wanna burn tonight

Har sätt löshåret på plats nu, blev så sjukt jävla snyggt! LOVE IT! Hade dock önskat att jag inte hade min side cut, menmen.

Ser inte direkt ut såhär, för de blir ju annat med blixt, sjukt nöjd iallafall, kul med någon annan färg eftersom jag nästan alltid har svart.

Kan iallafall berätta att nu harjag gjort mopedprovet för någon dag sen och klarade de, de enda jag har kvar nu är am-provet som jag ska göra på måndag, men jag lär ju kugga.. Men när jag klarat de så då är de bara att jag får börja köra, skönt o slippa gå! Nå men nu ska jag sova, godnatt!

fire to the rain

Skolan och stallet avklarat. Har varit på dollar och köpt massa gott som jag ska njuta med till Idol och de. Men just nu funderar jag på att vila en liten sväng, sen duscha, idol och sen hämta tobban från flyget.

Imorgon ska jag upp vid 9 på morgonen för jag ska hoppträna lilla Exilia för Lotta. Men sen ska jag även fira min och Tobias dag då vi har varit tillsammans i 1 år och 3 månader. ♥


snart fredag

Har bara längtat längtat och längtat till fredag, och imorgon är de, och de är nämligen så att då kommer min älskling hem, ska bli så skönt!

Idag har jag inte varit i skolan iallafall, är inte helt 100. Men har gjort uppkörning till AM-kort som jag såklart klarade så nu är de bara provet kvar så får jag köra epa, haha. Trodde inte jag skulle hinna köra upp men jag var den absolut sista som fick göra de.
Har solat och varit i stallet idag också. Har just duschat och sånt och funderar på att kanske plugga lite SO.. mitt prov bestod av två ord som dessutom var fel så känner att jag måste plugga om jag ska klara ett G på omprovet.

En sak om skolan, jag har rätt så bra betyg faktiskt, hälften vg, ett mvg och resten g. Och här i Gällivare är jag stensäker på att jag kommer in på det gymnasium jag vill gå med dom betygen jag har, så har inte så stort behov av at höja mig, visst är de bra med höga betyg, men är så himla lat så då får de vara som de är.


shopping

Har slösat upp precis varenda krona idag, är tvungen att få pengar av faster så jag tar mig hem med tåget..
Tåget går 7, så är väl hemma innan 10 nån gång. Hörs imorgon eller kanske ikväll. Puss

fotosession

Har varit på stan idag. Befinner mig ju här i Luleå. Egentligen skulle jag inte vara med på foto saken men jag fick vara med ändå! Hade ju gått med uppsatt hår hela dagen och slitet smink, men kul iallafall med lite bilder, fast roligare hade de varit om jag hade varit fixat och tagit på mig fina kläder, nånå. Dom andra blev ju sminkade och jätte fina. Hihi jag bjuder på lite bilder.







Haha blev en hel del oseriösa. De jobbiga var att först fick vi fota, men de blev nå fel när de skulle sätta in bilderna, så alla försvann. Och då hade vi hunnit bli trötta och less att vara där så de blev sämre bilder med mycket sämre fotograf. Dock fick vi alla bilder gratis eftersom de blev sånt krångel så de var väl värt de!

Finns mycket fler men orkar inte lägga upp!

Halloween

Längtar lagomt mycket till Halloween speciellt nu när jag beställt värsta grymma maskerad dräkten! Alla kommer bli såå avis ;)

Lägger ut en bild på den bara ingen härmar mig så jag måste vara likadan som någon annan..


när jag går ner, vill du ha mer

Äntligen fredag och helg. Ska bara ta de lugnt idag och packa och så vidare. För imorgon på morgonen åker jag ner med anton, ronja och min broder till luleå för att spendera helgen. Min faster är bjuden på nån sak som några sminkörer sminkar en och sen är de fotografering och då får man köpa bilderna på sig själv. Så de ska bli ganska kul, sen blir de ju naturligtvis att shoppa lite också och bara fördröja tiden där i luleå.

Nästa vecka sätter jag i löshår igen, vet dock inte vilken färg jag ska ha...

Ungefär så här har ja nu, typ lite mer mot guld, orange, vilket jag passar bra i eftersom jag har lite fräknar osv. Lika långt som de är på bilden har jag nu också.

(bilden tagen från google)

Så vet inte om jag ska sätta löshår i den färgen eller om de blir att slänga in en brun färg med löshår i + slingor. Därför ska jag låta min duktiga frisör bestämma så jag har ingen aning om hur de blir.


Hej igen bloggläsare

Hejsan, de är ingen idé att jag säger att jag ska skärpa mig med bloggen för då ljuger jag, men hoppas ni stannar kvar och läser när jag väl bloggar iallafall!

Men har faktiskt inte orkat blogga förra veckan eftersom då kom Tobias hem från Österrike så jag har varit med han i princip hela tiden, förutom när jag har varit i stallet. Men i söndags for han tillbaka till Österrike igen och kommer hem nästa fredag, så de är alltså en vecka och en dag kvar. Och sen hoppas jag att han aldrig mer lämnar mig här i trista Gällivare nå mer!



På lovet alltså vecka 44, om 3 veckor, då är de SM i Helsinborg (skåne trakten), då ska Tobias kanske följa med mig dit så jag slipper sakna han så mycket. Vi ska nämligen skicka ner Exilia med Grens, Dom kör lastbil med hästar i så betalar man dom så kör dom hästen dit man vill, och de bästa med Grens är att dom tar väl hand om hästen, ger den vatten, mat osv. Så de kostar 10 000 tur och retur att skicka henne, så att vi ska få slippa köra 320 mil igen.. Så vi ska flyga ner. Men tyvärr får inte Melwin följa eftersom att då hade de kostat 20 000 och nej tack de är inte så värt de tycker vi, hehe.



Ja vad kan jag mer säga, skolan, kommer höja mitt betyg i matte, troligtvis sänka mig i idrott, bild har jag mvg i men har varit en gång i hela 9an så nja jag tror inte mitt mvg är kvar :( Musiken har jag varit på en gång också, och där har jag vg så nja vettefan om de heller är kvar. Har varit sjuk riktigt mycke och de är jag fortfarande, är inne på min 3e omgång med medecin men ne jag blir ju fan inte frisk nån gång. Jaja, pusshej.

När hjärtat visar vägen

Har just duschat och sånt och nu sitter jag i bilen påväg till Tobias. Har ridit mina fina för bästa tränaren Lotta som har kommit hem igen. Och blev så himla glad för hon sa bland annat att Melwin har utvecklats, och jag fick en guldstjärna av henne också för hon tyckte jag red så bra. Och samma med exilia. Härligt. Har glömt att berätta också att jag fick rida en klubbhäst i torsdags som heter lector gör han har typ slängt av en massa så dom behövde hjälp. De gick skit bra, han testade ju mig men måste ha sjukt bra balans för de är därför dom vågar sätta upp mig på alla galna hästar.. Haha. Folk sa att de aldrig sett han gå så fint, och de ar första gången jag red honom. Så tack för att ni tycker att jag gör ett bra jobb! Förresten så kom ju tobban hem i fredags, så har ju haft fullt upp så har inte orkat blogga, puss.

RSS 2.0