Torsdag

Har inte varit i skolan idag men har gjort annan nytta. Har krattat på våran gård eftersom de kommer folk som ska fota de när vi ska sälja det. Man brukar glömma hur jäkla stort och fint vi bor, men efter att jag och tobban krattat endast halva gården som tog cirka 3 timmar så påminner de en om att man har ganska stor och fin gård, haha.

Sen har jag solat, farit till stallet, ridit och haft kvällsfodring. Nu kollar jag bb sen ska jag duscha! Piss


Tänk om alla killar tänkte så


Tjena tjena

Hej! Idag har jag bara varit i skolan en sväng, som alla andra dagar. Eftersom de inte finns något att göra när alla är klar med alla arbeten och betygen är satta.

Har träningsvärk sen igår då jag sprang 3 km på idrotten och sen även hopptränade vilket jag inte har gjort på 2 veckor.

Nu är inte länge kvar till sommar lov och inte heller tills jag och Tobias ska utomlands!


det är helt sjuuuuuuuuuuuuuuuukt

Åh jag stör mig så mycket på sånt här.. I den riktiga världen går man runt och tänker att man vill ha en kropp som en av alla modellerna, men ingen är perfekt, så är de ju, och sen är ju killar så himla utveckligsstörda när dom inte fattar heller att dom sitter och runkar till så "snygga" kroppar när dom en själva verkat runkar till photo shopade kroppar.. Ingen ser ut så som modellerna gör. Hate it hate it hate it. Hatar att man inte bara kan se ut som man gör utan måste photo shopa sig vackrare för att få status osv..
Här tillexempel, Camilla i big brother som är modell.. Lite skillnad kanske, och ansiktet är också heeelt förändrat.. Nog för att Camilla har fin kropp precis som den är, men den är ju inte direkt som på bilden.

Ojoj

Har beställt grejer nu för över 1000.. Fan å! Måste ju spara mina pengar egentligen..


School of rock

Ovärt att vara i skolan idag.. Är ju klar med allt men ändå ska man jävla vara här.. Pissigt


Hey you?

Jag och Sanna exprimemterade med mitt hår i lördags och har kommit fram till att jag ska ha håret så här på balen. Hehe


Tält åde

Igår for jag, tobban, Julia, Hägg och jonta och tältade, vi spelade fotboll där i skogen, grillade, chillar och härjade, vi for kom hem vid 5 på natten för vi insåg att vi inte ides sova på hårda marken i ett tält istället för en mjuk varm säng ;) haha

Idag ska vi laga tacos och mys pysa och bara typ vara inne hela kvällen skulle jag tro!


skolan

Sitter i skolan just nu och har skrivit lite om första världskriget. Är klar med den nu. Har som sagt gjort 8 arbeten och 2 omprov i veckan så jag är något slut.. Nu har jag bara en karta att göra klart och en hk uppgift som jag har missat. hoff..

Är iallafall ledig imorgon och de ska bli hur skönt som helst! Eftersom vi hade den där BRA-dagen så får vi komp. Något som är inplanerat är iallafall att grilla och äta par middag med tobban, sanna och jonta. Puss


22 maj

Glömde skriva igår att de var min och Tobias månads dag, vi har varit tillsammans i 1 1/2 år och igår hade vi även varit förlovade i 10 månader <3 kommer alltid älska dig


Sjuk sjuk sjuk

Ska till läkarn ikväll för jag kan knappt svälja och har as ont i halsmandlarna och de.. Även om jag inte varit i skola. Så har jag gjort klart en hel rapport nu hör hos Tobias medans han spelar data, och så har jag även skrivit en diskussion, en engelsk uppsats och sen Inge mer tror jag. Ska kanske fara och sola nu och sen stallet sen läkarn. Puss


Gällivare

Nu är jag hemma hos Tobias och vi ska snart typ fara och spela fotboll eller nå. Puss :)

Min pappa är bäst


Jag älskar min pojke


På väg till piteå

Nu sitter vi i bilen, kan berätta iallafall att detta var ännu en lyckad tävlings helg :) igår jag jag 4 fel i msvb och idag red jag msva och de blev min 3e felfria och vinst!:) fina fina Melwin.

Nu sitter vi i bilen och har 57 mil kvar till Piteå där vi ska stanna över natten. Och imorgon bär de av till Gällivare.


Skola suger

Känns inte bra att de här är alla mina uppgifter som jag måste göra hemma på mindre än 2 veckor. Plus att jag har uppgifter att göra klart som vi håller på med just nu i skolan också.. Fuck livet


My lovely friend

Love you


Bollnäs

Kom fram idag ganska tidigt och har hunnit rida, sen for vi på hotellet och duscha osv sen käka vi middag på Kina och nu kollar vi hockey.

