nu sticker jag ut

Ska sociala mig med Sanna ett tag tills hennes bror som även är min söta pojke kommer hem :) puss.


har nog inte berättat?

Tog bort mitt löshår i onsdags och satte dit nytt igen, kanske lit onödigt med tanke på att de kommer slitas paj i Turkiet. Men då får de fan bli slitet för jag vägrar gå i kort hår nåmer! haha.


Jag i kort hår, fast de syns inte så bra.

midsommarafton, midsommardagen

Dom två dagarna har tillbringats i stallet då jag har haft stallpass. Men de var lika de, då visste man ju vad man skulle göra så var inte tvungen o fundera över de. Men på kvällen for jag iallafall och var med Sanna så var vi med Tobias och gänget. Och Lördag samma sak. Söndagen var jag med Tobias som vanligt och sen så gick jag med Sanna till Statoil på kvällen.

Idag vakna jag upp hos Tobias av att han och Filip kom hem från jobbet o började leva om.. Tack.. Sen for jag till stallet så kom Sanna dit. Sen for jag till stan och köpte två tröjjor, sockar och typ 10 trosor och 2 bh:ar, och en strandväska.

För övrigt är de typ 16 dagar kvar tills vi far till Turkiet, sjukt nice :)!

bjuder på lite bilder.



hägg stylade med både min och sannas väska, dubbelt så bra

<3

life is wonderful, and so are u


hallådär världen

Glömmer alltid uppdatera, FUCK BLOGGEN.
Dom här tre senaste dagarna har väl inte varit så speciella. Livet bara rullar som fan och jag mår bra. Håller på att längta ihjäl mig tills vi far till Turkiet, vilket är om 20 dagar. Min nya bikini har kommit och mammas också, som även passar på mig med, perfekt! ;)
Ihelg är det Midsommar och den tillbringar jag i stallet i 12 timmar både fredag och lördag eftersom att jag har stallpass. Kul. Haha men ändå värt, för om man har stallpass nu på Midsommar så får man ha en gång mindre stallpass per år.
På Måndag åker jag nog vidare till Piteå med hästarna och tillbringar hela veckan i stugan i min ensamhet, ska träna för Lotta och sånna grejer innan helgen eftersom att jag ska fara och spöa skiten ur Timrå.
Nånå nu har ni fått en liten uppdatering iallafall. Ska väl strax sova eftersom att jag ska upp innan 7 imorgon. Puss
bjuder på nån gammal goding.

super mighty glue

Haha fin rubriken. Har varitpå stan idag och handlade två linnen, skit snygga, och två armband och en bikini underdel :) Har just duchat och ska väl strax vara med Tobias eller nått. Puss








älsklingen<3

its raining men

Sitter hos min Tobias, har vaknat för ett tag sen men han är på jobbet. ska kila till stallet snart och då kommer mamma dit med en fet pizza! Sjukt gott. Fast har ätit hamburgare, och pizza varje dag, kommer inte ihåg sist jag åt hemma... haha helt seriös..
två bilder från Lördag iallafall.
jag o bror
jag och emma

i use to be gone before the morning light

Lördag tillbringades morgonen med Tobias och senare vidare till stallet, hästarna fick ta de ganska lugnt och så. Senare socialade jag mig med mamma och Jenny och målade naglarna lite osv. Efter ett tag kom Jacqueline och så gick vi ut på stan och kollade alla bilar och sånt. Sedan for vi till jysky på fest och sedan vidare till Johan. Vid halv 2 på natten for vi ut ett gäng med bastuflotten men de var lite dryga miner till en början men sen blev de bättre. Kom he med fotten vid 4 och sen gick vi o la oss vid 6. Lite sådär halv brakväll, inte jätte rolig men heller inte tråkig.

Idag vaknade jag och hjärtat klockan 2 och sen har vi bara tagit de lugnt. Sen beställde jag ett skrov och for till stallet med det. Har ridit båda pollarna och båda var asa bra. Nu väntas de film mys med min bästa vän Jacqueline.<3


känns som att de är dags för en rejäl uppdatering

Kan börja med att berätta att de går super bra för mig och mina hästar, mycket framgångar och mycket fina  vinster och placeringar i dom allra högsta klasserna, feel good.

Livet rullar på alldeles för bra, jag har världens bästa familj och världens finaste pojkvän. På tal om det så sticker jag, Tobias och hans familj + jonta till Turkiet den 13-27 juli. Kommer alltså hem just innan pdol, kan de bli bättre? Men då gäller de bara att jag trimmar hästarna rejält när jag kommer hem så jag hinner få dom i toppform till SM:et.

Igår var de ju onsdag och den blev riktigt mysig och rolig. Det gick till så att jag var med Jacqueline och gick runt på stan en sväng och köpte glass med mera. Sedan for vi + tobban, tobbi, adde, macke, fille, filla ut med våran bastuflotte och gled på träset och bastade och badade, sjukt fint. Sedan for jag till Tobias och sov.

Idag vid 8 på morgonen for jag med mamma Härstedt, Sanna, Tobias och Filip till Luleå för att shoppa lite granna men hittade faktiskt nästan ingenting. Köpte bara ett skal till min telefon och en hel svart bikini. Känner mig stolt över att inte ha slösat så mycket! hihi


Jag och min snygging!

Haha Jacqueline och Filip!

Jaacqueline och jag när vi gick på stan.

Filip sover påväg till Luleå.

Har en massa fler bilder från andra saker som har hänt men datan var så se nu så släner in de nån annan dag eller förhoppningsis ikväll :) Puss

jag ber om ursäkt för den hemska uppdateringen

Har haft fullt upp kan man verkligen säga. Har haft sommarlov i cirka 2 veckor innan alla andra eftersom att jag har varit borta så mycket.
Vi var ju på lag SM i strömsholm förra helgen och det gick faktiskt jätte bra för mig. Jag red felfritt uppvärmningsklassen och hade bara ett nedslag i lagklassen. Men vårat lag slutade på näst sista platsen. Haha..
Den här helgen har jag varit i Vindeln och tävlat och tävlade två klasser med Exilia, msvb, msva och jag vann båda och blev meeting bäst. Och Melwin gick samma klasser men ingen placering med han i någon av klasserna men de var väl hyfsat bra ändå. Lite olydig var han då han hade vilat dagen innan och var lite pigg.. Menmen.
Om 3 veckor är de tävling i Timrå och det är sista chansen för mig att kvala in med Melwin till SM så vi får hoppas att de går bra men inte hoppas för mycket.
Slänger in en bättre uppdatering senare, puss.

RSS 2.0