kvällsfodring ikväll på stallet.. tråk.. Nånå hejdå.


Bild från SM förra året. MSVB ett nedslag på precis dehär hindret :)

faaan

Nu har jag ingen telefon.. Iphone 4 måste ju ha mindre sim-kort så vi var o fixade de idag, och nu på kvällen så tröck jag i de men både för mig och min bror så funkar de fan inte, och då tänkte jag ta min förra telefon men då får jag ju fan inte ut de förbannade jävla sim-kortet, så kommer vara utan telefon iallafall imorgon så ni vet, vill ni något så skriv meddelande på facebook eller nått! Jag känner mig handikappad utan telefon..

vad kan man ha som rubrik?

Har slutat skolan halv 4 och sitter hos fammo och har just käkat palt. Gott. Nu ska jag fara o klippa mitt sim-kort så de blir mindre så jag kan börja använda min nya iphone 4! Sen ska jag till stallet och hoppa ponnyerna. Puss


hejhejhej

Kul och sen kväll igår, kom hem vid 5 tiden med Jacqueline. Har hunnit vara i stallet idag och sen har jag pappa och Emma grillat i våran grillkåta, tog just en dusch och strax ska vi vara med anton och marcus. Puss

RSS 2.0