Imorgon är de tävling, rider 1.20. Hörs imorgon!


På väg till Bollnäs för tävling

Sitter i bilen och har 26 mil kvar till Umeå där vi sover över natten och imorgon far vi vidare till Bollnäs. De är tävling fredag lördag för min del, rider msvb på fredag och msva på söndag :) har bara med Melwin så klart eftersom att exilia är skadad. Nånå puss!

Hade även fått en fråga om hur länge löshåret håller. Jag har ju satt hår med riktigt bra kalla så de håller ju sig fint längre än sämre hår. Men cirka 3-4 månader då har håret växt ut så mycket och då kan löshåret börja bli ganska risigt.

En annan fråga är vart jag har köpt tröjan som är på bilden, de vet jag inte, min mamma köpte den :)


Hade fått en fråga

Jag klipper mig på Storgatan 10 hos Anna. Och de är bara hon som jobbar där och de är en av mamma bästa kompisar så de är hon som klippet mig. Det kostade 6000 att sätta löshår den här gången. Och jag sätter extensions :)


I love having long hair

Hej hej :) helgen har varit ganska så kul faktiskt.

Men nu är söndag och de är inte kul för då är de skola imorgon.. Har just duschat och ska äta grillat nu här hos tobban och sen blir de att byta däck på bilen sen big brother.


Hår fixar dag

Nu sitter jag hos frissan. Har just börjat med att färga min utväxt, efter de blir de ju att sätta i löshåret och sen ska hon nog slänga i nån grå/vit färg i hela håret. Detta lär ju ta några timmar.

Senare blir de mission, haha.


Put your lips together and you come real close


åh det här blir nog bra!

Idag ska jag umgås med min fina vän och ha kul.
Imorgon ska jag sätta löshår! (skulle sätta 22 maj men vi flyttade tiden) Och de kommer bli så jävla nice längtar!
Och ja, helgen ska helt enkelt bli bra nu! Löshåret gör nog hela min nästa vecka också, hehe!

Är i skolan just nu, slutar snart. Då blir de stallet iallafall. Puss


Vill inte vara kvar

Vill bort från allt och alla. Hade vilka fara utomlands själv helst nu. Orkar inte med allt olyckligt som händer, orkar inte bli behandlad dåligt av dom som borde behandla mig bra. Jag betyder ingenting, jag bara finns där hela tiden och tar emot allt.

Tack till min familj som jag älskar över allt annat. Och mina hästar, ni fyller mina dagar med glädje <3


My great pony

Inomhus SM förra året var sista tävlingen då hon var svullet i ett bakben, vi for och kollade upp henne men dom trodde att hon bara hade fått ett slag. Hon skulle vila i någon vecka men hon fick vila i många extra bara för att tävlings säsongen var slut och då fick hon återhämta sig och ta en liten vinter vila. Första tävlingen iår var hon inte den hon brukar vara, hon velade inte hoppa på samma sätt, jag fick rida skiten ur mig själv för att de skulle gå vägen. Och hon hoppade men men hade en del nedslag som inte brukar förekomma. Andra tävlingen hoppade hon msvb och kom 2a men de är på msva det kommer fram och de är väl för att hon verkligen har känt att hon har för ont för att ställa upp för mig.. Så efter 3e tävlingen så bestämde vi oss för att fara och kolla upp henne, hon hade ju somsagt kotledsinflammation, min lilla flicka.. Hon har typ hoppat hela jäkla tiden iallafall.. Det är riktigt dåligt att hon inte säger ifrån när hon har ont.
Häst med större hjärta finns inte.
internationell Msva när hon hade skadan, 3 nedslag.

nordiska språk

Har svenska och ska ha det typ en timme till, jobbar om norska språket, jävla äckel språk. Har 7 arbeten att göra innan nästa vecka då betygsvarningarna kommer.. illa.. blir nog en pluggar vecka? eller? Jag har aldrig pluggat.. Nånå

Idag är jag stall ledig, har sovit sjukt dåligt inatt så de ska bli skönt att slippa stallet och bara ta de lugnt, kanske sova lite efter skolan eller något och umgås med Tobias, puss.

För övrigt är de bara 45 dagar kvar tills jag och Tobias far till Turkiet! längtar!


