Matte pluggande

Sitter här på matten och räknar lite, suger något mycket. Tur att jag och jonte är bäst ändå!

Btw, fick ig på matteprovet som vi hade sist :( inte så konstigt för jag räknade inte ett tal på kapitlet?..

Imorgon är de so prov.. Fyfaan. Ar lagt ner all energi åt skolan för de känns ovärt eftersom jag vet att jag kommer in på någon linje. Ska bekräfta ansökan idag och gå fordons, industri eller ekonomi.

Så här ser håret ut, snacka om att jag har långa ögonfransar eller???


Hann inte blogga igår

Igår red jag för John hickey, vi hoppade serier och lite andra roliga saker och de gick så jävla bra och han älskar Melwin!

Färgade även håret igår, i'm going blondie! Fast nu är de guld-gult.. Haha


Jobbig helg

Stallpass hela dagen idag, tungt! Är helt slut efter att ha klivit upp 6 på morgonen lördag söndag.. Så jag och Tobias har just myst som faan och nu ska vi mysa lite mer framför tv:n och somna in. Fy så skönt att somna tidigt! Godnatt!

Bloggar mer imorgon stället :)


Rolling in the deep

Haft stallpass idag från 07.00 till 16.00 och ska strax till baka dit och ge kväll. Känner mig helt slut i kroppen..

Hur som helst så ska jag pappa tobban och jeppe käka löv biff åde nu sen far jag väl i hittar på nå skoj med tobban :)

Föresten så färgade jag håret på tobban igår, brunt, och nu är han typ en kopia av min bror haha, men måste nästan erkänna att han ändå är finast i blont<3


Anywhere you are I am near

Är i skolan. Chill dag idag :) slutar 20 över 12 och 20 över 1 varannan fredag :)

Efter skola. Ska jag, Anita, mamma och Sanna fara och äta lunch, sen blir de stallet, sen vara med tobban! Pusshej

Min nya skinnjacka! Köpte på rea, nice!


torsdag = shopping

Har shoppat idag och även hämtat ut mitt paket! Är sjukt nöjd med både skorna och bikinitrosorna! Sen har jag även shoppat en skinnjacka och deo och lagt undan ett par jeans som jag tror att jag ska köpa imorgon.
dåliga bilder..
Just nu sitter jag och jobbar på min rapport, håller på att skriva diskussionen som jag är sämst på.. Ska äta typ nu sen fara till stallet och rida. Sen blir det ju såklart dusch och sen sova snabbt för att då går de ju snabbare till Tobias kommer hem. Hehe pusshej.

Detta är jag också sjukt less på

Gällivare är en liten håla, som har gruvor där de flesta jobbar. Gällivare har heller inte så många skolor och välja på. Som sagt så vet jag inte vad jag ska gå eftersom jag för en gång skull tänker på vad andra tycker om mig. Att gå fordons eller industri de gör en till ett "slitage". Hur kul är de? Jag är långt ifrån ett "slitage" men jag vill gå fordons ändå, de är en jäkligt bra linje, vart man än bor så har man garanterat jobb. Jag kan även jobba på min pappas företag. Det var tanken, men jag kan även gå LKAB linjen och få färdigt jobb där man tjänar riktigt bra. Drömmen är ju att bli något ännu större inom ridsporten men känner att jag inte vill lämna allt här hemma redan nu, men jag ska flytta när jag gått ut skolan någongång, och de kan jag lova er alla. Så just nu kan jag inte välja min framtid och vad jag vill göra resten av livet för de finns inte dom möjligheterna här. De enda som håller mig tillbaka från att gå fordons de är för att man blir klassad som något man inte är. Men jag ska nog gå de eftersom jag har sagt till mig själv att jag inte ska välja nån pluggig linje eftersom att jag knappt orkar med mina hästar när jag går på grundskola, och hur skulle de bli då? Mamma tycker likadant som mig, och pappa tycker att jag ska välja något jag tycker om. Och då är nog ändå bilar och fordon något jag skulle vilja lära mig om, jag kanske inte verkar så intresserad av de nu för att jag aldrig håller på med sånt, men jag gillar faktiskt att vara smutsig och o fixad, ja dudes jag är grisig. Men jag är fortfarande en helt normal tjej som väljer en smart linje, behöver inte plugga vidare, får jobb överallt och tjänar bra. De blir nog att välja fordons första, industri andra och ekonomi tredje (ifall jag skulle ångra mig.)


