Tänkte informera

Jag har sjukt mycket kläder som jag vill ta och sälja bort eftersom att de känns onödigt att slänga när dom knappt är använda. Behöver även pengar så om någon är intresserad så har jag massor, skor och jackor också! Och det är inte begagnat utan nu snackar jag typ använda 1 gång om ens det?

Om någon är intresserad av ett par skor, en jacka eller en tröja eller vad som helst så skriv ett sms till 0767814661 eller så kan ni ju självklart slänga in en kommentar. Och bor du inte här så löser jag frakt. Eftersom jag snart flyttar till Spanien och inte behöver så mycket "vinterkläder" så vill jag bli av med litegrann :)

Köööp!


snälla läsare

Svara på den här länken allihopa. Det är en uppgift som vi har på Svenskan. Inte så värst seriös utan jag vill bara få det gjort nu såhär innan skolan slutar! 
Starta
 
Så himla härligt väder idag, slutat tidigt, varit på en promenade med hunden, spelat lite ute i solen och skulle sätta löshår men det blir på fredag istället. Snart ska jag till stallet och rida. Har ju haft så ont i ryggen så jag har inte ridit på mer än en vecka efter att jag krashat. Men nu jäklar kan jag rida igen. 
 
Har haft så hima kul ihelg med mina bästaste finaste kompisar. Från början till slut. Så underbart.

20130520

Hej på er. 
 
Jag glömmer alltid bort bloggen. Det är som att den inte finns. Lite tråkigt att läsarna sjunker och sjunker då jag har haft rätt många när jag uppdaterar mycket. Ska försöka att skriva lite mer och ta mig 5 minuter per dag för det för eran skull. Hehe.
Nu måste jag bara berätta för er vilken underbar helg jag haft i Piteå. Jag, Petra, Anton och Pappa for dit på torsdag och så fort vi kom till stugan så gjorde vi upp en eld och grillade hallumi (stavning) inlindad i bacon och korv. Fredag morgon åt men frukost utomhus på uteplatsen i 30 plusgradet i bikini och bara njöt. Sedan for jag och Petra på stan och inhandlande ett par leopard dr denim jeans och även ett par svarta dr denim. Köpte även en vit kavaj och ett vitt stickat linne och ett halsband. På kvällen kom Tobias och John till Piteå och då for vi ut med fyrhjulingen till lagunen och chillade i finvädret. Lördag var man ute hela dagen och fick en riktigt fin bränna och sedan fest på kvällen, riktigt jäkla kul! Slutade med nattkäk på Max! Söndag for vi hem flrst vid halv 6 eftersom att vi vela vara kvar en stund i det strålade vädret.
 
Idag har jag varit i skolan för första gången sen kraschen eftersom jag har haft hjärnskakning osv. Har faktiskt inte missat så mycket nu men hojj om ni bara visste min rest lista. Har 12 arbeten att göra, varav 2 prov på typ 10 dagar.. Fyfan, men har ju inte börjat ännu heller som vanligt, lär ju bli sista dagen. 
 
Nu ska jag spela lite mer LoL sen hoppa i sängen med kanske ett avsnitt prison break. Försöker söla med den serien men har bara 2 avsnitt kvar sen är hela serien slut.. Tråkigt. Nånå godnatt.
 
 
 

tävlingshelgen i Vännäs

Det har gått så jävla bra. Fredag red jag LA med båda som en lite uppvärmningsklass, red lugnt och fint, inte för nån vinst, men slutade ändå 2a med Exilia och 3a med Melwin. Lördag red jag Msvb med Melwin och det var helt perfekt. Vann den klassen. Sen red jag Msva med Exilia och hade 4 fel, hon hoppar som en gud! Pappa sa till och med * Har hon någonsin varit såhär bra?* Hon är så himla glad och taggad och gör allt som bara går! Sen red jag Melwin i Msva och vann den klassen! På söndag red jag Msvb med Exilia, helt perfekt jävla runda, fram till näst sista hindret då hon klämde av sjukt stort och jag hade planen att komma nära, så på grund av den missen krashade vi. Hästen klarade sig utan några skador, men själv har jag ont i hela skroppen och upprivet ansikte och fläskläpp så in i helvete + hjärnskakning. Nånå, Är ändå jätte nöjd för hon är så fiiiiiiiiiiiiiiiin. Det var ju lite trist att sista tävlingen med henne skulle sluta så men det enda jag bryr mig om är att hon mår bra! Men efter krashen så var jag ju som tvungen att gå och tvätta och blablabla så jag tävlade aldrig Melwin, men det är ju skit samma. Han är ju hur fin som helst.
 
Är iallafall hemma i Gällivare nu men det blir inge skola imorgon heller. Är ju helt pajj. Nu ska jag ta en bastu och sen dra ett lir eller nå. Hejdå
 

Tävlingen i Bollnäs

Var ju i Bollnäs och tävlade förra helgen. Kom 1a i msvb med Melwin och 2a med Exilia på lördagen. Söndagen blev det 1a med exilia i msvb och 2a med melwin. Startade aldrig msva med Exilia och tänkte inte göra de först med melwin heller för båda var så himla trötta redan första klassen, de har blåst som fan så vet inte om det är att dom inte hade sovit eller något men startade med melwin iallafall, fick 8 fel kom 3a men det var bara 2 placerade. Hade ingen känsla på hela helgen, de kändes förjävligt så jag var inte ens nöjd trots vinsterna, känslan är viktigast för mig. Bryr mig inte om något annat, jo om det är SM så går jag ju för vinst!;) hehe


Nä nu jävlar

Nu ska jag börja ta tag i bloggandet igen, lite iallafall!

Vad ska man säga, Valborg blev ändå lyckad även om det kunde ha varit bättre! Men ångrar mig tusan, skulle ha farit till Piteå och fira Valborg där istället!

På fredag ska jag fira Carro som fyller 18 år, lördag far jag till Piteå på gala igen eftersom att jag är nominerad till årets prestation! Hihi, än är de inte säkert att jag vinner, de är någon som åker konståkning och någon annan också. Nå man får ju hoppas! Dom är ju så duktiga dom också!

Nästa helg ska jag till Vännäs på första utomhus tävlingen! Så jävla kul! Får se om vi har kvar Exilia eller inte, annars blir de bara att tävla Melwin :) vet inte vad jag ska skriva hejdå


RSS 2.0