Sjuk och jävlig

Är sjuk men for ändå till skolan idag, de bränner i halsen så jag vet inte vad, och hostar gör jag.. De blir bara värre och värre..

Stall ledig idag, just nu är jag och Tobias hos mig och ska kanske ut med skotrarna en sväng, och sen ska vi äta middag på Thai :) puss


If i lay here

Värdelös dag, förbättrar den med lite hoppning på fina ponnyer :)

Så nu sticker jag dit, sen blir de bara mys o sova, bloggar med nå roligare imorgon :)


Nu ska här sovas

Har varit i skolan till halv 3, for till stallet vid halv 4 och sen hämtade Emilio och Erica mig så for vi runt lite, sen for jag och Erica till mig, kollade lite repris på big brother, snackade och käka glass.

Big brother slutade nyss så ska ta och sova i någon timme innan Tobias kommer hem mitt i natten och kommer och kryper ner och myser med mig. Längtar! Pusspuss

Gamla bilder, har alltid varit as grym, och jävlar va snygg pappa var på yngre dagar! Hehe och mamma värsta puman, men de är hon ju ännu såklart ;) haha


We found love

Vaknade vid 12, hämtade upp Julia och stack till stallet och red ut i fin vädret med Julia och mr blue i fin vädret, myyys.

Ligger i soffan just nu och kollar big brother, loooove it. De är verkligen beroendeframkallande.. Ska väl sova efter de, blir ledsen när jag tänker på att de är skola imorgon, blä.


Väntar på John blund

Har haft en ganska mysig och ändå rolig dag. Erica for hem nyss, vi har snackat en massa och ätit godis, kört runt lite och kolla film å sånt. Riktigt härligt.

Ligger i sängen nu och spelar wordfeud med Tobias men är så himla less på de där spelet så de är inte sant.. Haha. Ska väl bara spela vidare och kolla lite tv sen sova, puss.


börjar bli beroende av att klicka hem saker

Nu har jag jut beställt löshår, inte för att jag är missnöjd med mitt korta hår, är snarare sjukt nöjd, men ifall man någongång vill ha långt så kan jag ju de nu när jag har beställt, plus att jag ska ha löshår på balen åde :)

Har vaknat vid 11 idag, fikade osv och sen somnade jag om igen vid 12-1, skönt. For till stallet vid 2 och kom hem för ett tag sen och har just tryckt i mig en hamburgare och nu sitter jag och trycker i mig glass. Blir nog att ta de lugnt idag också, puss hejdå hörs sen!




Älskar big brother!

Haha norrlänningen i mitt hjärta ;)


Jag älskar dig

Drömmer jag? När de är så att jag fått den bästa, finaste pojken i världen så kan jag nästan tro de, i så fall, väck mig aldrig!


Hej jag heter Denice och det står för D e nice? Eller?


Tacos och mys

Slutade 20 över 12 och då bar de av till stallet direkt och mös med dom fina och red å de.

Har suttit ett bra tag och kollat balklänningar nu och jag har beställt två, jag säger bara fyyyfan va fina! ;) ingen kommer ha likadan, de är jag nästan 100% säker på och därför kommer jag vara snyggast på hela balen!

Ska duscha nu och efter de blir de tacos med bror min och mor min. Fan va mys å de, ska ta de lugnt hela kvällen. Puss


22 februari, en vacker dag

Igår firade jag och Tobias som sagt våran månadsdag och de var den bästa dagen på länge. Vi hade så jävla roligt och mysigt, åt oss proppmätta på förrätt och varmrätt, skippade efterrätten för vi va så mätta så vi vela spy. Vi pratade om allt och ingenting och sedan mös vi framför tv:n. :)

Idag har Tobias tyvärr farit till ö-vik och tävla så han kommer hem på måndag.. Ids inte ens berätta hur mycket jag hatar att han alltid far bort på vintern och jag på sommaren, och jag får inte ledigt så jag kan ju inte alltid följa med han. Nånå.

Men den här dagen har inte varit så jävla kass ändå, vakna upp bredvid Tobias, for till skolan där vi bara hade någon föreläsning sen hade vi bowling på frilufsdagen(?) och nu ligger jag hemma och kollar tv, ikväll blir de stallet. Puuusss

Kul att tobban hatar att vara med på bild så han spelar Allan på alla ju.. Haha


Bowlar sönder!