You keep on falling

Skjutsade Sanna till stallet kvart över 6 så jag gick in en sväng och gosade med mina djur och nu sitter jag utanför stallet i epan och väntar på att Sofie ska jobba klart och handlat för då far jag till henne, men de kommer typ ta en halvtimme så jag känner att de inte är nödvändigt att börja fara hem för då hinner jag knappt hem så ska jag fara igen. Så jag väntar här.

Detta nedanför är värt att läsa för de som är lika less som jag är på nästan allt.

Känner mig inte så jävla glad för tillfället, för de första så somnade jag i soffan i en kvart och var sjukt trött men var tvungen att kliva upp och duscha och sen skjutsa Sanna, så är trött och lite grinig, plus att tävlingarna i Finland är uppskjutna så Tobias kommer inte hem förän lördag, alltså två dagar längre än förväntat, plus att jag ska upp 6 på morgonen hela helgen för att ha stallpass hela dagarna och de är bland de värsta som finns och så jävla jobbigt så ne, allt är kasst. Inte nog med det så gick matte provet skit dåligt idag, brukar ha VG och närmare MVG men nu vettefan om de ens är G, och svenska rapporten om författaren Guy de Maupassant ska vara inne på fredag, som tur är så får jag hjälp av Sofie idag iallafall med den. Inte nog med de så blir de inte tävling förän i mars för min del för Umeå är inställt pågrund av sjukdom i stallet. Och de är närmaste tävlingen som var för mig, vilket är 50 mil. Inte nog med de så är de ruggigt jävla kallt i den här hålan och jag vill bort härifrån. Gymnasievalen ska vara valt och klart senast 1 februari och vet inte vad jag ska gå. Har SO prov nästa vecka och SO är de värsta ämnet för mig eftersom jag hatar de och inte är ett dugg intresserad av de så kan jag ingenting, vem fan bryr som om konsumtion, inflation och skit, och vad fan är de för nå?! Blir galen! Plus att boken på bilden har jag inte börja läsa ännu och snart ska jag redovisa fe muntligt. Hejdå.

Mycket gnäll, men så äre.


Like a lion

Fyfan att jag var död imorse..

Vill inte vara här i skolan.. Vill vara hemma och sova eller i Finland och mysa med Tobias..

Har Inge stall idag. Och inatt sover jag hos Sofie, hon ska hjälpa mig med skolarbeten och så ska vi såklart äta gott, mysa och kolla film åde.

Nu har jag SO, puss.


Wild child

Har kommit hem från stallet för ett tag sen. De gick bra med pollarna! Nu ligger jag och kollar wild child och ska strax duscha sen sova.

Får ta och ge er en intressantare uppdatering imorgon. Puss!!

Snygga tjejer från idrotten idag!


Why cant you see

Började egentligen 8 idag men hade världens skallebank och har de fortfarande men ska nog ändå fara till skolan om ett tag för de känns som att jag måste.

Längtar till att hoppa ikväll, och längtar som fan till torsdag kväll då tobban kommer hem, kommer vara de bästa, men längtar inte så jävla mycket till lördag söndag för då har jag stallpass.. Gah.. Nånå hejdå!