Förstå vilket hjärta denna ponny har

Mamma har varit med exilia till ATG i Boden eftersom att hon inte har kännts helt 100% på sistone. Så himla snäll som min flicka är så har hon hoppat trots att hon har kotleds inflammation på båda frambenen, förstår ni? Hon har hoppat felfria msvb och msva med endast ett stopp.. Vilken stjärna, tur att vi kollade upp henne för med henne vet man aldrig eftersom hon ställer upp iallafall. Jag borde ha fattat de direkt.. Fast de har inte varit så lätt att veta eftersom jag bara har tävlat 3 gånger.. Men nu kommer alltid bli bra!<3


Hoppas på en bättre vecka

Nu sitter jag i skolan, har svenska kvar sen lunch, är sjukt hungrig. Och sen har jag bara matte så slutar alltså typ kvart över 12, niice. Tror jag ska dra på stan då en sväng med Matilda och sen ska jag sova ett tag innan jag far på stan igen med tobban och letar en ny parfym till han sen blir de stallet.

Den här veckan ska jag göra någon nytta, och ihelg ska jag ha kul! Ska höra om någon vill fara någonstans eller nått :) puss


En annan fråga:

Matilda Holstad: hej denice<3 jag undrar om du tycker om korvstroganof!!
Svar: ja de är sjukt fint men jag föredrar pizza!! Sj?


En fråga:

Emma: hej är du nöjd med din rumpa?:)
Svar: ohja den är de finaste jag har ;)


Helg och tråkigt

Finns inget att göra? Tråkiga lilla Gällivare.. Nånå då blir de väl bara att ligga inne och kolla tv hela kvällen :)


Nu är jag nöjd

Såja! Det blev inte att sy klänning eftersom att jag hittade en jätte fin! Så nu är den beställd och kostade ettusenfyrahundra.. Ops. Hoppas den sitter bra då, annars så syr vi till den! Har börja ångra mig om jag ska sälja dom andra klänningarna eftersom den blåa går att använda som tröja, sjukt fin fest tröja, och den gula kommer vara sjuuuukt fin att ha utomlands åde! Men om ni är intresserade så hör av er ändå :) puss


min plan, min framtid

Har kommit in på fordons, vilket är både bra och dåligt, för vet egentligen inte vad jag vill göra. Men som sagt så flyttar min pappa och min bror till Spanien nu i November, jag vill helst följa men problemet är att man inte får tävla ponny där om man är över 16, därför följer jag inte med nu, men jag ska gå 1 år på gymnasiet här, fordons alltså, sen blir de att köpa storhäst och fara till Spanien och leva livet, tävla och bara njuta av livet och försöka lyckas på häst fronten. Är så himla skol less så de känns bra att bara behöva tänka att jag har 1 år kvar av skolan (kanske 2 år). Längtar så himelskt och Tobias går ju ut skolan om ett år och jag hoppas till tusen att de han vill är att följa med mig dit. Livet är underbart och det ska bli ännu bättre! Puss!


Exilia

<3


You take my so high that i can jump on clouds

Idag vill jag bara sova. Har sovit så jävla bra inatt och de är inte bra för då blir man bara tröttare för att då vill man inte kliva upp ur sängen och de.. Så idag hoppas jag på en mys kväll!

Känner att jag bara vill bli frisk nu. De är inte speciellt skönt heller att kliva upp till skolan på morgonen då de är värst när man inte kan andas, ont i halsen och får fetaste host attackerna..

Angående hästarna och tävlingar osv. Exilia är världens bästa häst, men de är slut nu. Vi har lyckats så himla bra och vi har gjort allt som går, placerad på sm och jag kan rida henne fullt ut, det finns Inge mer vi kan åstadkomma. Så just bu fokuserar jag mest på Melwin och därför rider jag knappt exilia, hon vilar var och varannan dag och när jag rider hon så har vi mer "kul" än att hårdträna. Så därmed är hon väldigt oriden just nu. Men jag ska få henne i trimm nu igen och sen sälja henne till nån fin liten pojke eller flicka som tar hand om henne som den ängel hon är. <3


Dans jävel

Har just haft dans inför balen åde. Nu ska jag och Matilda hem till mig och mysa som fan till bb osv!

Skönt med helg imorgon! Puss

Kolla va fin ponny jag har :)


Klänningarna

Glömde skriva storlekarna på klänningarna och är inte helt hundra just nu men jag tror att båda är xs.. Haha hör av mig bättre sen om det :)


Klänningar till salu

Har beställt två klänningar från Nelly här för ett tag sen. Klänningarna är superfina och annorlunda till skillnad från andra som bara går i svart och vitt.

Men grejen med dessa klänningar är att dom inte sitter precis som jag tänkt att dom skulle sitta på mig och har ångrat mig och tänkt att jag ska göra en egen klänning och sy till med Fammo min.

Så dessa klänningar är till salu. Aldrig använda, 300 kr styck. Hör gärna av er! Vill bli av med dom, känns onödigt att äga dom eftersom jag aldrig kommer använda klänning förutom på balen. Puss


RSS 2.0