Frisör besök

Nu har jag blivit riktigt kort hårig. Och de känns ovant men så småningom så kommersat nog vara nöjdare, är redan mer nöjd än vad jag var för några minuter sedan :)

Idag är jag stall ledig och idag är även min och Tobias månadsdag! Vi har varit förlovade i 7 månader, och tillsammans i 16 månader, eller om man räknar med uppehållet (eftersom de tog slut ett tag) så hade de varit 22 månader. Så vi ska fira våran dag på olearys med massa god mat och mys efter de! Puss.

Min snygga töjning (5mm) och håret på andra bilden nu när de är klippt!;)


Say what you want what you need we can make it

Har slutat skolan vid 3, for hem och chillade ett tag då och sen åt jag och rullade vidare mot stallet. Har just hoppat mina fina ponnyer och det gick riktigt bra med båda! Woho!

Sitter i stallet med pappa och väntar på att vi ska få fara härifrån, vi har kvällsfodring. Pusshej


Kolla hur fin pojkvän jag har!

Fick en bikini och trosor från Victoria secret (sjukt jävla nice) och en nyckelring till bilnyckeln!

Tur man har en kille med smak :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1140469/images/2012/pic_190457715.jpg" class="image">


Nog har jag snygg pojkvän!

Ne love you long time även fast du använder mössa i 30+ grader? Knasig


Igår och idag

Tog hand om mig själv igår och de var sjukt nice.

Har inte varit i skolan idag, men jag for och sola vid halv 12 och sen for jag till stallet och red ut exilia och hon var piggelin. Sen for jag till fysion och kollade min rygg som är väldigt överansträngd som snart kan orsaka inflammationer i musklerna för att dom aldrig får vila, och huvudvärken kommer också därifrån, för att jag är så spänd osv.

Kom just till stallet igen och väntar på mat, sen ska jag rida melwin på lektion och sen hem och duscha och sen kommer Tobias och jag säger bara fyyyyfan va jag kommer hoppa upp i hans famn och aldrig släppa taget när han hoppar av flyget! Hihi längtar!


Mysig kväll

Igår for jag Ida och Olivia och köpte godis samt hyrde 3 filmer, sen åt vi as god middag sen kollade vi melodifestivalen och de var helt sjukt att "mirakel" gick vidare istället för "förlåt mig", jag ryckte sen var as grym, den var ju som modern och de. Sen kollade vi 3 filmer och somnade vid 3.

Nu sitter jag i bilen på väg hem till Gällivare, ikväll ska jag ägna mig åt att fixa naglarna, kanske sätta en ansiktsmask, måla naglar osv. Hörs sen!

Ida jag och Olivia :)


Satana va jag shoppa lös

Har handlat två byxor, två linnen, ett par shorts, två tröjor, solbrillor och två bhar, lägger ut bilder sen :)

Nu ligger jag på hotellrummet och äter chips med salsa sås med Olivia och pappa. Ska strax till Olivia och där ska vi duscha och käka god middag åde och sen vara med Ida och kanske nå fler ! Puss


Piteå stadshotell

Har vaknat och varit i käka ät frukost och ska senare på stan och shoppa lite, nu ska jag försöka vila en stund till. Puss hörs sen.


Detta var inte så lyckat

Först var tåget försenat i 1 timme och 10 minuter, och mellan sunderbyn och Boden så hade tåget framför oss kört på en älg så vi fick stanna och vänta ett bra tag och sedan backa tillbaka till Boden igen och därifrån skulle vi åka buss till Luleå men då kom pappa istället och hämtade mig från Boden så for vi till Piteå igen, jobbig resa..

Har nyss kommit in till stugan för vi har varit hos Olivia och som ett tag och myst. Och när vi kom in hit till stugan så ser vi att de är fetaste vattenskadan.. Fyfan vad jag tycker synd om pappa de är helt sjukt, 4 gången vi har haft vattenskada i olika hus och han hinner aldrig ta de lugnt för en vecka så har de hänt något annat som måste fixas, min pappa har nog mer otur än någon annan människa.. Så nu kommer de kosta några hundra tusen att reparera igen. Fy i helvete.