de är jag som är denice

Har varit på olearys med mamma och några andra och åt pasta alfredo och de var nice! Och kvart över 8 hade jag massage tid och jag kan ta och säga att de var de bästa på länge, fyfan min högersida vad ont de gör, så ska boka några fler massage tider så de blir helt bra.
Imorgon är de skola igen.. blä.. sen hoppträning! wiho!
bild från idag, håret ser väldigt väldigt rött ut där, och de är de, men inte lika som på bilden ;)

hej hej hej hej hej hatar rubriker

Har just käkat, nu ska jag sticka till stallet en sväng sen hem och duscha sen ut och äta på olearys med mamma, pecka och hans polare. Gott!
Slutade 12 idag och for hem och sov i 2 timmar, nice! Sen har jag pratat med älsklingen i telefonen ett bra tag. Synd att de kostar så mycket när man pratar när han är i Finland. Nånå, puss vi hörs.
kusin och bror<3

i dance my ass off

Har just färgat håret från rött till brunt, blev ju såklart lite röda pigment kvar de men skitsamma jag lever med de ett tag innan jag färgar de snart igen och tar bort löshåret.
typ sån här färg är de.
Ska kanske och sova hos Sofie men får ser hur de blir, puss.

sticker till stallet

Gårkvällen spenderades med Julia, vi kollade 3 filmer och bastade och mös på. Sen sov hon här. Har vaknat för en liten stund sen, men nu ska jag dra till stallet och rida åde. Puss!
sliteen

we have something that others do not have

Jag tror vi har de lilla extra. Jag tror att vi är dom två som verkligen hör ihop. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dig och hur länge jag vill leva med dig. Det kan inte finnas nån bättre människa än dig och att få vara med dig varje dag de gör mig hur lycklig som helst, spelar ingen roll vad vi gör, bara du är nära. När du är borta känns livet så jävla tungt, jag finner inte orken att göra någonting alls, och de måste betyda att du alltså är den som ger mig livsglädje. Förlovningen 22/7-2011 kommer vara den bästa dagen i mitt liv i en lång tid, och de är något som jag aldrig kommer ångra mig vad som än händer, att vi är förlovade/kära utav helvete, som vissa kanske tycker är ganska patetiskt när vi är unga, dom vet nog inte hur äkta kärlek är, man bara vet när de är så jävla rätt. Jag älskar dig, Tobias Härstedt!

We found love

Hej alla läsare.

Igår när jag hade duschat så for jag till Victor en sväng där Sofie och några andra var. Efter ett tag skjutsade jag vidare Sofie till en fest och hälsade på några folk där sen for jag hem igen och sov.

Tänkte fara på dundret idag men jag är för lat.. Men måste fara till stallet snart iallafall. Puss


bored friday

När jag kom hem från stallet så har jag sovit i en och en halv timme kanske, har vaknat för ett tag sen och ska ta en dusch och sen skjutsa Jesper till nån fest. Kommer ju inte kunna sova ikväll, både för att jag inte kan sova själv på natten och för att Tobias är borta och vi sover inte en dag utan varann om vi inte måste.
För er som vill veta så har jag beställt skorna som var till vänster, men tyvärr var dom slut i skinn så jag har beställt i mocka eller hur de nu stavas, plus att jag har beställt en bikiniunderdel som var blommig med en volang, som jag bara ska ha till en hel svart överdel för de var svart på trosorna också.
Ska duscha nu, tjao.

Undra om de är många som vill ta livet av sig pga skolan?

Har slutat skolan nu. Är helt slut och trött och känns som att livet ska gå under nu när tobban far iväg i en vecka..

Är på g till stallet nu sen ska jag vara ligga hemma och vara deprimerad och kanske plugga lite, puss.


This is what i made of

De känns inte som att de är så kul att läsa mobilbloggningar haha? Plus att bilderna blir så små..

Iallafall, är hos Tobias nu. Är hungrig, vet inte vad jag ska skriva om :) hejdå!

 


Ojdå

De funkade ju inte med länken där. Fan också haha. Hade bråttom så hann inte ens kolla om de gjorde funka.

Har inte varit i skolan idag, mår inge bra så jag ska bara vila idag. Puss


going through some heavy things

Har varit i stallet och ridit åde, hade hoppning men vi gick mest bommar eftersom de har varit träning ihelg. Jag och Tobias kom hem till mig för ett tag sen, men han var tvungen att fara hem en sväng men han kommer väl snart. Då ska vi mysa. Längtar till helgen! God!
Vet inte vad jag ska skriva om, jo ifall ni vill se en film på mig och Melwin så finns den här :)
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150533171484771

Power nap

Natti!


