på engelska lektion

Medans Sue babblar på så ska jag passa på att slänga in ett inlägg. 
 
Idag måste jag börja packa, och det känns bra. Imorgon kväll far vi till Luleå och på fredag till Spanien som sagt. Åh de ska bli så skönt ändå, att bara få komma bort från Gällivare en sväng är ju de bästa. Nånå. 
 
Igår hade vi hoppträning och det gick jätte bra. Är så taggad på att fara och tävla nu! Första tävlingen för mig blir i slutet på mars och då blir de MSVB, MSVA, MSVB med Melwin, och Exilia har jag inte anmält ännu eftersom vi inte vet om dom ska köpa henne eller inte. Men jag ska faktiskt anmäla mig nu eftersom att vi har kommit överens om att isåfall så får dom henne efter jag har tävlat. Ska bli så kul! 
 
Idag måste jag göra läxor. Så att de är bortgjort så jag inte måste börja på lovet eller något.. Hejdå..
 
 
Fick hem det här priset i brevlådan igår. Så kul :)

Spanien

Spontan bokade en resa till Spanien med pappa, vi ska fara och börja kolla vilket hus eller lägenhet vi ska köpa. Vi far på fredag! Så härligt även fast det inte är världens varmaste där just nu. Men så himla grymt kul att få fara runt och kolla på alla extrema crib med poolar och havsutsikt med mera! 
 
Tänker fanimej inte göra någon läxa nu heller, har just kommit hem från stallet och hunnit duscha och nu ska jag sova. Tänker inte vara som en zombie imorgon igen i skolan..
 
 

helgen var bäst

Har tagit de sjukt lugnt ihelg! Det var så himla nice att få sova ut både lördag, söndag och bara samla ny energi till veckan. Det är inte ofta jag får göra de, de är utsläpp ibland, stallpass ibland, träningar ibland och blablabla, kommer inte ihåg sist jag fick sova hela helgen. Men nu fick jag de! Har blivit jätte förkyld men eftersom man vill behålla sitt studiebidrag så är det bara att släpa sig till skolan iallafall.. 
 
Senare idag har jag skoterkortsprov och sen ska jag rida. Har så jävla mycket arbeten och göra i skolan men med mitt hektiska liv så hinner jag fan inte. Tillexempel idag, slutar halv 5, prov 5-6, fara till stallet och rida, så är väl hemma vid 9 - halv 10 på kvällen och då ska man duscha? Och jag vägrar vara uppe hela natten, för då kommer jag mig inte till skolan. Nånå skit samma. Puss
 

ganska dött här

Men nu ska jag iallafall ta och berätta att jag har fixat bästa sommarjobbet. Det blir att jobba på Havsbadet i Piteå och det blir perfekt så att hästarna kan stå där på bete och så att jag kan spendera den mesta delen av sommaren där. 
 
Något annan särskilt har det nog inte hänt. Har fått hem ett paket från gina tricot idag och snart kommer mitt paket från nelly också. Älskar att beställa grejer!!! Kan inte sluta.. Och nu är det inte lite heller, bara den här veckan har gått på 2500 på paket, vars får jag alla pengar ifrån? Är nog rätt så duktig på att spara mitt studiebidrag och handla med päronens pengar om jag ska ut och äta osv istället. Hehe. 
 
Ihelg har jag planer på att laga fin middag åt tobban, med efterrätt och allt! Är själv hemma hela helgen så det blir nog allmänt mys här hemma men vi får se. Hejdå
 
 

lan på g

Just nu sitter jag i en lägenhet nedanför vars jag bor, och lanar med tobban, jompa och tobbi och börjar lära mig med det här med LoL. Kul faktiskt! Hade inte tänkt bli nån nörd eller så för de har jag absolut inte tid med.
 
Igår gick jag och la mig vid halv 3 och klev upp halv 9 för att fara till stallet sen for jag hem från stallet klockan 12 och tog en powernap från 12 till halv 4, riktigt skönt! Har sedan bara tagit det lugnt.
 
