Tjena torsdag

Just nu sitter jag och kollar tv med min mor, har just duschat, fikat och målat naglarna. Har ingen skola imorgon eftersom jag är så sjuk. Men imorgon klockan 9 på kvällen hämtar vi världens finaste kille från flygplatsen. Gud va jag ska mysa med honom, obeskrivligt hur mycket jag har saknat honom, eller saknar honom rättare sagt. Imorgon ska jag fara och inhandla ett par jeans, ska vara duktig och betala halva priset själv för att dom kostar inte lite, cirka 1400kr, och om mammsen är på jättebra humör så kanske hon köper ett par andra också som jag vill ha! Hehe. Men nu ska jag typ sova eller nått så tiden går snabbare! Tjong

Too coool for school

Jag orkar inte med skolan, den tar på alla mina krafter. Jag blir bara på dåligt humör av den. Orkar fanimej inte gå hem så nu måste jag sitta här och vänta på att jag ska kunna få skjuts av pappa. Blir så jävla förbannad. Hejdå

pictures

slänger inte lite bilder bara för att.


Timotej uppträdde i ridhuset på ryttarmiddagen på SM i skövde.


Exilia och jag, 11:e placerad i SM 2011.


Tapeten i mitt rum hos mamma.


Jag GeekBoothade mig och jag tyckte jag blev riktigt snygg!


Jag och sanna var as snygga på party, haha


Jag satte i ett par röda linser och kände för att fota mig och Tobias, haha

'
Folk tycker att jag såg ut som en kines på denhär bilden.. haha

när regnet faller då faller tårarna

Tjenare, hade biologi prov på sista lektionen så jag sutade typ vid 1. Är hemma och funderar på att sova en sväng till typ 4, halv 5, hade varit gode skönt. Har hoppträning klockan 6-7 och 7-8.


Jag och Melwin Cooper S på hemma tävlingen :)


På ridklubben dundret

Har kvällsfodring och sitter o äter bullar och kollar tv just nu eftersom vi är klar med allt men man måste ändå vara kvar tills klockan blir 10. Sen ska jag hem till mor min och typ sova direkt. Är trött. Har solat idag också. Imorgon ska jag på moppekursen och hoppas på att jag kanske hinner ta AM kortet innan de är försent. Tror inte jag kommer hinna för dom slutar typ med uppkörningar nästa månad eftersom snön kommer snart.. Fan skulle ha tagit kortet tidigare så jag slipper gå på vintern, men jag var ju gör lat för att börja ta de, fan fan fan! Nånå då orkar jag inte ens ta moppe kortet nu för de känns onödigt för moppe kör jag nästan aldrig, så då väntar jag till efter vintern med att ta dom där korten. Intressant? Ja men hejdå!

Skolan

Har tyska nu men slutar nu så har lunch nu :) efter skolan ska jag sola och sen stallet. Jaha hejdå.

Mitt namn är Denice Johansson

Om nån vill göra en Header åt mig så gärna för mig. Hör av erom om nån är villig! För jag varken kan eller orkar göra en..



how could you be so heartless


så himla längesen, fy vilka minnen.

passar på att lägga in några andra godingar när jag ändå håller på.





Ganska sköna låtar ändå som jag börja lyssna igen.

6 dagar kvar

längtar till fredag..



mys söndag

Har bara myst på idag, först stallet och varit med mina underbara, sen har jag bastat i säkert en timme och sen bara tagit de lugnt. Skönt. Funderar på att fara till Ica en sväng bara för att köpa nå.



Nä nå blir de löshår igen va? Kommentera gärna, fast vet att ingn ändå kommer göra de så..
De suger utan kommentarer gott folk! Så börja kommentera!

I-N-T-E-R-N-E-T

Haha grejen var ju den att jag hela tiden ha kunnat ha internet på datan men då var jag tvungen att ha i en kabel, vilket jag inte orkade haha. Men nu har jag i den iallafall för jag kände att jag måste läga in bilder åsådär. För annars har vi ju trådlöst internet i hela huset. Aja.

Igår var jag med Felicia, Ylva och Erica ett tag men jag började må lite dåligt och blev trött som fan så jag for hem tidigt och bara kollade film med pappa och sånt. Gick och la mig rätt tidigt också, senast 1 tror jag.