Are we humans?

Jag mår illa.. De är inte så kul! Funderar på att fara hem.

Hoppas jag mår bättre till hoppträningwn ikväll! Puss

En trött och söt älskling <3


Sliten och galen

Ligger i Sannas säng just nu. Har varit i stallet och ridit mina fina. Snart ska jag och tobban fara till mig och duscha och sånt sen ska vi mysa och sova. Imorgon är ingen jobbig skoldag, men börjar klockan 8 med hk och vi ska göra kyckling! God frukost! Nånå hejs.


Tar en power nap!

Haha inte vacker bild! bjuder!

bilder på vad jag har shoppat!

image descriptionimage description
image descriptionimage description
Fattar ni hur snygg denna långa svarta saken kommer vara med ett par jeans shorts under och en skinnjacka på så man ser igenom linnet och ser shortsen där under, och till mina nya klackeskor som jag ska köpa, great!
image descriptionimage description
image descriptionimage description

Svar på frågestunden!

Jenny: Ska du vara med och rida i Piteås Elitlag även iår? :)
Svar: Nej det ska jag inte. Det är så himla kul att rida lag och sammarbeta, men jag känner att jag hellre vill satsa på de högre klasserna när jag far på tävlingar istället för att rida Elitomgångar i LA.

Ami: vart är du ifrån då? ;*
Svar: Jag är från lilla Gällivare och har bott här sen jag föddes.

Anonym: Vad är din och dina hästars svagheter och punkter? superfina och duktiga är ni ju men vad är sämre ? :) ingen är ju perfekt som tur är :)
Svar: Min svaghet är att jag nästan alltid vill ha det perfekt. Jag vill alltid ha en bra känsla. Vet inte riktigt vad svagheten på mina hästar är, kommer helt ärligt inte på något med dom som någongång stör mig.

(Lag-SM strömsholm.)

Anonym: 1. Gjorde de ont att göra hål i tungan?

2. Kan du inte skriva lite om din första ponny och den ponnyn som var din favvo på ridskolan om du gått dära? :)

3. Varför är inte du med i piteås elitlag iår? Vilket lag ska du rida med i år?
Svar: 1, Nej de gjorde inte alls nå ont, bara veckan efteråt när de var svullet och jävligt, gjorde skitont att äta..
2, Min favorit klubbponny var en ponny som heter Pepsi, var nära att köpa han när han var till salu, och då var jag cirka 8-9 år, men jag bestämde mig för att jag vela ha en islandshäst istället och den skaffade jag och min mamma när jag var 9. Han var en svart vit skäck på 3 år som vi red in själv, han hade så finafina gångarter och både jag och han var yngst av precis alla som tävlade varje gång jag ställde upp på gångartstävlingar, men ändå vann vi nästan varenda. Sålde han när han var cirka 6-7 år för jag vela skaffa en hopp häst då, och min förta hopp häst var en c-ponny som heter Can-Light, han var superduktig. Tyvär så hade han en hovspricka när han kom upp till oss och hade därför jätte ont så vi skickade tillbaka honom bara efter någon månad eftersom jag vela sätta igång med tävlandet. Och när jag var 12 fick jag Exilia.


Wendela: fin blogg du har!
lust att göra ett bloglovin' byte? :)
kram!
Svar: Vet inte direkt om detta var en frågestundsfråga, men ja de är klart vi kan! :)

Sanna: Är det ditt riktiga hår? Eller löshår? Riktigt fint i vilket fall!
Gjorde det ont att ta i tungan? Är otroligt sugen på det! :)
Svar: Nej de är inte mitt riktiga hår, har löshår som sitter fastlimmat. Tack!
Svar på det om tungan finns högre upp! hihi :)

(om ni kollar noga ser ni nog löshårsfästet där uppe till vänster.)