Har fått frågor om hur vi gör med stugan i Piteå, och det vet vi inte ännu. Har väl kanske kvar den ett tag till, mamma stannar ju även i Sverige så hon kanske har den medans. Men jag vet faktiskt inte. Ska ju iallafall ha kvar den hela det här året. Puss
 

Riktigt skönt

Fick just veta att jag får sluta 12 istället för halv 3. Är så jävla trött så jag kan inte förstå de själv. Men har fått en hel del gjort idag och igår iallafall så de känns bra. Ska på skoterkurs idag som jag inte är så speciellt taggad på. Men man måste ju nästan så jag kan köra lagligt. Sen står de ridning på schemat. Puss


bra men jobbig dag

Började med att jag for till läkarn imorse, hörselprov, helt perfekt hörsel och sedan har dom kollat i mitt öra som jag har problem med, gör alltid ont osv eftersom att jag har haft hål i trummhinnan och opererat den. Men det var ingen inflamation eller något. Sedan for jag hem och sov eftersom jag började först klockan 1. Redovisade på gympan och fick högst betyg och sedan en liten genomgång i matte inför prov. Efter det for jag, pappa och Tobias direkt och skottade på ett tak på repis, på pappas andra hus som han just sålt. Så det har varit en intesiv dag.
 
Jag och Tobias har just tagit en lång och mysig dusch och nu ska vi slå på en film. Börjar 8 imorgon.. Dö.. hejdå
 
 

hey listen up

Hej på er alla. Har gjort bort ett par arbeten igår och även en idag så jag känner mig sjukt nöjd och livet blev helt plötsligt enklare! 
 
Idag är en bra dag eftersom att jag alltid gillar tisdagar eftersom jag har hoppgrupp då, så ikväll ska mina fina få göra det dom älskar mest. Och ihelgen står de provridning på schemat, uteritt på fredag, dressyr på lördag och hoppning på söndag, alltså inte jag, utan en annan tjej som ska prova Exilia. För mig blir det provridning först nästa vecka eftersom att Lotta inte har tid i veckan, och hon ska ju såklart med. 
 
Nu ska jag fortsätta prata med min lärare om ungar som äter bajs osv haha.
haha sexig jag och matilda
 

klubbtävling osv

Helgen: 
 
Fredag var jag inte i skolan, hade typ bara en lektion så de var inte värt. Och på kvällen blev det fläskfilé middag hos Tobias sen färgade Sanna mitt hår, svart bara, eftersom det hade blekts som fan i Thailand plus utväxten då. Så nu ser det fint ut igen! Sedan for jag och Sanna ut och skrek lite med julias moppebil som jag fick låna eftersom min epa är paj och jag skulle släppa ut våra hästar på lördag morgon. Sen åkte vi runt med Tobbi och Tobban och sen började jag och Sanna må jätte dåligt, höll på att spy, och då kom vi på att vi hade typ ätit ett gammalt wienerbröd så vi blev typ matförgiftade. usch.
 
Lördag: Stod funktionär på klubbtävlingen, sen red jag mins hästar osv, sen blev jag bjuden på mat hos Pecka, sedan for jag vidare till Matilda och var med henne och Johanna och pratade om allt och ingenting. Har ju inte sett min fina Johanna på ett och ett halvt åt så det var riktigt trevligt! 
 
Idag har jag klivit upp halv 10, for till stallet och sen var de min tur att hoppa lite klubbtävling, red en klass där man fick välja höjd själv, så jag hoppade 1.20, var felfri fast det var sjukt dåligt haha. Orkar inte förklara, men min häst är ju ganska trög, han är näst bäst i Sverige men att tävla hemma det tycker han är såå jävla läskigt! Haha. Har kollat Taken 2 med pappa och Tobias här på dagen, sedan käkat blodpalt. Nu blir de PLL resten av kvällen sen sova vid 10 tiden! Puss
 
 

RSS 2.0