Ni ska veta att min far är så himla bra, bäst. Han är så himla ödmjuk, snäll och tänker alltid på alla andra innan han tänker på hur han själv har de. Han är För snäll helt enkelt. Han gör allt för mig! Precis allt! Och de är jag så jävla tacksam för, fan vilken tur jag har som fick den pappa gick fick, och mamma förståss, världens finaste föräldrar!

Nu ska vi iallafall fara och ta in på hotell, fyfan ångesten som man har i magen när man vet att man måste riva ut allt och slänga bort en massa pengar bara för att vattnet frusit.. Bloggar imorgon. Puss

Poolen i köket?


Luleå-Piteå

Sitter på tågstationen och jag kan säga er att de luktar öl och sprit som bara den här inne.. Tåget är försenat en timme, alltså från 14.36 till 15.35, äckel tåg! Så jag far ju med tåget till Luleå och så hämtar pappa upp mig som redan är där, så far vi till Piteå.

Det ska iallafall bli skit kul att fara till Piteå och träffa några fina saknade vänner! + lite shopping hehe. Och fördriva tiden där blir perfekt för då har jag kul också, och sen när jag kommer hem på söndag kväll så är fe bara natten kvar och sen på måndag kommer Tobias! Hörs sen!


School is not my thing

Har just haft musik, andra gången jag är på den i hela 9an.. Haha men grejen är ju den att jag är riktigt bra på de, samma med dans, jag har takt känslan osv och riktigt många säger att jag sjunger bra, spelade trummor idag och han visade en gång sen spelade jag hela låten utan ett enda misstag :) fan va jag skryter, haha nä.

Efter skolan ska jag på massage och räta ut min rygg ska dom också göra, och sen ska jag rida åde. Puss


love will be hard it will be positive and negative

Jagvill bort från denna håla, hade planerat att fara med några vänner till Lansjärv men nu blev det inte av, vill till piteå, vill vara i våran underbara stuga och jag vill att mina fina ponnyer ska stå i hagen eller i stallet utanför.
Far nog troligtvis till piteå ihelg, fast dock utan hästarna.
Vill ha annat att tänka på, vill att det ska vara måndag helst nu, hade helst hoppat över helgen för att de skulle bli måndag direkt.

jag ska hela vägen upp, även om jag måste klättra


sjuk och plugg

Känner mig riktigt slut i kroppen, ryggen är helt slut körd, min skalle gör precis lika ont varje dag jag vaknar, öronen har varit ett problem sen jag födes och nu på senaste har jag har öroninflamation i flera månader för jag är så dålig på att sköta mig och sätta örondroppar osv, och halsen gör sjukt ont, och har ingen energi och ork, helst inte till skolan, då känns de 3 gånger värre i hela kroppen.
Hur som helst så är jag hemma från skolan idag, ska ta och göra lite läxor nu och så, sen ikväll vet jag inte vad som händer, ska iallafall färga håret på min bror. Pusshej.
sjukligt ful man är just nu men är man så är man.

Alla hjärtans dag

Dagen har inte varit så himla dålig trots att jag känner mig alldeles för ensam just denna dagen när man egentligen brukar mysa extra mycket. Jag har haft fullt upp iallafall, skolan gick ganska bra och de gick inte så segt, sen for jag med Sanna på stan och shoppade en fin alla hjärtans dag och månadsdagspresent till Tobias och silverhårinpackningsbomb och ett nagellack, och hann knappt äta middag innan jag for till stallet vid halv 6 och hoppade två riktigt fina ponnyer idag som ägde sönder.

Och dagen avslutades med en riktigt härlig dusch med skrubbning och målade naglar med mitt nya nagellack. Och nu ska jag ta av mig min onepiece, lägga mig i sängen, kolla weeds, men mest av allt, SAKNA Tobias som jag förövrigt nyss pratade med i telefon en sväng, så himla bäst pojke. 6 dagar tills jag blir lyckligare än lyckligast i världen igen! Godnatt!

En bild på från stan, en från skolan och en på naglarna.


Why can't everyone just be like me, easy would it be

Varför finns de lögner och varför ska man kunna bli sårad?