Josefin: gjorde det ont att ta hål i tungan? och är det svårt att sköta om ? :)
Svar: Nej man behöver inte sköta om de någonting, förutom att skölja munnen med en vätska som man fick med, sen kan man ju typ inte äta så mycket på 3 dagar för att de gör ont.

Anonym: Vad är du rädd för?
Vem är din bästavän?
Ska du tävla sm i sommar?
Svar: Jag är inte rädd för något, helt ärligt.
Min bästavän är nog Sanna, Jacqueline också men vi har inte varit så mycket med varandra på senaste.
Ja, de är klart att jag ska tävla SM!

(jag och sanna)

Sanna Härstedt: Men gumman du vet dom som skriver elaka kommentarer är bara grymt avundsjuka. De puckot som skrev där uppe är avundsjuk bara för att du är grymt mycket bättre än den ( om personen/erna rider ). Säger som Grynet: TA INGEN SKIT !
Hmm... vad ska jag komma på för fråga ? Vet ju allt men... kan jag få hoppa i din resväska när ni åker till Turkiet ? Jag kan ta soffan ;)
I LOVE U ! <3
Svar: Gärna för mig stumpan! Men vi säger inge till tobban ;)<3 LOVEYOU!

Anonym: hur många har du legat med ?
Svar: Inget som ja direkt hade vilja skriva ut men är de frågestund så är de, 7 st.

Anonym: Hur många syskon har du?
Svar: En, han är 18 år och heter Jesper.

(på bilden var han 16, + mamma)

Tove: Hur gammal var du när du fick melwin och exilia? Vill också säga att du är grymt duktig med dina hästar och på tävlingsbanorna! Tävlar själv också och hoppas att nångång nå samma nivå som dig :-)
Svar: Jag var 12 när jag fick Exilia och 13 när jag fick Melwin. Tack :)

Anonym: Vad syftade du på i ditt inlägg när du skrev att du ville flytta? Planer på att flytta och gå något slags hästgymnasium? :)
Svar: Jag vill flytta, om jag ska göra de innan gymnasiumet eller efter de vet jag inte ännu, men ska flyta iallafall nångång till södra Sverige för att få lite mer möjligheter. Vill gå ridgymnasium, men känns ändå tungt att lämna allt hemma..

Anonym: ska du köpa en stor häst? :D
Svar: Japp, men när vet jag inte :)

Sara: vars till turkiet åker ni och när? :)
Svar: Side, midsommardagen :)


Anonym: vad är ditt mål med hästarna?
Svar: Det har varit att ha placeringar i SM, men de har jag fått nu, så jag vet inte, men jag känner på mig att de här blir ett jäkla bra år.

Anonym: när förlorade du oskulden och med vem?
Svar: När jag var 13, med en kille jag var tillsammans med då som heter Max.

Anonym: hur klarar du av dagarna i stallet när du vet att så många ogillar dig och din ridning? hade jag varit du hade jag nog slutat rida, tänkte när dom trycker ner dig och snackar skit.
Svar: Att dom ogillar mig de skiter jag i, då är dom bara avundsjuka, eftersom jag faktiskt är väldigt snäll. Att dom inte gillar min ridning har dom ingen anledning till, men förut hade dom de, för själv avskyr jag den ridningen jag hade för cirka 2 år sen. Men de är synd att folk har hakat upp sig vid de för så är de verkligen inge mer och de har slutat för länge sedan. Vi hade luciashow en gång på våran ridskola och jag och en kompis var utklädda till crossförare och vela tuffa till de hela med lite stegringar, och jag tror att många har hakat upp sig på de också eftesom jag faktiskt höll emot och skänklade på lite med sporren då, för då vet jag att hon stegrar, inte något som jag är direkt stolt över, men vad fan man var ju ung och dum och vela vinna den där maskerad eller hur? Släpp de där nu förfan. Det är INGEN som trycker ner mig, dom gör sig bara själv till äckliga förlorare. Jag är stolt över mig själv!

