Safe and sound

Hej på er. Det har varit en riktigt skön dag, det blir aldrig att ta de så här lugnt men på samma gång ha trevligt när man är hemma. Vi har vaknat just lagomt till att hinna äta den goda hotellfrullen sen blev det stan en sväng, jag köpte en ny mössa, en ridhjälm och lila höpåsar. Efter stan for vi till stallet och red och fixade. Sen har vi legat på hotellrummet och kollat serier fram till klockan var kvällsmat för hästarna, sen käka vi middag nere i returangen och sen har vi kollat idol, lite suits, awkward och har även satt desperate housewifes på nedladdningen eftersom Julia säger att den är så bra. 

Imorgon är det tävling och det börjar med storhästar så vi for sova ut, planen är att fara dit vid lunch. Rider msvb, msva imorgon. På söndag är Globen kvalet.

Som sagt jag älskar att resa, det är de jag gör mest och jag trivs så himla bra med det. Varje gång vi ska börja rulla hem så känns de jobbigt. Jag längtar i princip aldrig hem till Gällivare. Jag älskar mest att vara utomlands men det går inte så jätte ofta eftersom att man håller på med den sporten jag håller på med! Men i love it.





På hotellet i Kalmar

Nu är vi här. Kom fram vid typ 6 tiden och eftersom att vi red i Stockholm jag och Julia innan vi rullade mot Kalmar så gick vi bara ut och prommade med dom här. Imorgon ska vi rida igenom dom lite eftersom att dom vilat på vägen ner och blivit stela. Sen blir det tävling på Lördag! Så imorgon har vi en ledig dag här, blir nog att fara till Öland en sväng eller nått!
 
Har varit 2 riktigt bra dagar i Stockholm för mig. Har provridit 5 hästar och alla 5 var lika fina. Gick så otroligt bra, första gången jag ens hoppar storhäst. Och det märktes då inte. Men det är ju en fördel att jag haft Melwin innan som är som en storhäst i ridningen. Men nu har jag hur som helst lyckats välja bort 3 hästar så nu står det mellan 2 stycken. Orkar inte skriva ut namnen på dom eller något ännu, eftersom det inte är något som är säkert. Men det var så himla kul, Markus Westergen sa att jag var topp 3 som varit och ridit för han på mer än 1 år, hoppade bana på 1.50 hur lätt som helst. Och Daniel Svensson hade 3 hästar som var till salu, men innan vi kom dit så sa han att han bara har två, att den tredje är så speciell och blablabla, men direkt han såg att det var jag så sa han "ja men dig känner jag ju igen då får du rida den tredje också". Ingen kunde se att det var första gången på storhäst för att gick helt perfekt! Ska bli så kul att börja med något nytt och få ny energi och motivation!
 
 
 

åh va grymt

Tanken var ju att vi skulle börja rulla mot Kalmar imorgon. Men nu är det så att Pappa, Conny och Julia kör ner hästarna och jag flyger till stockholm imorgon bitti så då hämtar dom upp mig i stockholm. Varför jag ska flyga till stockholm redan imorgon bitti är för att jag ska fara och provrida några hästar, sen blir det ju även att prova två i kalmar och även en i enköping på vägen hem eller dit, inte bestämt ännu! Sjukt kul! Det är på tiden att jag hittar en häst nu, eftersom jag flyttar snart. Vet inte om jag har sagt det, men jag har kommit in på skolan i Spanien iallafall så nu är de klart med flytten, lite osäkert ännu hur fan det ska bli med Melwin.. Kanske tävlar han som storhäst där, annars håller jag bara igång han där och letar nån unge som jag kan lära den rida Melwin och tävla han lite. Han kommer fortfarande vara till salu såklart. :(
 
Sitter på webbutveckligen just nu, gör en egen hemsida. Ganska kul ändå. Har håltimme till 12.35 efter den här lektionen så då ska jag fara hem och sova sen tillbaka. Sen blir det ju att packa klart allt i stallet och hemma och sen fira min pappa som fyller 47 idag! Puss
 
 
 
 

We level up

Riktig trevlig kväll måste jag säga, kunde ha varat längre om det inte var för att jag har Stallpass från 7 på morgonen till 8 på kvällen imorgon.. Har alltså varit med Carro idag, solat, ätit ute, och varit i stallet och jag har ridit melwin och även carros häst lucky. Sen har vi festat åde med våran fina Frida och andra :)

Ligger i sängen nu och har just ställt klockan på 06.30.. Fyfan. Nånå godnatt.

Jag imorse och vi för nån timme sen.


sista dagen i fördärvet

Som jag sagt förut, varje torsdag kan jag tänka att det är helg eftersom jag är ledig varje fredag. Ska bli såå skönt att sova ut imorgon, för på lördag väntas en lång dag i stallet då jag har stallpass. Ska bli tungt, men helgen ska iallafall bli lugn med massa LoL spelande och onyttigheter som alltid. 
 
Idag ska jag iallafall ta det lugnt hela dagen, sen på kvällen rider jag lektion. Vet inte vad fan jag ska skriva.
 
Om någon är sugen på en svart animo kavaj så har jag en till salu som är i väldigt bra skick, just lite för liten för mig, vet inte vilken storlek men det kan jag kolla upp om någon är intresserad!
 
 

Is it love or is it art?

Varför skulle jag dricka 5 redbull idag? Jag kan ALLTID sova, när som helst, och nu går de fan inte! 

Ligger och kollar runt på telefonen men hittar aldrig något intressant så tänkte att jag är schysst och bloggar. 

Åh jag vill ha en häst. En jätte fin en. Men den är född 99 och vet inte om de är värt de då.. Men åh.. Är så taggad på att få börja om med något nytt igen!