Har ju somsagt tagit bort löshåret nu. Tanken var ju att jag skulle ha typ brun med massa singor. Men efter att vi hade blekt håret första gången så var de gränsfall att de gick av, sjukt jävla risigt blev det, så de suger att ha mitt hår, de tål ingenting. Ska iallafall tillbaka till frissan om 3 veckor och då gör vi slingor, och funderar på om jag slänger i löshår då också eftersom jag inte alls trivs i kort..




Sista bilden var sjukt ful men iallafall, ni fick se 5 bilder på håret iallafall.

Du vet inte.

Du kommer aldrig förstå hur jag känner. Du tror du gör allt så rätt och du gör de hur bra som helst. Men jag känner inte att de är äkta, inte som förut. Då var de inget annat än mig, jag kände att de var äkta . Nu är jag bara rädd och oroar mig hela tiden om vad som ska hända, varför du inte gör si och varför du inte gör så, och jag orkar inte me de. Jag behöver en övertygelse. Jag har nog aldrig behövt mera beröm, mera komplimanger och mer sanningar än vad jag behöver nu. Annars kommer jag aldrig orka. För jag vet inte vad som är sant. Jac antar att de är mina "vänner" som förstört för mig. För nu kan jag inte lita på någon nåmer. Tack för de.. Just nu hade jag aldrig klarat av att bli sårad av ytterligare en till, men snälla jag vill veta exakt hur de ligger till. Jag vill tro de du säger, men jag har inge bra självförtroende nåmer, så allt som går in i örat på lig förvandlas till mysterium och jag måste ta reda på om de är sant.

En annan dag idag

Dagen började med en dyngsur orientering och jag var duktig som tog alla såna där saker. Sen hade jag nationellt so prov som gick åt helvete. Sen hade jag 2 timmars hål som jag for hem o sov på. Men sov lite för länge så missa sista lektionen.. Sen stallet och red bÅda mina fina hästar, sen hem, duscha, käka tårta för att pappa fyllde år, sen var jag med Felicia och kolla idol, sen var vi med Hägg, nu är jag hemma och försöker sova men de går inte för både brorsan och farsan har fest där nere.. Kul ens! Haha godnatt.

Whos gonna save the world tonight

Har handlat en tröjja idag när jag var på stan. Och börja tänka på att jag borde börja lägga upp bilder på saker jag köper osv, för de tycker jag är kul att se på andras bloggar iallafall. Sen har jag även solat idag, första gången på as länge. Vi har ju ett solarium hemma så snart ska pappa koppla i de när han har tid och då lär jag sola som fan, haha inte bra. Sen har jag vara varit i stallet till klockan 10 för hade kvällsfodring. Nu ligger jag i sängen och ska sova, sjukt skönt. Puss

Whos gonna save the world tonight

Har handlat en tröjja idag när jag var på stan. Och börja tänka på att jag borde börja lägga upp bilder på saker jag köper osv, för de tycker jag är kul att se på andras bloggar iallafall. Sen har jag även solat idag, första gången på as länge. Vi har ju ett solarium hemma så snart ska pappa koppla i de när han har tid och då lär jag sola som fan, haha inte bra. Sen har jag vara varit i stallet till klockan 10 för hade kvällsfodring. Nu ligger jag i sängen och ska sova, sjukt skönt. Puss

Hos Härstedt

Sitter här och socialar lite med Tobias och Sannas mamma, Anita, och väntar på att Sanna aka sluta och komma hem. Fy vad jag saknar min älskling ännu mer när jag är i hans hus.. Jag vet inte vad jag och Sanna ska göra. Men ska iallfall till stallet vid 4-5 :) hörs sen!

When life give you hundred reasons to cry

Show life that you have a thousand reasons to smile. De stämmer in så bra. För att även om Tobias är i Österrike nu och jag är jätte ledsen över att jag saknar honom så mycket, så borde jag egentligen tänka på hur glad jag kommer vara när han kommer hem och hur fantastiskt bra vi har de tillsammans. <3 är hos Mommo nu iallafall o ska käka mat, vet inte vad jag hittar på sen, ska iallafall till stallet halv 5 för ska rida lektion 6 till 7, sen ska jag nog kanske.. Tråka..