(1.30, högt över!)

Ronja: Berätta lite om dig själv :)
Svar: Ja okej, jag gör de i ett eget inlägg någon dag :)

















Var lite otydlig..

Söndag den 15:e januari alltså idag klockan 18.00 på kvällen avslutas frågestunden. :) puss


Frågestunden

Avslutas klockan 6 imorgon! Sen får ni era svar!:)


Det här är en rubrik

Imorgon lägger jag upp bilder på mina grejer som jag har köpt, kan inte göra de nu eftersom kläderna är hos pappa, jag är hos mamma och jag har inga bilder på de.

Ligger och kollar Entourage och har ställt klockan på 11 imorgon för ska till stallet och hoppträna klockan 12 :) hörs!

Btw, när jag tar bort löshåret så skaffar jag en frisyr i stil med denna bilden på mig när jag hade kort, en slags page, längtar lite att ta bort löshåret...


Shoppingen

Just nu sitter vi på tåget och äter lite macka och sånt. Har shoppa mycket och bra saker, är sjukt nöjd! Det är nog Sanna också! Nu längtar jag bara hem för att få fara till hästarna och sen bara äta godis och mysa efter denna jobbiga dag!

Lägger in bilder nån dag på va jag har shoppa. Pöss


hej alla finisar

Nu ska jag börja göra iordning mig, är aningens trött då klockan är 05.40.. Men hur som helst, hörs ikväll!

going without shoes

Jag är inte direkt klack typen. Jag är heller inte klännings typen. Har haft klänning en gång i hela mitt liv, de var på förlovningen i Turkiet, och plus när jag var liten då.. Men på sistone har jag blivit mer intresserad av sånt trots att så fort jag tar på mig något av det så känner jag mig sjukt töntig och inte alls som mig själv. Men nu känner jag att jag vill ha ett par som jag kan ha när jag bara ska ut eller nånting. Så därför ska jag köpa ett par klackeskor men kan inte bestämma mig eftersom ett par är bra för vintern och ett par för sommaren.. Så snälla, HJÄLP MIG!

Vilka ska jag beställa?


Frågestunden

Glöm inte att ställa frågor till min frågestund! :)

Roligt att ni skrivit lite frågor gott folk, love you all.


Fredag den 13:e

Har inte haft nå otur alls idag! Tur de då! :)

Har varit i skolan och stallet. Efter de for jag och Tobias hem till mig och duscha en sväng och sen for vi med Jesper och handlade lite goda saker hit hem. Har visa bruschan mina skills på bredhängen med epatrallan också hehe.

Ligger och äter godis och myser med pappa framför tvn. Just kollar vi charlies änglar. Ska gå och lägga mig strax eftersom att tåget går 10 i 7 imorgon bitti, och då hoppar jag och Sanna på och far och shoppar järnet! Taggad. Lägger in bilder på vad jag har köpt senare imorgon :)

Bara för att jag umgåtts lite med Jesper idag så får ni en bild på han.


Some are crazy some are cool and so are you

Sitter i skolan och vill fan bara sluta! Skönt med helg, och imorgon dammar nog jag och Sanna till Luleå, ska bli underbart att handla lite nya kläder!

Hör sen :)


woooooop wwooooopp

NI ANAR INTE VAD SOM ÄR PÅ G! ÄR GLAD! VILL FLYTTA! VILL GE ALLT!
gammal bild

FRÅGESTUND OSV OSV

Hej alla folk! :) har fått några frågor nu men vill ha många fler! Jag tar bort elaka kommentarer för orkar helt enkelt inte hålla på att svara och försöka bevisa någonting för dig/er. Ni får tro vad ni vill om mig och mina hästar, men en sak får ni inte glömma, ryttare utvecklas.
MEN FRÅGA MER FRÅGOR ANNARS BLIR DE INGET!






Frågestund!

Tänkte ha en liten frågestund nu! Jag tänka vafan nå äre ju lika! Fråga precis vad ni vill! Privatliv, hästar, stallet, familjen, skolan eller något annat! Är osäker på om jag kommer få några frågor men om jag inte får över 10 så blir de inget.