Har blivit fotad åde idag av Kommunbladet medan Lotta hade lite lätt hoppträning för mig idag och de gick bra, sen har jag hängt med Carro typ, kul som alltid. 
Imorgon ska jag fan spela lol och ta de lugnt bara. Hejdå 





Vad gör man

Vad gör man när man inte kan sova? Börjar 8 imorgon och ska hämta upp Carro också så jag måste fara lite tidigare. Men efter att jag har publicerat de hör inlägget så ska jag blunda och försöka sova iallafall! Ser inte fram mer att kliva upp :(

Kan ta och berätta att den 28 september ska jag tävla i Kalmar eftersom det är globenkval osv, och i samma veva ska jag provrida 2 storhästar, ska bli riktigt kul. Hoppas någon av dem faller mig i smaken! 

Annars då, helgen har varit jävligt kul men också seg. Mest bara för att jag är så leds på samma gamla vanliga hela tiden. Förstår inte hur folk orkar? Jag är och reser heeeeeela tiden och är och tävlar osv osv, och en enda helg hemma så spyr jag på folk som fan inte kan prova på nå nytt. Och den människan som tror den missar något när man far bort från Gällivare en helg är inte frisk. Ska till Spanien över Halloween och dedär, och folk ba "men shit du missar ju halloween!" Men hallå är man inte hellre i Spanien och provar på nya grejer på nya ställen? Svar ja. Haha nä nog om de. Är bara så trött på att folk inte förstår.. Fa och res mer, lyft arslet och far bort en helg, om det så bara är 10 mil bort? Då kommer ni förstå.

Blev intervjuad och fotat hemma i fredags till Kommunbladet och imorgon kommer dom till stallet och ska fota mig och min tränare :) Får samtal, mejl och är med i tidningar som jag inte ens sett, hinner inte ens kolla, och jag vet inte ens om det! Haha men de är jätte kul faktiskt. Nånå puss på er. 








Mina nya älsklingar

Har såna här i persikafärg också. Älskar när det är lite annorlunda och lite roligt. Dom är så himla sköna och fina.


För de här är nog de bästa




Stallet

Ska till stallet nu och hoppträna. Ska bli roligt, de var typ mer än två veckor sen jag hoppade sist. Men har mått illa som tusan idag, har värsta förkylningen så jag vet inte om det var av det. Nånå jag får rida så mycket som jag orkar iallafall :) puss kram



Planer

Har en del planer nu, dock vet jag inte om det blir. Det är ju såhär att jag haft chans att rida i Globen i cirka 5 år. Och har aldrig ens farit på ett kval eftersom att detta land är så orättvis när de gäller ridsporten. Alla kvalen är långt långt ner i Sverige. Men funderar på att fara till Kalmar den 28 September, dels för att det knappt är nå fler tävlingar iår, ingen innan SM iallafall, och dels för att det är ett globenkval där. Dock är det 154 mil så jag vet inte..
 
Funderar på att fara till Piteå här någon hekg också bara för att slappa och även har roligt, är så otroligt leds på Gällivare och tillexempel alla utgångar här, det suger. Nånå. Har inte så mycket mer att säga. Puss 
 
 

Äntligen helg

Det som är så jävla fint med mitt schema är att jag är ledig varje fredag. Kan det bli skönare? Dock slutar jag typ mellan halv 4 och 5 alla andra dagar men det är de värt för en ledig fredag. Så idag ska jag typ spela LoL och mysa som fan sen imorgon blir det utgång med brudarna. 
 
Är så jävla nöjd med mina nya kläder, och jag vill bara ha mer och mer och mer och mer. Man blir så lycklig av att köpa grejer, voi voi. Vem säger att man inte kan köpa lycka? Haha. 
 
Har inte så mycket mer att säga. Men nu har jag slutat och sitter i skolan och väntar på att Tobban ska hämta mig. Rider lektion ikväll så jag vet inte vad jag ska göra nu till dess. Nå hejdå.
 
Jag och Matilda idag, min nya kofta och mina nya jeans har jag på mig bland annat.
 

här kommer tåget

Det är inte så ofta jag är här och skriver så ni får veta vad som händer i mitt liv. Bland annat så har jag nu sökt in till skolan i Spanien, så kommer jag in så flyttar jag till jul, annars måste jag tyvär vänta till sommaren och se om jag kommer in då. Och har fått räls idag, och jag måste säga att det är riktigt coolt, fult med coolt. Jag är ju inte direkt den som bryr mig, kan ju bära upp den med stil. haha nä men ni förstår. Passar faktiskt lite till mitt nya kortkorta hår och är så sjukt less på vanliga jävla jeans till en vanlig jävla tröja och skinnjacka på det. Har börja köpa massa roliga kläder, inte så färgglada men riktigt speciella kläder. Har fått nog med att alla ser likadana ut, känns som värsta ny starten för mig, mycket mer energi att orka göra något när man får vara snygg och lite annorlunda. Hämtade ut två paket förra veckan med ett par klackeskor och ett par leopard converse. Och så är det även 3 andra paket påväg. Eller ett har kommit som jag ska hämta ut idag :) Kul!
 
Var ju och tävlade i Boden ihelg. Kom 2a i LA, red lugnt osv men blev ändå det. Sen red jag MSVB och vann. Och söndagen red jag DM som gick i LA, och den vann jag :) Så Distriktsmästare är jag nu också. Haha jag kan ju inte sluta ponnyåren bättre? ;)
 
Nånå Pusshej. Saknar min pappa som kommer till Sverige imorgon och blir här en månad. <3
 
 

RSS 2.0