en "ta det lugnt dag"

Sitter just nu hos tobban. Tidigare idag hade jag ont i magen och har fortfarande lite mag knip så har inte varit i skolan, plus att öronen gör sjukt ont och halsen också. Så jag har myst till one tree hill med smoothie och fika, och sen följde jag med tobban och bowlade. 
 
Ska färga tobbans hår nu och sen ska han fara och göra risk ettan, han har äntligen satt igång med körkortet efter att ha fyllt arton för ett halvår sen.. grattis till han. 
 
Inget stall för mig idag, är ju alltid stall ledig på onsdagar. Men ikväll ska jag beställa mat med några fina. puss
 
sjukt gammal bild

Hej på er alla

De är nå jävla lagg på blogg appen, eller så är de bara att de är dåligt internet på telefonen som de inte går att ladda upp bilder. Men jag ska ladda upp bilderna på datorn sen så jag kan lägga upp bilder och kanske filmer från konserten,sjukt mäktigt! Och även bilder från annat kul.  Puss
 
Har tyska nu, fast slutar nu. HEjdå
 
saknar min bästis, jonathan

Thailand 3 veckor!

Nu är resan bokad från 15e december och 3 veckor framåt, så jävla fint!! Jag och min käraste pojkvän, pappa och 3 av hans kompisar ska dit. Plus att min bror och hans vänner också kommer dit, tänk å bli brun, festa och sola!! Gosh!! Längtar, och de är inte länge kvar! Puss


Underbara swedish house mafia

Äntligen har vi landat i Luleå och börjat rulla mot Gällivare. Längtar hem och vill sova och bara mysa.

Men gårkvällen var grym!! Fyfan vilka rysningar man fick till save the world!! Dom har så sjukt bra låtar. Lyckad kväll.

Bilder kommer senare!


Stockholm

Ligger på hotellet nu jag och Frida här vis Globen. Vi har just badat badkar och imorgon blir de stan hela dagen sen blir de SWEDISH HOUSE MAFIA på kvällen!! Woop woop!!

Men nu ska vi sova, vi har varit på resande fot hela dagen.


nackdelen med hundvalpar..

Hämtade mina skor igår som för övrigt satt som smäck, dom är så sjuuukt snygga på. Nu väntar jag bara på att dom silvriga också ska komma. Men hur som helst, igår när jag tog ut dom ur kartongen och provade dom, så ställde jag dom sen i hallen medans jag gick och duschade, duschade i 5 minuter och medans jag gjorde de bet Maggie sönder dom!! Jävla bajshund. Men som tur är så räcker remmen ändå att spänna fast, men jag ska ändå sy på den biten som hon har bitit av. De var ju jävla typiskt. 
 
Sitter i skolan nu och har Historia, gjorde just prov. Failade när jag skulle fuska haha.. Men har jag tur så får jag nog godkänt trots att jag inte kan något om forntiden, medetiden och antiken. Måste sluta lite tidigare idag eftersom att jag ska börja fara till luleå för att sedan ta flyget till stockholm, längtaaar. Puss hejdå
 
bilden är över 1 år gammalt, och idag har vi varit förlovade i 1 år och 4 månader. <3

ni vet vad jag sa om beställa saker?

Trodde först att mina snygga klackar inte hade skickats, men dom har kommit, men ändå har jag beställt ett par likadana i silver.. Haha har bestämt för att behålla båda. Snyga som fan.
 

samhälls

Sitter på lektion nu återigen. Efter den här lektionen har jag lunch, är sjukt hungrig! Efter lunchen har jag bara naturkunskap kvar, då ska jag redovisa, hojj har inte ens skrivit stödord så jag får väl bara prata nå skit, hehe.
 
Idag har jag hopplektion och sen måste jag börja packa lite eftersom att vi sticker på torsdag. Är så himla taggad. Hinner ju packa på onsdag också men vill inte göra de då för då ska jag göra nå kul istället. 
 
Ska till Thailand över jul med min fina pojkvän, pappa och hans kompis! Resan är inte bokad ännu men vi ska nog göra de idag. Men de är så sjukt dyrt.. 20 000 per person typ. Men jag längtar som faaaaaan. Puss
 
bilden är 2 och ett halvt år gammal..
 
 

natur kunskap

Sitter och lyssnar på redovisningar just nu. Själv ska jag göra imorgon, jag har gjort en rapport om cigaretter och rökning. 
Idag ska jag bara rida, mer hinner jag inte med, så efter de ska jag bara kolla lite one tree hill och sen sova. De behövs ibland, speciellt efter helgen då jag har varit ute både fredag lördag. 
 