Hestarna

Kan berätta föresten att exilia är frisk o kry och jag rider henne å sånt. Vi ska på inomhus sm i november. Och när jag var i älvsbyn förra helgen och tävla med Melwin så vann jag båda klasserna på lördag och kom tvåa i den jag red på söndag. Blev även meetingbäst. Så de går bra som tusan. Synd att alla höga klasser är minst 110 mil bort så jag inte hinner kvala Melwin till inomhus sm heller. Måste säga att ni i södra Sverige är sjukt bortskämda haha. Far 5 mil till en tävling och har chansen till framgångar varenda helg. Själv rider jag typ 5 msva per år och den närmsta tävlingen var 80 mil. Börjar bli lite less på allt åkande, så himla orättvist. Och nu går sm längst ner i Skåne typ, i Helsingborg, fel att sätta sm typ i Piteå? Nä men iallafall i mitten av Sverige. Att göra bra ifrån sig på varenda tävling när man har så otroligt långa resor är svårt. De värsta är att jag och mina ponnyer faktiskt klarar av de. Nånå puss hejdå.

Dålig uppdatering, de ska jag ändra på

Den här gången lovar jag att jag ska uppdatera minst en gång per dag. Fast de kanske inte blir så roliga inlägg eftersom jag lär blogga från mobilen eftersom internet inte funkar på min data, de är därför jag knappt har uppdaterat nått. De konstiga är att internet funkar på alla andra datorer i dehär huset. Wierd. Men orkar inte ens försöka fixa de. Idag vaknade jag upp hos Tobias klockan 8 och då for till stallet och hjälpte till lite på tävlingarna. Vid 12 gick jag tillbaka till Tobias och var med han dom 4 sista timmarna innan jan flög iväg till Stockholm för att sedan flyga till österrike imorgon på morgonen och bli där i två veckor. Han for idag och jag är redan helt jävla tom och gråtit som en tok för att jag redan saknar honom och för att jag tänker på hur himla tur jag har som har världens finaste kille, och då menar jag de. Älskar dig över allt annat Tobias! Men jag ska vara stark, försöka iallafall.. De låter som att nån typ ska dö, men de här känns så jävla hemskt med tanke på att vi varit med varann precis varenda dag i 3 månader, ja förutom när jag varit på tävlingar. Och att sova utan honom de kan jag inte göra nåmer.. Ja men nu ska jag sluta deppa, fast räkna med en hel del sånt dom närmsta veckorna.. Imorgon blir de skola, har inte varit där på två veckor eftersom jag aldrig blir frisk. Men måste gå varenda dag nu så jag inte hamnar så himla långt efter. Jaha men hejdå.

Piteå, Älvsbyn

Sitter i häst bilen nu på g till Piteå. Både melwin och vi sover i våran stuga inatt så sticker vi till Älvsbyn på morgonen och tävlar lite. Sen lämnar vi melwin där igen och sticker o sover i våran stuga. Intressant? Var inte i skolan idag iallafall, inte Tobban heller så vi har myst på och sånt. Jaha hejdå.

Finland och sånt

Har varit med exilia i Finland nu, vi for 6 imorse. Hon har en inflamation på böjsenan, inget allvarligt, hon är helt igångsatt om 4-5 veckor även om vi tar de lugnare än va som behövs. Så de känns skönt! Har cirka 13 mil kvar kanske? Eller kanske lite mer eller kanske lite mindre, nånå. Direkt jag kommer hem har jag kvällsfodring och måste rida melwin. Sen mys med min Tobias<3

frissan om två veckor

Som jag längtar! Hatar ju att ha kort hår och har inte haft de på skit länge, eller ja några dagar, men jag har ju satt nytt direkt jag tagit bort. Men nu blir de annat, ska ta bort de och vara utan ett bra tag, ska även ha typ lite ljusare brunt med slingor, längtar. Är så less på mitt hår just nu.. Och vil inte ha sidecut heller. fuck den.



