ny tungstav

Kom just hem efter att ha varit på stan med Filippa. Ska snart duscha och snart kommer familjen härstedt till Piteå och då ska vi käka middag hos Filippa.

Har shoppat en ny tungstav idag.



looking forward to something awesome

Halloj. De blev att laga lite thai mat, biff och nudlar och bambuskott och dedär, hehe. Gott. Har tagit en dusch, målat naglarna och tagit de lugnt. Funderar på att sova snart eller något så tiden ska gå fortare haha.

Ni vet när jag berättade om att börja springa och dedär? Inte har de ju blivit och de kommer aldrig bli heller. Får helt enkelt bara sluta med allt godis och annat skit som jag äter.

snart är de jag som står på stranden och blir bländad av solen, sådeså.

matlagning

Håller på att laga mat just nu. Louice har farit hem för typ 2 timmar sedan så nu ska jag bara ta de lugnt och äta i min ensamhet och bara längta ännu ännu mer till Onsdag. Fast Olivia kanske kommer och joinar mig ikväll. Vi får se.

Har ridit just och de gick sjukt bra med båda pollarna, love them! Har hunnit städa lite också idag, eller ja egentligen bara plockat undan lite saker och sådär, för damsuga de orkar jag inte.. Haha. Nåmen nu ska jag äta. Puss


Jag just nu, slitet.


coll girrl






peace out yo!

louice är på g

Hon är strax här. Underbart. Då slipper jag vara själv. Poss


sol vind och vatten

Vaknade prick 12 och gick ut och satt i solen ett tag. Det är stek hett ute. Men de började regna en skvätt och vädret ser inte så jätte stabil ut. Men ska nog rida snart och sedan på kvällen kommer min älskling Louice så vi ska mysa på.

Har just varit o handlat eftersom jag blir själv till onsdag. Och kedjan på cross moppen gick sönder igår när Victor skulle starta den så har inget fordon att ta mig någonstans o handla så nu blir de bara att tade lugnt i stugan.

Nå men nu ska jag nog kanske sova en sväng eller nå sen rida. Puss


thailand<3

jag? springa?



Har faktiskt planerat flera gånger att jag ska fara o springa haha för jag behöver verkligen det. Så en dag här för nån vecka sen så for jag och sprang en gång med Hanna. Sen har de aldrig blivit. Men jag och faster har planerat imorgon när vi vaknar. Så få se hur de blir med det.. huhumm.

Hos jampe och carola

Nu sitter jag jag med victor, fammo, faster och pappa hos jampe och carola. Vi har de allmänt trevligt bara och jag tror pappa och faster skulle vidare till havsbadet på nå fest men har jag tur så får jag bara fara hem och kolla film och mysa, hihi.

sol och trevligt sällskap

Blev väckt av min knäppa men ändå världens bästa kusin som hade kommit från Luleå med faster Ingela. Så dom har varit här med oss hela dagen och dom kommer övernatta här också. Vi har solat och spelat fotboll, varit i lagunen och badat, och bara tjockat oss. Det är så fruktansvärt varmt så jag ska rida senare ikväll för annars avlider jag. Puss



när vi nu talar om livet

Jag har två hem nu. Mamma har en egen lägenhet nu och Pappa har kvar huset. Kändes wierd i början men de känns bra nu dom är grymma polare och tror inte de blir så stor skillnad. Dom ska fortfarande ha stugan i piteå tillsammans och sånt. Fast kom på att jag har ju faktiskt ett tredje hem också, hos tobban ;)



jag har allt

Jag har precis allt jag vill ha, allt jag behöver, allt man kan tänka sig.

