Luleå

Var i Luleå över dagen igår och fick med mig en hög kjol från Gina Tricot, en jacka från HM, ett navelsmycke från solgården, ett linne från VILA, lite smink, 3 par trosor och en tröja från Cubus. Och lite annat. Orkar verkligen inte fota, jackan kanske ni får sen nångång iallafall! Men hur som helst när vi kom hem på kvällen så hoppa jag i duschen så blev det utgång direkt. Var med Anton, Kralle och Anders på Olles och käkade och sen for jag och Anders runt på olika ställen och härjade, sjukt trevligt. 
 
Imorgon börjar skolan så idag blir det att försöka lägga sig i tid. Men det ser inte så ljust ut på den fronten eftersom att Tobban och Jesper är här och spelar lol med mig, typ halv lanar. Haha. 
 
Det var tävling förra helgen här hemma och i Gällivare, så då har jag jobbat där osv, men tävlade bara på Söndagen då jag tänkte att det var onödigt att hoppa dom när det var så dåligt väder, då sparade jag på dom istället. Red LA, MSVB med Melwin och jag red bara för nolla i LA, som en träningsrunda, och vann MSVB. Och Exilia hade ju just kommit igång med hoppningen igen så jag red en liten LB bara för kul skull. Var felfri och red inte för nå vinst, det ser jag som ganska onödigt i en sån klass. Hade så himla roligt, och gud vad jag grät efteråt, inte för att jag är ledsen att hon ska säljas, utan för att jag är så jävla glad för att hon är världens sötaste tjej. Jag började tänka nu på allt hon lärt mig, vad hon gjort för mig och alla minnen vi har. Bästa.
 
I övrigt vet jag inte så mycket mer att säga just nu. Ska till Boden till helgen och tävla, tar även med mig Amanda och Exilia som ska tävla deras första tävling! Juste, det kanske jag inte har sagt, äger ju bara en ponny nu då Exilia är Amandas på riktigt! Ser fram emot det så himla mycket, dom kommer vara bäst såklart.
 
Och är superblond och korthårig nu.
 
 
 

Nu kan jag med stolthet kalla mig bäst i Sverige

Ja, vad ska man säga. Att bli en SM guld medaljör i den hobby man brinner för, det känns ganska overkligt. Jag känner mig så lättad och lycklig. Kan inte säga så mycket mer.

Ska jag vara helt ärlig så var dom här rundorna nu på SM långt ifrån "perfekta" tycker jag, när jag tog silver hade jag mycket finare rundor. Men det är skit samma för vi var ändå BÄST, och det är de enda som krävs för att vinna! Och melwin och jag som knappt tävlat nå iår, han har gått på bete från 8 på morgonen till 10 på kvällen, knappt hoppträna på hela sommaren och jaa.. Så vi vann guld trots att ingen av oss var på topp!

Är hemma i Gällivare nu efter att ha spenderat 2 månader i Piteå. Känns skönt men tråkigt! Vi har lanat inatt, har nyss vaknat och ska snart på stan med Frida sen till stallet. Imorgon ska jag fara till Boden och kolla stiftelsen :) puss

 
 

RSS 2.0