Så passa på och fråga nu om de är något ni vill veta! Puss


Godnatt!

Från mig och tobban, en tveksam sne, mörk bild!


Ingen kan förstå mig

Ingen kan förstå hur trött jag är! Gah! Vill bara hem och sova, nånå men får stå ut hela dagen iallafall, längtar till helgen! Har svenska nu och har just valt en bok jag ska läsa och skriva om.. Haha handlar om en tjock gumma, den lät lite kulig.


turkiet, side

RESAN ÄR BOKAD!
JAG OCH TOBIAS!
SIDE VILLAGE!
25 JUNI!
SOLA, BADA, MYSA!
SÅ JÄVLA HÄRLIGT!
KAN INTE VÄNTA..

krossa alla fönster

Gick sjukt bra att hoppa. Nu ska jag börja hård träna igen, nu har dom fått sin vinter vila. Ska ta och duscha nu och sen vet jag inte vad som händer!
Tänka sig att den här bilden på mig fotade jag för cirka 2 år sedan.. och jag vill ha svart hår!

Första skoldagen

Var väl lite småjobbigt men inte lika jobbigt som innan lovet.

Har hunnit sola en sväng nyss, och nu sitter jag hos mamma och pratar lite med Sofie och jeppe och ska strax till stallet. Puss


Drive it like you stole it

Jag måste ta tag i mitt liv! Träna, spara pengar, satsa på skolan, ha kul, röra på mig! Allt! Måste fundera på framtiden också, flytta utomlands med pappa? Flytta och gå ridgymnasium? Stanna hemma i Gällivare och bli gruvarbetare? Åh herregud vill inte bli vuxen.

Sliten tjej just nu


take on me, take on me!

Jag har bara jävla ångest nu. Hur kan jag vara så lat? Har bara sovit bort hela lovet och de kommer bli så jävla jobbigt att börja skolan tidigt imorgon. Och jag måste verkligen börja träna, synd att jag var för lat och inte orkade följa med mamma nyss.. Tur att jag rider iallafall för annars hade jag sett ut som dom tre bullarna som jag precis tryckte i mig.
Ikväll drar ridlektionerna igång igen så de ska bli awesome att få rida för lotta igen. Tisdag är de hoppträning ocvh ihelg har lotta en liten helg träning som man får vara med på. Hästarna har ju vilat väldigt mycket från hoppningen och så men nu ska dom komma igång till tävlingarna igen!
Kanske drar och solar en sväng nu? Ne haha innan jag hade orkat..
Två bilder på mig och bror var vad jag bjöd på idag. Måste ta lite nya bilder. Hursomhelst, hur härligt ser de inte ut att vara?! Snön höll på att smälta och de var sommarvärme ute.. GE mig sommar.

im sexy and i know it

Jag och älskling har duschat nyss jätte länge och sen har vi myst lite i soffan och nu håller vi på att föra över entourage till usb så vi kan kolla hela kvällen.
Tidigare idag har jag varit i stallet och tobban följde med ett tag och hjälpte. Melwin var rikitgt fin idag och Exilia fick bara skritta. Måste börja fota lite nya bilder på mig och hästarna. Kanske kan få någon som fotar på tisdag när jag hoppar. Längtar mer än någonsin till tävlingarna och de där, gah. Puss!
Jag och min duktiga Exilia på SM nu sist. Tyvär så hade hon skadat sig på något vis på resan dit eller nått, tur de inte var något allvarligt, hon var ju nästan frisk direkt vi kom hem. <3

Nu ska jag fetta

Sitter i epan med Sanna och dunkar musik och väntar utanför pizzerian tills pizzorna blir klar! Fan va gott är skit hungrig.. Vet inte vad som händer sen.

Orkar inte vänta till juni nåmer! Vill fara till värmen nu!


