onsdag är en dag i veckan

Idag har jag mest bara såsat, fast har hunnit vara i stallet också och nu på kvällen har jag, Julia och älsklingen varit och hälsat på Frida och farit på ok osv. Nu ska jag mest bara chilla och sen drar vi igång med ett lan igen som vi gjort inatt också. Det var jag petra tobban och jompa inatt, men nu blir de jag tobban emilio och erica tror jag. Imorgon ska jag vara stalledig och ska fara och köra skoter och mysa som fan, har typ inte kört skoter på hela vintern! Det är förjävligt. Så de blir nog kul som fan bara det är bra väder. Sen blir det att vila upp sig för partey på lördag. Taggat.
 
Grattis till min fina pojkvän också som fick körkort igår och klarade både prov och uppkörning på första försöket. Han är bara lite seg, han hade kunnat ha körkort förra året i augusti men han har aldrig tagit tag i det ju. Nånå, han är ju bäst ändå. Satan va skönt att få skjuts nu coh slippa köra epan, hehe <3
 
Bilder från sundsvall.

Helgens resultat

Söndag: Exilia vann msvb och melwin 2a. Exilia två nedslag i msva men nu är hon tillbaka! Frisk och kry och verkligen hoppglad som alltid förut! Förra året har varit lite upp och ned eftersom det kom en skada som vi sedan trodde läkt men hade inte osvosv. Men nu är hon farlig som satan igen! Synd bara att de är brukar ska sälja henne ju! Melwin hade 4 fel i msva och kom 3a. Har haft stressigt med hästarna hela helgen och ställde inte om mig från Exilia till melwin i msva:n så jag satte han i skiten några gånger då han fick hoppa lite nära, inte bästa flytet som vi brukar ha, men eftersom jag aldrig hoppar högre än typ 1.20 på träningar så tar de ju ett tag innan jag får in känslan i kroppen! De är första tävlingen ju!:)

Måndag: Exilia vann msvb och melwin kom 2a! Tog de faktiskt jätte lugnt med melwin, vela bara ha en bra känsla men blev tvåa iaf :) helt perfekt.

Är på väg till Piteå nu, 45 mil kvar. Imorgon ska jag fara till Piteå havsbad och skriva papper och ta i hand med cheferna eftersom jag ska jobba där! Sen bär de av till gve! Kram

Ny kavaj!


RSS 2.0