Exilia - jag är inget utan dig


Första tävlingen någonsin när jag fått henne, hade haft henne två veckor.
LA 0 fel. 3 år sen. Du är föralltid världens bästa vän. Bli frisk nu♥

som om de var bakom galler

Vad ska jag ta mig till? Tårfyllda ögon på kvällarna, de klyver mig. Jag orkar inte med oro och rädslan som jag känner inom mig precis hela tiden. Att inte veta vad som kan hände precis närsomhelst, att förlora någon speciell, att aldrig kunna veta om de någonsin kommer bli bra.. Jag orkar inte..


Hade kunna gå så långt som till helvetet just nu..


i made it til the the top of the world

Började skolan 8 idag men for vid 9, halv 10 för tänkte inte fara först när jag är sjuk. Men for en sväng iallafall men for hem redan mellan 1-2 fas jag egentligen slutade halv 4. Har sovit hemma hos mamma sen jag kom dit ändå till 5. Nu är jag hemma hos pappa och dunkar musik.

Ikväll har jag kvällsfodring på stallet. Och imorgon ska jag kliva upp klockan halv 6 för klockan 6 måste vi börja fara mot Finland för att kolla upp världen bästa ponny... stackarn♥

Så blir borta hela dagen imorgon och direkt jag kommer hem på kvällen så har jag kvällsfodring igen.. Och fredag går jag nog troligtvis till skolan och sen beger jag och pappa oss till älvsbyn eftersom jag ska tävla mullemeck där. Är inte så taggad på de. Känns inge kul utan sillen, men allt är ju betalt osv så vi far nog ändå.


Bild från 7an på hk:n. Eller så var de ibörjan av 8an?


hej världen

Har bara tagit de lugnt idag, eftersom hjärtat inte började förän 1 och eftersom att jag är sjuk så sov vi till cirka 11 och sen kolla vi lite film. Sen for Tobban till skolan och jag till stallet. Och nu är jag hemma och har just duschat. Senare ska vi på bio - Jägarna 2. Sen vettefan vad som händer.

Ihelgen var de hemma tävlingar och de gick väl sådär. Melwin flippade ur i LAn (första klassen). Han fattade väl typ inte att de var tävling när de var hemma så han var totaly ofokuserad och rädd för allt haha. Nånå, men i nästa klass som var MSVB så gick de så jävla bra, snacka om stilhoppning, vann den också och var felfri. Sjukt fin, och kan inte fatta att efter hans kaosande några minuter innan, att han kunde slappna av och komma igen så snabbt! Exilia kom tvåa i LA och ett nedslag i MSVB.
På söndag så red ja MSVB med båda, Melwin var kung igen och kom 2a. Var felfri. Exilia var jätte jätte duktig som alltid, förutom att hon har ont i benet, hon är jätte svullen i vänster fram men hon hoppar ju ändå min lilla pingla, vilket inte är så bra, men hon gör ju allt för mig den där underbara ponnyn, så nu har vi bokat tid i Finland på torsdag så får vi kolla upp vad felet är. Men kom 2a i New Sgt cup med Exilia också♥

äntligen funkar internet

Eller internet har hela tiden funkat för bror min men de var typ nå fel på min data. Så nu när jag slog på den så funkade de helt plötsligt. Great. For tíll skolan klockan 8 men då började vi tydligen 8.50 så jag for hem och for inte tilbaka till skolan heller för att jag är så sjuk ändå så har sovit från halv 9 till halv 1.

Snart ska jag till stallet. Och ikväll kommer alla mina fina underbara väner från Luleå, Piteå osv. Eftersom att dom också ska tävla ihelg!

Slänger in några få bilder från Turkey nu :)




















Skolan

Börjar 20 över 8 men kom hit 8 för Tobias och Jesper började då så annars hade jag inte haft nån skjuts. Är sjukligt trött idag och känner mig bara sjukare och sjukare.. Idag ska jag till stallet efter skolan och sen ska jag på en fika hos Linda som fyllde år igår! Efter dr blir de förmodligen att vara med Tobias. Igår for jag och Tobban med trallan o körde lite och köpte dricka o godis och var med filla ett tag. Sen kom vi hem vid 11 typ och slog på en film sen somna vi. Har sovit förjävla bra inatt men då är man ju bara ännu tröttare på morgonen och vill verkligen inte kliva upp. Vi får se om jag ens orkar vara här hela skoldagen för har så ont i öronen, hostar osv. Nå men hejdå:)

RSS 2.0