Bild lektion

Ritar ett fint stall med massa hästar i, uppifrån. Haha fint.
Ser inte fram emot att sluta senare idag än vad jag egentligen skulle ha gjort, för måste göra nå kemi skit. Hejdå


håret och så vidare

Längesen jag var vaken så här länge? Älskar att sova så brukar vela sova så tidigt som möjligt haha.. Det var för att jag kom hem för bara ett litet tag sen, har somsagt varit hos pelle med sanna och jonta och snackat skit åde.
Mitt hår är riktigt riktigt ljust nu för tiden, riktigt nöjd! Fast hade vilja ha de ännu ljusare men måste ju dock vänta ett tag innan jag färgar en gång till, typ en månad, efter jag har klippt mig oså. Har alltid uppsatt hår när ja inte har hårförlängning, och efter jag har klippt mig så kommer de ungefär se ut som de ser ut att vara på bilderna, alltså riktigt kort i nacken och så som de är framtill.
(alla vet ju att blont hår blir gult med blixt hur jävla ljust den än är, typ haha)
Nu sa jag ta och äta en risifrutti, kolla weeds sen sova!

I see it in your eyes that you listen

Just nu ligger jag i Pelles lägenhet (Sanna och tobbans morbror) eftersom dom är i Miami så har Sanna hans lägenhet lite då och då. Vi har varit hos Lollo ett tag sen for vi till nått party och kollade läget.

Ska väl strax fara hem tror jag, kolla lite weeds sen sova. Hejdå


I love my horses

Har vaknat vid halv 10, har inte kunnat sova av fen hemska mensvärken jag har.. Men då tog jag några alvedoner och la mig och kolla lite avsnitt av Weeds så blev de lite bättre.

Kom nyss hem från stallet, har varit där i flera timmar och bara myst, ridit ut i de fina vädret, de är 0 grader ute, så himla skönt, de är såna dagar man älskar, riktig vårkänsla! Hästarna var duktiga som vanligt! :)

Nu ska jag gå ut med min pappa i grillkåtan och grilla korv till middag, sjukt gott, så ska vi väl sitta där och stirra på elden och allmänt mysa! Puss


Allt eller inget

Har varit med Erica och Matilda i några timmar och kom nyss hem. Vi har surrat åde men det fanns inget att göra. Så kom nyss hem och ligger och kollar tv och skriver med tobban som just kommit fram till Miami<3

Det är helt sjukt hur mycket man kan tycka om någon, hur mycket man kan sakna någon så mycket, de är helt sjukt. Känner mig helt svag, som att jag inte vill vara kvar när han inte är vid min sida, han är de bästa jag har, han är den underbaraste pojkvännen som finns, han är perfekt för mig. Allting påminner mig om honom, va jag än gör så finns de en tanke om honom och det kallar jag äkta kärlek. Jag lovar att det inte går en sekund utan att jag tänker på honom. Han är de finaste jag har, en drog, och jag kommer alltid vara beroende av det och jag kommer aldrig vilja testa en annan drog än den. Älskar dig Tobias Härstedt, du och jag i en lång framtid<3


hår experiment

Har slutat 20 över 12 idag, skönt. Då for jag till stallet och skrittade bara ut dom så de gick ganska snabbt.
Nu är jag hemma iallafall och har varit de ett bra tag. Har färgat håret och de blev riktigt bra, där baki på längden är de liten gult ännu men de ska ju strax klippas av så de orkar jag inte bry mig om.
Ska fara och vara med sanna en sväng nu, sen ska jag nog vara med erica och matilda och kanske någon annan. Puss

Nationella prov

Började halv 9 idag och sluta halv 11, de gick nog rätt bra, jag skrev en argumentations artikel om "inte längre barn?"

Har just skjutsat tobias till flygplatsen så nu kommer jag vara as dryg i 10 dagar.

Ska ta och vila lite nu tror jag, sen ska jag till stallet vid 7. Pusshej.


Starting to see clear now

Har vaknat vid 12 för har ingen skola idag, då kom pappa med med från Sibylla till mig, sen har jag bara kollat tv och har nyss fixat mig lite.