Att jag har haft sån tur som fick ett sånt underbart liv. Ett perfekt liv. Pappan min är världens snällaste, han gör allt för att jag ska må bra, han gör allt som gör mig glad. Han kör cirka 400-500 mil i månaden för att jag ska ha kul. Mamman min hon jobbar och jobbar och jobbar extra så att hon ska kunna ta ledigt för att fara flera hundra mil på tävling. Hon ställer upp i allt och hjälper mig i princip varje dag i stallet. Utan er skulle jag aldrig aldrig orkat. Jag skulle aldrig orkat med någon annan familj, aldrig. För jag vet att de inte finns några föräldrar alls som gör så mycket för sina barn, och som kan göra de för sina barn. Att slösa så mycket pengar på att jag ska få leka runt med mina söta små ponnyer. Ja livet är fantastiskt och de är så sjukt underbart att kunna säga de.
Min pojkvän är en av de andra saker som gör att mitt liv är perfekt. Jag hoppas på hela livet med dig Tobias, jag älskar dig. Du är underbar.
Min broder Jesper, ja de finns inte ord. Han är halva mig. De finns ingen som bryr sig om mig som han.
Mina ponnyer vet ni redan att de inte går att hitta bättre, jag har haft så tur som hittat dom.
Mitt liv, mitt hem, mina möjligheter. LOVELIFE!


Det får bli en bild på mig och min vackra mamma! tyvärr var jag sälv inte så vacker.

bilder från timrå och högbo





Tänkte även berätta av att alla ekipage i hela Sverige så ligger jag och Exilia på 8:e plats i ranking. Och de är j*vligt bra! Jag och Melwin ligger 12:a. Kan inte fatta ens hur jag kan ligga så bra till eftersom det står hur många starter man han gjort, tillexempel den som är "bäst" har startat 31 gånger iår. Jag har startat 16 gånger. Och för er som inte vet så samlar man poäng efter varje tävling.

Exilia har även startat 5 Msva iår och har vunnit 4 av dom och nollat 3 stycken i rad. Helt sjukt jävla bra, kan inte fatta det. Var även felfri i min och Melwins första Msva någonsin! Har startat 3 stycken med han hittills och i dom andra två hade jag 8 fel i en (men jag hade solsting, haha) och 4 fel i den tredje.

Förlåt till er som inte gillar hästar att jag tråkar ut er men ät så sjukt glad att jag har fått 2 så otroligt fina hästar och att jag har en väldigt ljus framtid kan jag säga er! Puss.

blir att vara mycket på resande fot, som alltid

Efter att jag kommer hem från Turkiet den 27 Juli, så är de piteå dansar och ler ända till 31 Juli då de även är min födelsedag.

Måndagen eller Tisdagen efter pdol så börjar vi fara mot stockholm med hästarna eftersom att jag ska tävla någonstans där i stockholm helgen innan SM för att förhoppningsvis kvala Melwin. Och sen helgen efter är det SM så blir borta sisådär 2 veckor då igen. Härligt och jäääävligt kul kommer de bli förutom att jag kommer sakna mina älsklingar hemma. Nånå, puss!


Jag och Melwin förra sommaren


vad har jag gjort när jag inte bloggat? värt att läsa!

Faktiskt så har jag nog inte gjort ett skit. Har bara inte haft nått internet hemma och jag vettefan hur man bloggar från mobilen, men de hade jag nog ändå inte orkat. Fast om det är någon som vet hur man kan blogga från iphone så släng in en kommentar är ni snälla.

Har iallafall varit i Timrå och tävlat 1-3 Juli. Det gick jätte bra! Melwin fick tävla 1.10, 1.25 och 1.30 och jag kom 2a i alla klasserna. Det tråkiga var att jag hade ett litet pyttepytte nedslag i 1.30, hade den varit felfri så hade jag kvalat till SM med han.
Exilia fick tävla 1.15 och 1.20 och kom 4a i första och i andra hade jag bara 4 fel så jag är nöjd.

Nu befinner jag mig i Piteå, kom hit idag med hästarna och hela kittet. På söndag far pappa och fammo hem härifrån med hästarna. Men jag ska stanna här eftersom att flyget till Turkiet går från Luleå på Onsdag. Kommer ha fantastiskt roligt med min allra världens snyggaste och bästaste pojkvän och hans snygging till syrra och jontaponta. Längtar jäääärnet! Och de kommer nog gå ganska snabbt tills de är onsdag nu när jag är i piteå, för då kan man göra olika saker och få tiden att gå snabbare. För i Gällivare finns inget att göra.. hihi.


RSS 2.0