De bästa med mitt liv

Ni fyller min vardag älsklingar. Ni är de bästa jag har och jag kommer alltid vara där för er varje dag! Ni är helt otroliga på de ni hör. Tänk att jag fick denna möjlighet att få er och att jag tog den. Ni är de absolut bästa och kan inte förklara med ord hur mycket ni betyder för mig, nu och för alltid. Hjärtan <3

 


Salta svarta godisar är de bästa

Nu ligger jag och Sanna och äter godis. Har hunnit locka håret också för första gången, för har ju lockigt vanligt men nu har jag locka med tång. Blir att sova snart för Tobias och hans vän Jesper ska upp och tävla imorgon på dundret. Nå vi hörs!


@Härstedts place

Sitter på Sannas data och tänkte slänga in ett inlägg nu när jag ändå håller på. Var nyss hos Jacqueline som fyller år idag, fikade och småpratade lite. Men hann inte vara där länge innan jag for hit för att äta sjukt god jävla mat!!! FÅR DAMP HUR GOD DEN VAR!!! Kyckling med as god sås och turkisk chili!
Har typ inte gjort något idag, sovit till 1 sen vid 2 for jag och Sanna till stallet och skrittade ut mina hästar och fixade osv, och sen hit, då tog jag en dusch och chillade.
Vet inte vad som händer nu, Tobias sitter uppe på sitt rum och spelar och är osocial men blir väl att fara ut snart eller nått.

Uelwöpekbdvlwååäqöwkqvvwöwä

Finns inget att göra, jag, tobban, sanna, jonta och tobbans skidkompis jesper, vi sitter bara och tråkar. Men funderar på att fara på Coop en sväng iallafall. Nånå


Bjuder på en bild från nyår!


Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp


Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Louice Mickelsson <3

hey I heard you like the wild ones

Tjenare!

Sitter hemma hos mig med Tobias och vi har kikat lite hockey med bror och gänget och Sverige vann! Fan man blir ju döv så mycket som dom har skrikit nu i förlängningen..
Nu ska jag käka en Danio mellis och sen ska väl jag och Tobias lägga oss i sängen och mysa.
Bjuder på en söt bild på mig nu och en bra låt!

Film maraton

Vi for ändå och bowla, eller jag och Sanna kollade på och jonta och tobban spelade.

Direkt efter de for vi till tobban/Sanna och ladda ner filmer och nu håller vi på att kolla den första som är riktigt bra, heter "monte Carlo" och sen blir de "say it isn't so". Det är bara jag och Sanna som kollar filmen, som ni ser på bilden så sitter våra vettiga pojkvänner och nördar dator. Hörs!


Tik tok on the clock

Klev upp vid 10 idag och for till stallet, Fick hjälp sv. Lotta idag så hon red ett pass på underbara Melwin! For sen och hämtade tobban och for till mamma och käka, sen sov vi en halvtimme och nu har vi just duschat, tänkte först fara och bowla men vi är så jävla trötta så vi skiter nog i de. Men hörs kanske sen!

Kommentera gärna vad ni vill att jag ska blogga om.

Btw, jag mobilbloggar ju hela tiden därför har jag inga bilder till den dära listan ni vet? Men fortsätter på den när jag ids logga in på datan. Puss

Melwin från idag, och jag just nu.


Hey hey hey

Sitter hos Tobias, ska snart ut med skotrarna och grilla återigen! Kallt men ändå kul, och den här gången ska vi vara i en grillkåta iallafall, nånå puss!

Jag och Sanna på bilden, snygga..


Nu är de nytt år

Jag hade faktiskt bra avslut på året och bra början. Vi var en massa härligt folk och firade nyår lite här och var och på tolvslaget var vi ungefär 50 pers på hedenbron och gav nyårskyssen till min älskling då också! Kom hem först vid halv 4 och då käkade vi lite gurka och dipp och kolla Entourage och sen sov vi.

Jag och sanna kom just från stallet och när vi kom hem hit till dom så låg jonta och tobban och sov, hyfsat dom inte kommer kunna somna sen.. Nu blir de mys. Puss!


RSS 2.0