Väntar på att Tobias ska ha träna klart så ska jag fara till han och sen kanske vi hittar på någonting, är sugen på att sola så jag kanske drar med han på de ikväll.

Den he veckan längtar jag inte till fredag, de kommer vara så himla tråkigt då för då far Tobias till Miami i 10 dagar, och direkt han kommer hem så far jag troligtvis till spanien.. Bra timing, nånå hörs!


Hoppelihoppskutt

Hoppträningen gick sådär idag, red inte allra bäst då jag är riktigt trött idag.. Sitter hemma i soffan just nu och väntar på Tobias så ska vi gå och mysa i duschen och kanske ta en bastu. Så ska jag även slänga i lite silver shampoo och se hur de blir med det.

Nu ska jag ta och vänta vidare på Tobias med en macka i munnen. Hejdå!


It's the way I’m feeling I just can't deny


John Q

Började halv 9 imorse och slutade tio i 10. Hade bara nationella prov och de gick väl sådär, svenska är jag inte bäst på..

Sitter och kollar filmen John Q nu och äter korv och makaroner.

För övrigt så är jag blondin nu, men ska köpa silver shampoo idag eftersom de är ganska gult, puss.


Bilder från klubbisen

Alltså Melwin? Varför ska du alltid hoppa så högt över hinderna? Dom är inte farliga.. Haha puss på näsan din!


Klubbtävling

Kan säga att de var riktigt roligt att rida någon annans häst, vilket jag inte gör så ofta eftersom jag tycker de räcker gott och väl med att rida två stycken varenda dag.. Men hur som helst, tävlade Julias ponny mr.blue i 90cm och var felfri och gick as bra, tyvärr var den en pay and jump klass så man kunde inte vinna den, annars hade jag och blue gjort de. Så tävlade jag Melwin i 1.10 också och han hoppa skit bra, men som vanligt så tycker han att de är skit skumt med tävlingar på hemma plan så jag tog de som en liten träningsrunda, han var rädd dörren längst bort på kortsidan som hade is på sig så han tvärvände en gång för den, annars var vi felfri på hinder åså. Lilla mulle meck, han är den största bejbisen som finns..

Har börjat skolan 8 idag och sluta halv 10 eftersom vi bara hade genomgång till nationella proven som börjar imorgon.

Så nu ska jag ta och sova en sväng, puss.


Gladiatorerna

Sitter med mamma pecka och tobias och kollar gladiatorerna för de är en kille från Gällivare som är med, dock går se inte så bra för han haha..

Har bakat för ett tag sen eftersom alla tävlingsryttare från ridklubben dundret måste baka till klubbtävlingen som är imorgon :) hörs!


Hej macarena

Sitter i bilen påväg hem till gällivare eftersom tävlingarna blev inställda idag. När jag kommer hem ska jag rida och mer än så har jag inte att berätta för er, bloggar senare :) hejs


@levi

Kom hit igår kväll någonting och vi Bormio en riktigt riktigt mysig lägenhet på två våningar.

Just nu har vi farit till backen och jag sitter i restutangen och käkar medans tobban besiktar banan och snart ska han tävla. För er som inte vet så åker han skidor, om jag inte sagt de?

Har inte internet där vart vi bor men i resturangen har jag de, men jag lär ju blogga en gång till. Puss


What doesn't kill you makes ju stronger

Idag har jag chillat som tusan och var i stallet för ett tag sen och har just packat färdig för strax sticker vi till levi!


Trevlig dag

Har umgåtts med mina fina vänner Matilda och Erica och de var så skönt att vara få prata och bara umgås med dom vilket jag aldrig brukar ha tid med. Matilda har tagit ut mitt löshår och Erica har slinga mitt hår så nu är jag ett snäpp blondare!

Nu har jag packat lite och ska mysa ner mig med Tobias i sängen. Om ni undrar varför jag har packat så är de för att jag följer med min pojk till finland imorgon dör han ska tävla där. Kommer hem på lördag kväll och som tur är så rider lotta Melwin eftersom han ska få hoppa lite på klubbtävlingen som är på söndag.

Nånå puss på er! Lovar att bli bättre på bloggandet!

Dock ser de lite gult ut men de är mer guldigt.

 


RSS 2.0