Nu är Exilia ute på annons, min fina fina flicka, vid intresse ring 0767814661.
 

Längesen

Har varit dålig på att blogga men kan iallafall berätta nu att jag har nyss varit i Kiruna och kolla nya twilight på bio, sjukt jävla bra!! Nu ska jag typ sova. Ser fram emot den här veckan, är ledig torsdag fredag eftersom jag ska till Stockholm och kolla swedish house mafias konsert på nya arenan, friends arena! Så jävla grymt. Far på torsdag och kommer hem på lördag. Nånå nu ids jag inte skriva nå mer iallafall. Puss

Haha en twilight bild som Bella är omgjord till mamma!


beställt

Nu är de slut på allt beställande, förutom om jag kanske behöver nått till jul/nyår sen! hehe, fan åå..
 

let me love you

Är himla nöjd med mig själv igår. Jag och Tobias for på gymmet, jag sprang en kvart och cyklade i 20 minuter sen hann vi inge mer, för tobias skulle hinna duscha innan kvälls svenskan. Men efter gymmet for jag till stallet och hoppade 3 hästar. Mina två egna, och uffe, en klubbhäst. Han höll på och slänga av och var tittig så jag fick hoppa upp, de gick bra. 
 
Idag ska jag nog kanske också på gymmet, om jag orkar. Annars ska jag tamejfan hitta på nå kul. Eller bara ligga inne och kolla gossip girl? Hehe de lät bra. 
 
bilden är tagen för 3 år sen.

Krasslig som fan

Har legat med 39 graders feber hela helgen och skallebank som jag vet inte vad. Men skönt har de ändå varit, behöver ta de lugnt och de har jag fått göra, bara kollat serier och myst!

Men ikväll har jag lite att göra, ska hinna skriva en hel bokanalys av en engelsk bok, och har inte ens läst ut boken och den ska vara inne idag? Åh herregud. Den går nog bli lite sen skulle jag tro.

Har fått min iPhone 5 för ett tag sen, men så lat som jag är så har jag inte fixat sim-kortet ännu. Har även fått hem ett paket med min nit bh, två snygga tröjor från Nelly och 3 klänningar, stickade tröjor och jeans shorts med mera. Är en riktig jävla shoppaholic! Måste sluta med de här.. Nånå hejdå


frukt doppat i smält choklad

Har just ätit mig proppmätt på banan, äpple och jordgubbar doppad i choklad. Fifan.. Nu har säsong 2 av One Tree Hill laddats klar så medas tobban kollar nån kass serie så ska jag börja kolla det. Har kollat runt lite vad jag har för uppgifter att göra, har typ inget att göra men ändå känns de som att jag har hur mycket som helst?! men jag får kolla upp det i skolan imorgon. 
 
Bilder idag från när dem var och intervjuade mig och sånt :)

Äntligen i Gällivare

När jag kom hem togs jag emot av en massa fina vänner, mina bästa tränare och några från kommun grejen som fotade mig, fick två blombuketter och en skyld på boxen, fotade 2739 bilder och grattade mig så mycket, de var så kul! I Piteå kom även ridsportförbundet och gav mig blommor! Så himla kul de här!

Nu blir hela släkten bjuden på mat hos Fammo, sen ska jag duscha och bara mysa med min pojkvän ikväll! Skola imorgon.. Blää.. Ligger lite efter, måste jobba ikapp ikväll! Hejs


Max Max Max

Har käkat på Max minst 5 gånger på den här resan, är här nu igen! Blir Frisco som vanligt. När vi har ätit färdigt så blir de hemåt färd. Befinner oss i Luleå just nu, har sovit i stugan i Piteå inatt. Längtar hem. Fast inte till skolan.. Nånå hejdå!


34 HUNDRADELAR FRÅN SM GULD

Jag är så himla stolt, jag och Melwin blev 2a på vårat andra SM någonsin! Vi har bara börjat, så vart ska de här sluta?! De är helt sjukt. Red felfritt omg 1, red felfritt omg 2 som var msva, och finalen hade både jag och Kajsa ett ner, därför blev se omhoppning, jag gick först ut, vilket är sämre eftersom då visste ju Kajsa hur jag red och hur mycket hon måste göra för att vinna, jag satte stor press på henne efter att ha ridit min klockrena snabba omhoppning, men hon slog mig med 34 hundradelar, fatta?! Därför ser jag mig ändå som en vinnare! Är så sjukt stolt och glad. Bästa bästa bästa Melwin. <3


RSS 2.0